Before To Be Bride Bridesmaid Sabahlık Somon

500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S/M
S/M
M
L/XL
2XL

Ürün Bilgileri

Before To Be Bride Bridesmaid Sabahlık Somon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Before To Be Bride Satıcı Ünvanı: SİNEM ÜLVİYE HEPEYİLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1889276845800001 Vergi Kimlik Numarası: 5620405989
    Bu ürün Before To Be Bride tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sabahlığın sırt yazısı bridesmaid nakış işlemedir. Sabahlık somon nakış siyah renktir. Boyu 85cm dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Boy / Ölçü Mini
  • Kapama Şekli Bağlamalı
  • Kol Tipi 3/4 kol
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Before To Be Bride Bridesmaid Sabahlık Somon Trendyol'da!

**Before to be bride bridesmaid sabahlık somon, düğün hazırlıklarının vazgeçilmez bir parçası olmasının yanı sıra konforlu ve rahat kullanımı sayesinde dikkatleri üzerine çeken bir üründür. Düğün günü hazırlıklarını yapılma aşamasında gelinin daha rahat ve özel hissetmesini sağlayan sabahlık, somon rengi ve tasarımı sayesinde göz alıcı bir görünüm sergiler.

  • Şık tasarım

  • Rahat kumaş

  • Somon rengi

Before to be Bride Bridesmaid Sabahlık Somon Özellikleri

Before to be Bride Bridesmaid Sabahlık Somon ÖzellikleriBefore to be bride bridesmaid sabahlık somon özellikleri incelendiğinde, kaliteli kumaş özellikleri sayesinde oldukça dayanıklı ve şık bir görünüme sahip olduğu ön plana çıkar. Sarıkesik tasarımı ile dikkat çeken sabahlık, özellikle düğün günlerinin vazgeçilmez parçalarından biridir. Arka tarafında yazılı olan Bridesmaid yazısıyla son derece görsel zenginliğe sahip olan sabahlık, dantel detayları ve saten kumaşıyla dikkat çeker. somon kumaş rengine sahip olan bu sabahlık, saten kumaşı sayesinde oldukça rahat ve nefes alabilen bir yapıya sahiptir. Gelinlerin cilt yapısına uygun olarak hassasiyet gösteren ve rahat bir kullanım sunan sabahlık, düğüne hazırlık aşamasında özgür bir şekilde hareket edilmesine olanak tanır. düğün temasına uygun olarak en doğal ve doğru renk tonuna sahip olan somon sabahlık, hem gelinin hem de nedimelerin kullanabileceği bir üründür. Fotoğraf çekimi, video kayıtları ya da makyaj ve saç yapımı esnasında görsel bir bütünlük sergileyen sabahlık, son dönemlerin oldukça popüler bir ürünüdür.

Before to be Bride Bridesmaid Sabahlık Somon Kullanımı

Before to be Bride Bridesmaid Sabahlık Somon KullanımıBirçok farklı amaçla kullanımı bulunan somon sabahlık, özellikle gelinlerin ve nedime arkadaşlarının kullanımı için uygun uygun özelliklere sahiptir. Düğün sabahı hem eğlenceli hem de rahat bir zaman geçirmeleri için düşünülen sabahlık, gelinin saç ve makyaj yapımı esnasında daha rahat olmasını sağlar. gelinlik giyinme aşamasında kolaylık sağlayan ve kişinin rahatlamasına olanak tanıyan saten kumaş özelliği sayesinde oldukça işlevsel bir parçadır. Sadece rahatlık sunması değil aynı zamanda fotoğraf ve video çekimlerinde de görsel bir zenginlik kazanması açısından tercih edilen sabahlık zarif tasarımı ve rahatlığı sayesinde günlük kullanım için de uygundur. Düğün hazırlıkları sırasında özgürce hareket etmenizi sağlayan ve göz alıcı tasarıma sahip olan sabahlık, kişilere bağlı olarak ister topuklu ayakkabı ister terlikle kombin yapılabilir. Düğün hatırası olarak nedimleri verilebilecek özel bir hediye olarak da düşünülen bu sabahlık kişilerin tercihine bağlı olarak pek çok farklı amaçla kullanılabilir.

Before to be Bride Bridesmaid Sabahlık Somon Fiyatı

Before to be Bride Bridesmaid Sabahlık Somon FiyatıZarif şık bir tasarıma sahip olan Bridesmaid yazılı somon sabahlık, düğün günleri için tasarlanan özel bir kıyafettir. Düğün hazırlıkları sırasında ya da günlük kullanımlarda sabahları daha rahat ve zinde hissetmek için tercih edilen bu sabahlık, şık tasarımları sayesinde göz alıcıdır. Saten kumaşıyla cilde dost bir yapıya sahip olan ve uzun süreli kullanımlarda rahatlık sağlayan nefes alabilir yapısı sayesinde konforlu kullanır sunar. Gelin ve arkadaşlarının kullanabileceği bu sabahlık özel anları daha da unutulmaz kılmak için tasarlanır. Düğün hazırlıkları sırasında daha rahat hissetmek için giyilen ve saç ve makyaj gibi uğraştırıcı işleri daha konforlu bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır. Doğru bakım koşullarına dikkat edildiğinde uzun süreli kullanım sunan sabahlık, saten kumaş özelliğine sahip olmasından dolayı hassas yıkama ile temizlenir. Before to be bride bridesmaid sabahlık somon yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Before to be bride bridesmaid sabahlık somon fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.