Baymak (MONTAJ HARİÇ) Bt8000 Banyo Tipi Elektrikli Ani Su Isıtıcı

2.400 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.541 TL

Ürün Bilgileri

Baymak (MONTAJ HARİÇ) Bt8000 Banyo Tipi Elektrikli Ani Su Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENERJİSAN Satıcı Ünvanı: SEYİT ŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8030330279
    Bu ürün ENERJİSAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baymak Banyo Tipi Elektrikli Ani Su Isıtıcısı İle İlgili Sık Sorulan SorularMontaj Dahil Mi? Hayır, Baymak Banyo Tipi Elektrikli Ani Su Isıtıcısı şofbenlerde montaj HARİÇTİR.Servis Ne Zaman Gelir? ürün elinize ulaştıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp ÜCRETLİ montaj kaydı açtırabilirsiniz.Yol ücreti alacak mı? köy kasaba veya merkeze uzak yerler için servis yol ücreti talep etmektedir.Ekstra Ücret Alır Mı? su ve elektrik tesisatları hazır olmalı ayrıca su basınç düşürücü ücretlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm şofbenlerde kargo dahildir.Garanti Süresi Ne Kadar? Baymak Banyo Tipi Elektrikli Ani Su Isıtıcısı 2 yıl garantilidir.Şofbenin Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Baymak (Montaj Hariç) Banyo Tipi Elektrikli Ani Su IsıtıcıBANYO TİPİ• ErP yönetmeliğine uygun• ErP Enerji verimlilik sınıfı A• 6 emniyet koruma sistemiAşırı su basıncına karşı emniyet sibobuYangına karşı alev almayan orijinal yanmaz hammadde hazneGiriş/çıkış suyu kesildiğinde enerjiyi kesen akış kontrol sistemiAşırı ısı önleyici emniyet termostatıAşırı ısı kesici 2. daldırma tip emniyet termostatıCihazla birlikte verilen 40 Amper sigortaBeklemeden Anında Sıcak SuKademe Ayar Anahtarı Sistemi ile Yüksek Sıcak Su Konforu6 Farklı Emniyet Sistemi ile Güvenli TasarımKademe Anahtarı: Cihaza elektrik girişini ve kademe ayarlarını kumanda eder. Anahtar 1-2 ve 3. kademelerde iken ikaz lambası yanarak cihazın hangi kademede olduğunu haber verir.Akış Şalteri: Akış şalteri içinden su geçmesi halinde cihazın otomatik olarak devreye girmesini sağlar. Akış şalterinden su geçmiyorsa cihaz devreye girmez.Emniyet Ventili: Hazne içerisindeki basıncın aşırı yükselmesi durumunda emniyet ventili devreye girerek basıncı sınırlar.Ön-Arka Kapak: Estetik dizaynıyla, alevlenmeye ve kırılmaya dayanıklı özel plastikten imal edilmiştir.Su Haznesi: Özel dizayn su çıkısı ile içinde daima su bulundurur. Yüksek sıcaklığa ve basınca dayanıklı özel plastikten imal edilmiştir.Tüp Rezistans: Rezistans, bir tüp içerisinden geçirilerek etrafı tamamen izole edilmiştir. Bu sayede elektriğin suyla teması tamamen kesilerek tam bir emniyet sağlar.Termostatlar: Aşırı ısınmaya karsı çift termostat sayesinde emniyetli kullanım sağlanır.Baymak Banyo Tipi Elektrikli Ani Su Isıtıcısı Montajı ve Garanti İşlemleri- Şofben elinize ulaştıktan sonra 444 0 235 Baymak müşteri hizmetlerinden ÜCRETLİ montaj kaydı açtırabilirsiniz.- Şofbenlerde montaj hariçtir ama tüm montaj malzemeleri içinden çıkmaktadır, kendiniz montajını yaparsanız, faturanız garanti yerine geçmektedir.- Şofbenler araç karavan yat vb. yerlere takılırsa garanti kapsamına alınmamaktadır.- Elektrik ve su tesisatları hazır olmalı, aksi takdirse servis ücret talep etmektedir.- Su ve elektrik regülatörü yani basınç düşürücü gerekli ise ücretli olarak takılır.

Ürün Özellikleri

  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver