Batman 2'li Set Spidey ve Arkadaşı Batman Örümcek Adam ve Yarasa Adam Spiderman Spider-Man Batman Harley

1.299 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Ürün Bilgileri

Batman 2'li Set Spidey ve Arkadaşı Batman Örümcek Adam ve Yarasa Adam Spiderman Spider-Man Batman Harley

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hilal Stores Satıcı Ünvanı: HİLAL ÇETİNGÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450615580
    Bu ürün Hilal Stores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2'li set spidey ve arkadaşı batman örümcek adam ve yarasa adam. Spiderman spider-Man batman harley quinn doktor oktopus doctor octopus dc comics ve marvel Spider-Man örümcek adam örümcek çocuk spidey doctor octopus ve batman yarasa adam harley quinn palyaço kız oyuncak figürü.
  • lego® marvel örümcek adam’ın arabası ve doktor oktopus ile minikleri klasik süper kahramanıyla tanıştırın. Ikonik karakterler, süper havalı bir araba ve muhteşem aksesuarlarla bu oyun seti, 4 yaş ve üzeri çocuklar için idealdir. Örümcek adam ve doktor oktopus ile ağ atmalı araba aksiyonu aksiyon, bir elmas hırsızlığıyla başlar ve çocukları sınırsız hayali maceraya götürür. Bu sette örümcek adam ve doktor oktopus olmak üzere 2 minifigür, ayrıca örümcek adam’ın karanlıkta parlayan 2 ağparçasına sahip arabası bulunur. Özel başlangıç yapım parçası araba şasisi, minikleri örümcek adam’ın arabasını “kendi başlarına” yapmaya teşvik eder. Renkli, resimli hikaye şeklinde bir rehberle basit talimatlar sunulur, ekstra dijital eğlence için builder uygulamasında ise çocukların modeli yaparken görselleştirmelerine yardımcı olan sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçları vardır. Ailece paylaşması eğlenceli 4+ setleri, ister deneyimli bir hayranı, ister yapım parçalarıyla ilk kez tanışıyor olsun, yetişkinlerin yapım eğlencesini küçüklerle paylaşmasının mükemmel yoludur. Parlayan süper kahraman aksiyonu – lego® marvel örümcek adam’ın arabası ve doktor oktopus , süper kahraman minifigürleri ile 4 yaş ve üzeri çocuklar düşünülerek tasarlanan bir araç içerir.
  • Küçük süper kahramanlar için en iyi başlangıç! Bu tekerlekli aksiyon oyuncağı seti, dc super hero filmlerinden 2 popüler karakter içerir: Güçlü batcycle’ına binmiş batman ve elinde kocaman tokmağıyla kaykayına binmiş harley quinn. Lego 4 setleri, küçük çocuklara en iyi oyun deneyimini sunmak için ilgi çekici detaylarla doludur. Kutunun içinde her bir yapım parçası paketi, çocukların hemen yapıp oynayabileceği tam bir model ve bir karakter içerir. Yapımı başlatmak için bir motosiklet başlangıç yapım parçası içerir, renkli resimli bir hikaye şeklinde sezgisel yapım talimatları bulunur. Aileler için harika bir eğlence 4 setleri, ister deneyimli bir lego hayranı, ister lego yapım parçalarıyla ilk kez tanışıyor olsun, yetişkinlerin yapım eğlencesini küçüklerle paylaşmasının mükemmel yoludur. Harley quinn, kaykayıyla yaramazlık peşinde. Batman, güçlü ve büyük tekerlekli batcycle’ıyla onu durdurmaya geliyor. Caped crusader, batarang’ını fırlatıyor ve korkusuz kaykaycı da tokmağını sallıyor. Bu heyecan verici karşılaşmada şimdi ne olacak? Size kalmış! • 4 yaş ve üzeri çocuklar için süper kahraman eğlencesi! Lego dc batman harley quinn’e karşı, özellikle 4 yaş ve üzeri çocukları düşünerek tasarlanan özelliklerle doludur. • simgeleşmiş karakterler: Batcycle’ı ve batarang’ıyla batman kaykayı, çekici ve dinamitiyle harley quinn dahildir. Bir başlangıç yapım parçası, çocukların hemen yapıp oynamaya başlamasını sağlar. • tekerlekli aksiyon! Caped crusader ve kaykaylı süper kötü, sınırsız hayali süper kahraman savaşlarında karşı karşıya gelir. • küçük süper kahramanlar için hediye: Bu lego 4 seti, 4 yaş ve üzeri çocuklarda temel gelişimsel becerileri güçlendirmek için bir başlangıç yapım parçası motosiklet şasisine ve basit yapım adımlarına sahiptir. • taşınabilir eğlence: Batcycle’ın yüksekliği 3 cm, uzunluğu 9 cm ve genişliği 4 cm’dir. Çocukların tutup oynaması için yeterince küçük ama efsanevi maceralar için yeterince büyüktür.

Ürün Özellikleri

  • Seri Batman
  • Parça Sayısı 51-100
  • Renk Siyah
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver