Baseus Ultra Hafif Cift Cihaz Uyumlu ANC Bluetooth Vers.5.3 Kafaüstü Bluetooth Kulaklık 3D surround

1.965,20 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Baseus Ultra Hafif Cift Cihaz Uyumlu ANC Bluetooth Vers.5.3 Kafaüstü Bluetooth Kulaklık 3D surround

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Coofbe Satıcı Ünvanı: COOFBE E-TİCARET HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211141268400001 Vergi Kimlik Numarası: 2111412684
    Bu ürün Coofbe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baseus Ultra Hafif Cift Cihaz Uyumlu ANC Bluetooth Vers.5.3 Kafaüstü Bluetooth Kulaklık 3D surround Baseusile en sevdiğiniz şarkıların keyfini yeni bir şekilde çıkarın. Kulaklıklar 3D surround ses sunar ve 40 mm sürücülerle donatılmıştır. Dahası, kulaklıklar tek şarjla 70 saate kadar çalışır ve düşük gecikme süresi sizi oyuna daha da fazla kaptırır. Ayrıca katlanabilir bir tasarıma sahiptirler ve uyumlu bir cihaza 2 şekilde bağlanırlar. Etkileyici ses ve çağrı kalitesi Baseusile kendinizi konserdeymiş gibi hissedeceksiniz. Kulaklıklar surround ses sağlamak için BISA teknolojisini kullanır. Dahası, 40 mm neodimyum sürücüler sunuyorlar, böylece zengin ayrıntılara sahip sesin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca mikrofon sesinizi doğru bir şekilde yakalar, böylece arayan kişinin sizi duyacağından emin olursunuz. 70 saate kadar kesintisiz müzik kulaklıklar, 70 saate kadar oynatma anlamına gelen 600 mAh şarj edilebilir pil ile donatılmıştır. Şarj işlemi, birlikte verilen USB-C kablosuyla kolaylaştırılacaktır. Yaklaşık 2 saat sonra kulaklıklar tekrar kullanıma hazır olacaktır. Hafif ve rahat Kulaklıkları istediğiniz kadar takın ve rahatsızlık duymaktan korkmayın. Baseus , kullanıcının kafasına göre ayarlanır ve yumuşak hafızalı köpük kulaklıklar sunar. Ayrıca ağırlıkları 209 gramı geçmez. Ayrıca kafa bandını ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. Bütün bunlar rahat kullanıma dönüşüyor. Kararlı bağlantı ve düşük gecikme Baseus kulaklıklar yalnızca 0,06 saniyelik gecikme süresiyle öne çıkıyor, bu da daha iyi video ve ses senkronizasyonu ve oyun sırasında daha fazla sürükleyicilik anlamına geliyor. Bu, 10 metreye kadar sabit sinyal sağlayan Bluetooth 5.3 ile mümkün oluyor. Bağlanmanın 2 yolu Kablolu veya kablosuz – sizin için uygun olan bağlantı yöntemini seçin. Kulaklıklar uyumlu ekipmanlara 3,5 mm kablo veya Bluetooth aracılığıyla bağlanır. Ayrıca Bowie D05'i aynı anda akıllı telefon ve tablet gibi 2 cihazla da eşleştirebilirsiniz. Dahası, gelen bir arama sırasında kulaklıklar otomatik olarak akıllı telefonunuza bağlanacaktır. Rahat kullanım Kulaklıkların kullanımı basit ve sezgisel olduğundan herhangi bir sorun yaşamazsınız. Sol kulaklıkta, gelen bir aramayı cevaplayabileceğiniz/reddedebileceğiniz/sonlandırabileceğiniz, ses seviyesini ayarlayabileceğiniz, bir şarkıyı atlayabileceğiniz, düşük gecikme modunu etkinleştirebileceğiniz vb. düğmeler bulunur. Ayrıca, Baseus uygulamasından seçilen işlevleri düğmelere atayacaksınız. , ekolayzırı kullanın, kayıp kulaklıkları bulun ve çok daha fazlasını yapın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulaküstü
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.3
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Çift Telefon Desteği Var
Geri Bildirim Ver