Barilla Lazanya / Lasagne Sade Makarna 500 Gr. X 3 Adet (özel Koleksiyon)

479,99 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barilla Lazanya / Lasagne Sade Makarna 500 Gr. X 3 Adet (özel Koleksiyon)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPET GIDA Satıcı Ünvanı: SERAP BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1900592147
    Bu ürün SEPET GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barilla Lazanya/ Lasagne Sade Makarna 500 G İtalyan mutfağının sınırsız geleneklerinden tüm dünyaya yayılan Barilla Lazanya ile eşsiz bir lezzet yolculuğuna hazırlanın. Her katında damaklarınızı şenlendiren domates ve kıymalı sosların yanı sıra peynir veya sebze soteleriyle de zenginleştirebileceğiniz Barilla Lazanya sayesinde dünya mutfağını evlerinize taşıyın. Lazanya
  • geniş, ince ve yassı yapraklardan oluşan bir tür makarnadır. Barilla Lazanya'nın önceden pişirilmesine gerek yoktur. Mutfağınızda İtalyan rüzgârları estiren Barilla Lazanya, 15-20 dakika içerisinde hazırlanır. Barilla Lazanya'nızı hazırlarken klasik bolonez tariflerin yanı sıra et ve balık bazlı soslardan yararlanabilir ya da sebzelerle vejetaryen bir lezzet deneyebilirsiniz. Barilla Lazanya, zengin ve ipeksi bir tat için GDO içermeyen %100 yüksek kaliteli makarnalık durum buğdayı ve taze yumurtalar ile üretilmiştir. Sizi uzun süre tok tutan besin değerleri ile mükemmel bir enerji kaynağıdır.
Geri Bildirim Ver