Barbie Doktor Oyun Seti

600 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
594,90 TL
1.200 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Barbie Doktor Oyun Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lidiamark Satıcı Ünvanı: FATMA BOZYEL İZOLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861029620
    Bu ürün Lidiamark tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Paket İçeriği 6 - 9
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Barbie Doktor Seti

Gelişim çağında olan çocuklar için oyuncak çeşitlerine günlük hayatta ihtiyaç duyulur. Eğlenceli ve kullanışlı tasarıma sahip olan Barbie oyuncakları büyük beğeni toplar. Aynı zamanda büyüme çağında olan çocukların motor gelişimlerine yararlı olması sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Renkli ve kolay kullanıma sahip olan Barbie oyuncak bebekler sizi ve çocuğunuzu her anlamda memnun eder. Modelin sahip olduğu aksesuarlar sayesinde uzun süre kullanım imkanı sunar. Barbie doktor seti fiyatı da bütçe dostudur. Model, 3 yaş üzeri çocuklara uygundur. Fazla büyük olmayan yapısı sebebi ile küçük alanlarda bile rahatlıkla oyun oynanabilir. Oyuncak, 6-10 aksesuardan oluşur. Gelişme dönemi içerisindeki çocukların hayal güçlerini besler. Modelin sahip olduğu renkli ve eğlenceli yapısı sayesinde çocuğunuz keyifli saatler geçirebilir.

  • 3 yaş üzeri çocuklara uygun
  • Farklı işlevlere sahip aksesuarlar
  • Renkli ve dikkat çeken bir tasarım

Eğlenceli Tasarımıyla Barbie Doktor Seti Özellikleri

Eğlenceli Tasarımıyla Barbie Doktor Seti Özellikleri

Eğlenceli ve işlevsel tasarıma sahip oyuncaklar her zaman ön plana çıkar. Barbie doktor seti sayesinde çocuğunuz istediği her yerde kolay bir şekilde oyun oynayabilir. Üstün kalitedeki bu ürün, uzun yıllar boyunca kullanım imkanı verir. Set içerisinde çeşitli oyun aksesuarları bulunması ise müşteriler için avantajlıdır. Ürün bu avantajı sayesinde çocuklarınızın dikkatini çekmeyi kolaylıkla başarır. Rahat bir oyun alanı çocuklarınıza sunar. Böylece çocuklarınız oyuncaklar ile güvenli bir şekilde vakit geçirebilir. 3 yaş ve üzeri çocukların kullanıma uygun bir oyuncak çeşididir. Renkli ve dikkat çeken aksesuarları sayesinde çocuğunuzun odak süresini geliştirir. Ana oyuncak bebeğin yanında 6-10 adet doktor seti aksesuarları bulunur. Kullanışlı yapısı sebebi ile çocukların temel motor becerilerini geliştirme konusunda yardımcı olur. Eğlenceli anlara öğretici özellikler sunan bir oyuncak çeşididir.

Dikkat Çekici Barbie Doktor Seti Avantajları

Dikkat Çekici Barbie Doktor Seti Avantajları

Barbie doktor seti ile çocuğunuz eğlenceli vakitler geçirirken hayal gücünü de geliştirebilir. Böylece daha zengin hayal güçlerine sahip olurlar. Dayanıklı ve yüksek kaliteye sahip bu oyuncak çeşidi uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım imkanı sizlere sunar. Barbie oyuncak setleri eğlenceli ve renkli tasarımları ile ön plana çıkar. Sağlıklı yapısı sebebi ile çocuğunuza güven içerisinde verebilirsiniz. Avantajlı ve ağır olmayan yapısı sebebi ile oyuncak seti çantalarınızda yer kaplamaz ve kolaylıkla istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Barbie oyuncak bebeğin yanında 6-10 adet aksesuar olması ise çocuğunuzun oyun alanını zenginleştirir. Böylece büyüme çağı içerisindeki çocuğunuz hem temel motor becerileri kazanır hem de hayal gücünü geliştirir. Barbie doktor seti kullananlar tarafından da bu özellikler sıklıkla vurgulanır. Bu sayede çocuğunuz özgürce oyunlar oynayabilir.

Her Bütçeye Uygun Barbie Doktor Seti Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Barbie Doktor Seti Fiyatı

Bu setin fiyatı sahip olduğu niteliklere bağlı olarak belirlenir. Bu model çocuğunuzun hayal gücünü besleyerek temel motor becerileri kazanmasına yardım eder. Zengin içeriği sayesinde çocuğunuza eğlenceli anlar sunar. Bu model içerdiği aksesuarlar sayesinde her zaman oyun oynamaya hazır halde bulunur. Set halinde sahip olabileceğiniz bu oyuncakla çeşitli oyunlar yaratabilirsiniz. Bu aksesuarları oyun tercihine göre seçebilirsiniz. Böylece çocuğunuz ile eğlenceli bir süre geçirebilirsiniz. Barbie oyuncak setleri yüksek kalitesi ve estetik görünümü ile her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Günlük hayat içerisinde kullanım imkanı verir ve çocuklarınıza eşsiz bir deneyim yaşatır. Barbie doktor seti yorumları da ürün tercihi aşamasında sizlere faydalı olur ve karar verme sürecinde etkili olur. Kaliteli özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip olan Barbie doktor seti satın almak için Trendyol’dan destek alabilir, dilediğiniz zaman sipariş oluşturabilirsiniz.