Barbie Art002 U01 Hpn79 Mega ® Malibu Rüya Teknesi™ 317 Parça +6 Yaş Bernami Yeni

1.263,83 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.812,68 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Art002 U01 Hpn79 Mega ® Malibu Rüya Teknesi™ 317 Parça +6 Yaş Bernami Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FABBATOYS Satıcı Ünvanı: SENAT BAYRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4508235964600013 Vergi Kimlik Numarası: 1550175691
    Bu ürün FABBATOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuklar, Malibu Dream Boat'ı Inşa Ettiklerinde Plaj Sıçrama Macerasında Barbie Ve Arkadaşlarına Katılabilir. Parçalarla Yapılan Bu Dream Boat'ta Şezlonglar, Tv, Oturma Alanı, Kaydırak Ve Güneşlenme Terası Bulunmaktadır. Teknenin Üstü, Iç Oyun Için Ana Güverteye Erişmek Için Kolayca Çıkarılabilir. Çocuklar Ayrıca Dalgada Gezinmek Için Açık Hava Duşu Ve Kürek Tahtası Olan Malibu Cankurtaran Kulesini Inşa Edebilir. Parçalarla Yapılan Barbie Rüya Teknesi Şezlonglar, Tv, Oturma Alanı, Kaydırak Ve Güneşlenme Terası Içerir 317 Yapım Parçası Parçalarla Yapılan 3 Barbie Mikro Bebek, 2 Evcil , Moda Ve Plaj Aksesuarları Içerir İnşa Edilebilir Malibu Cankurtaran Kulesi, Açık Hava Duşu Ve Dalgada Gezinmek Için Uzun Bir Sörf Tahtası Içerir Parçalar Tüm Mega Ve Barbie Yapı Oyuncakları Ile Birleşir Ve Diğer Isim Markalarıyla Uyumludur 6+ Yaş Için Ideal Olan Bu Yapım Oyuncakları, Yaratıcılığı Ve Problem Çözme Becerilerini Geliştirmeye Yardımcı Olur. Kutu Ölçüsü : 30.48 X 15.24 X 20.32 Cm Ürünlerimiz İsminde Belirtilmediği Sürece 1 Adet Gönderilmektedir.renk Ve Modeller İçin Mesaj Atınız!!! Ürün İsmine Ve Ürün Açıklamasında Belirtilen Özelliklere Lütfen Dikkat Ediniz.!!! Hijyenik Risk Barındıran Ürünlerin Hijyen Bandının Açılmış/yırtılmış Olduğu Ürünlerin İadesi Yasalar Gereği Mümkün Değildir!!! İç Giyim Ve Fantezi Giyim Ürünlerimizde Gönderimler Gizli Paketleme Yapılarak Gönderilmektedir!!! Yeni Ürünlerimizle Yeni Markamız Ve Hiç Bir Yerde Bulamayacağınız Ürünlerimiz Sizlerle!!! Ürünlerimiz Sorunsuz Paketlemesi İyi Olarak Gönderilmektedir.!!! Akdenizpos Markasının Ürün İsminde Yada Marka İsminde Yetkisiz Kullanıcılar Tarafından Kullması Yasaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Yaş 6+ Yaş
  • Dil Evrensel Dil
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver