Bambam Frozen Elsa Kostüm Karlar Ülkesi Kız Çocuk Kostümü

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 3-4 Yaş
3-4 Yaş
4-5 Yaş
7-8 Yaş
8-9 Yaş
5-6
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Bambam Frozen Elsa Kostüm Karlar Ülkesi Kız Çocuk Kostümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUTİKHAPPYKİDS Satıcı Ünvanı: TÜRKER AYAYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3658670953200026 Vergi Kimlik Numarası: 1080093569
    Bu ürün BUTİKHAPPYKİDS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elsa kostümü kabarık ve tarlatanlı ürün içeriği 1 adet uzun kollu simli elsa kostümü 1 adet taç 1 adet sihirli deynek 1 çift eldiven

Ürün Özellikleri

  • Materyal Likra
  • Renk Mavi
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Bambam Frozen Elsa Karlar Ülkesi Uzunkol Kız Çocuk Kostümü

Bambam Karlar Ülkesi kız çocuk kostümü, Frozen animasyon film serisini seven ve karlar kraliçesi Elsa olmak isteyen tüm çocukların severek kullanacağı bir üründür. Bu kostüm; tarlatan sayesinde kabarık görünen simli etekleri, parlak payetli gövdesi, taşları, tülleri ve tüyleriyle çocuğunuzun kendisini gerçek bir kraliçe gibi hissetmesini sağlar. Eldiven, sihirli değnek, kraliçe tacı ve Elsa’nın örgülü saçı gibi aksesuarları da içeren bu kostüm seti, çocuğunuzun tüm özel günlerini daha da güzelleştirir. Elbise ve aksesuarların üretimi esnasında sağlığa zararlı hiçbir malzeme kullanılmaz. Kostüm, her yaş grubu için farklı ölçülerde tasarlanır. Bambam Karlar Ülkesi kız çocuk kostümü, ebeveynlerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir üründür.

  • Tarlatan kumaş kullanılmıştır.
  • Paket içeriği toplam 5 parçadır.
  • 2 ila 10 yaş arası çocukların kullanımına uygundur.

Bambam Frozen Karlar Ülkesi Kız Çocuk Kostümü Kumaşı Nasıldır?

Bambam Frozen Karlar Ülkesi Kız Çocuk Kostümü Kumaşı Nasıldır?

Bambam Karlar Ülkesi kız çocuk kostümünün ana kumaşı, satendir. Elbisenin etek kısmının üzerinde, kol ve yaka bölümünde transparan tül parçalar mevcuttur. Kostümün yakası gri parlak taşlarla, manşet ve bel kısmı ise beyaz peluş tüyle çevrelenir. Kostümün mavi rengi, orijinal filmdeki elbise ile aynı tondadır. Elbisenin eteklerinde beyaz ve farklı şekillerde kar tanesi desenleri bulunur. Kostümün gövdesi ise ön taraftan payetle kaplanmıştır. Gövdenin arkası, her bedene uyum sağlayabilmesi için lastikli bir yapıya sahiptir. Elbisenin ense kısmında ise yine farklı bedenlere uyabilmesi ve potluk yapmaması adına dilediğiniz ölçüde sıkıp gevşetebileceğiniz bir bağlama ipi mevcuttur. Eteklerin kabarık durması için tarlatan kumaş kullanılmıştır. Bambam Frozen Elsa kostüm, son derece kaliteli kumaşlar kullanılarak imal edilir. Kanserojen ve zararlı madde içermeyen kostümün kuru temizlemeye verilmesi önerilir.

Bambam Elsa Frozen Mavi Kız Çocuk Kostümü Kimler İçin Uygundur?

Bambam Elsa Frozen Mavi Kız Çocuk Kostümü Kimler İçin Uygundur?

Bambam Elsa kız çocuk kostümü, karlar kraliçesi Elsa gibi görünmek isteyen tüm çocuklar için son derece uygundur. 2 -10 yaş arası tüm kız çocukları için uygun bedenler üretilir. 2 yaş için üretilen kostümün beden boyu 25 cm, elbise boyu 78 cm, göğüs çevresi 58 cm ve bel çevresi ise 53-58 cm’dir. 3-4 yaş için ise aynı ölçüler sırasıyla 26, 86, 60 ve 55-60 cm’dir. Bu ölçüler, 5-6 yaş grubu için tasarlanan kostümde 28, 95, 64 ve 57-64 cm olarak belirlenir. 7-8 yaş ürününde 30, 104, 97 ve 90-58 cm olan ölçüler, 9-10 yaş için ise 32, 110, 70 ve 62-70 cm’dir. Beden seçimi yaparken çocuğunuzun yaş grubunu göz önünde bulundurmanız tavsiye edilir.

Bambam Karlar Ülkesi Elsa Mavi Kız Çocuk Kostümü Kaliteli midir?

Bambam Karlar Ülkesi Elsa Mavi Kız Çocuk Kostümü Kaliteli midir?

Bambam Frozen Elsa mavi kız çocuk kostümü, çocuklar tarafından sevilerek giyilen bir üründür. Paket içerisinde elbisenin haricinde birer adet örgülü sarı saç, büyük taç, sihirli değnek ve bir çift de mavi saten eldiven yer alır. Tüm bu parçalar sayesinde çocuğunuz, tamamen Elsa gibi görünür. Elbisenin tasarımı ve kumaşı, oldukça kalitelidir. Kostüm, doğru bedeni aldığınız takdirde çocuğunuzun üstüne tam oturur. Özellikle doğum günlerinde sıkça tercih edilen bu ürünü düğün, balo, mezuniyet, okul gösterileri ve kutlamalar gibi tüm özel günlerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Bambam Karlar Ülkesi kız çocuk kostümü yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.