Genel Markalar Tane Karabiber 1kg Pkt

397 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
486,12 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tane Karabiber 1kg Pkt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mesa Ticaret Satıcı Ünvanı: SAMİ ŞENDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8040256450
    Bu ürün Mesa Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tane Karabiber 1Kg Pkt
Geri Bildirim Ver

Bağdat Baharat Tane Karabiber 1 kg Pkt

Mutfaklarda yapılan tariflere ekstra lezzet katması için baharatlar tercih edilir. Bağdat baharat tane karabiber 1 kg pkt tane olarak paketlenir. Yemekler ve içecekler için öğütülerek kullanılır. Öğütücü yardımı ile taneleri toz haline getirebilirsiniz. Bu lezzetli taneler gerekli eleme işlemlerinin ardından paketlere doldurulur. Paketin içerisinde 1 kg ürün bulunur. Bu ürünü nemden ve direkt güneş ışığı alan bölgelerden uzak tutarak muhafaza edebilirsiniz. Paketi açtıktan sonra serin ve kuru yerde saklayabilirsiniz. Bonfile için tercih edebileceğiniz bu taneleri sarımsak ve tuz ile harmanlayarak kullanabilirsiniz. Tanelerin kendine özgü baharatlı ve acı bir tadı vardır, yemekleri lezzetli hale getirir. Kaliteli ambalajı sayesinde dökülmeden, zarar görmeden uzun süre saklanabilir. Böylelikle yemeklerinize eşsiz bir tat katabilirsiniz.

  • Yiyecek ve içeceklerde kullanım
  • Ekstra lezzet
  • Hijyenik paketleme

Lezzeti Artıran Bağdat Baharat Tane Karabiber 1 kg Pkt

Lezzeti Artıran Bağdat Baharat Tane Karabiber 1 kg Pkt

Bağdat karabiber baharat baskın bir aromaya sahiptir. Yemeklerde tamamlayıcı bir tat olarak sıklıkla kullanılır. Kullanılması gereken ölçünün aşırı olmamasına dikkat edilmesi önerilir. Aksi takdirde istediğinizden acı bir tat ortaya çıkabilir. Kaliteli ambalajı sayesinde hava almayan ürünü uygun kavanozlarda da muhafaza edebilirsiniz. Kavanozun temiz ve kuru olmasına dikkat etmeniz gerekir. Aksi takdirde nemli bir şişede saklanan taneler bozulmaya ve kokmaya başlayabilir. Bağdat Baharat karabiber 1 kg paketi güvenle tercih edebilirsiniz. Güçlü bir antioksidan kaynağı olarak bilinen karabiber tanelerini öğütüp tatlı, börek ve kurabiyelere ekleyebilirsiniz. Uygun miktarda katarak lezzetini katlayabilirsiniz. Çeşitli yiyeceklerle kullanıma uygun olan ürün, yemeklerinize eşsiz bir tat katar. Vitamin ve mineral bakımından son derece zengindir. Kışın bağışıklığınızı güçlendirmek için bal ve limon karışımına yarım çay kaşığından az öğütülmüş karabiber katarak tadını içebilirsiniz.

Eşsiz Bağdat Baharat Tane Karabiber 1 kg Pkt Yorumları

Eşsiz Bağdat Baharat Tane Karabiber 1 kg Pkt Yorumları

Misafirlerinize hazırladığınız yemekler için karabiberi hem tane hem de toz olarak kullanabilirsiniz. Eşsiz aroması ile yemeklere ekstra lezzet katan bir üründür. Ürün, 1 kilogramlık paketi sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar. Bağdat Baharat tane karabiber 1 kg pkt yorumları baharatı satın alan müşterilerin ürün hakkında yaptıkları yorumları içerir, bu görüşleri okuyarak ekstra bilgiye ulaşabilirsiniz. Bağdat Baharat tane karabiber 1 kg pkt kullananlar yemeklerine ve içeceklerine lezzet katabilir. Tuz ve baharat için kullanılan değirmenlerde öğütüp saklayabilirsiniz. Bu sayede taneleri pratik bir şekilde öğünlerinize ekleyebilirsiniz. Taze bir şekilde ambalajlanarak size sunulan ürün, doğru şekilde muhafaza edildiğinde aromasını uzun süre korumaya devam eder. Hava geçirmez bir kavanozda saklayabilirsiniz. Ortam sıcak ise buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Böylelikle bozulmadan uzun süre kullanabilirsiniz.

Uygun Bağdat Baharat Tane Karabiber 1 kg Pkt Fiyatı

Uygun Bağdat Baharat Tane Karabiber 1 kg Pkt Fiyatı

Bağdat Baharat tane karabiber 1 kg pkt fiyatı ürünün kalitesi ve miktarı gibi faktörlere bağlı olarak belirlenir. Son derece taze bir şekilde ve gerekli hijyen koşullarına dikkat edilerek paketlemesi yapılır. Eşsiz tadı sayesinde birçok tarifte kullanabilirsiniz. Böylelikle öğünlerinize lezzet katabilirsiniz. Bu ürünü çorba çeşitleri, salatalar, tatlılar, börekler ve yemekler için tercih edebilirsiniz. Miktarını ölçülü olarak kullandığınız bu ürün yiyeceklere aromatik bir tat katar. Toz ve tane miktarını belirlemek için ölçü kaşıkları kullanabilirsiniz. Ağzı kapalı kaplarda muhafaza ederek kullanım süresini uzatabilirsiniz. Ürün, kaliteli ambalajı ile hava almaz. Açtıktan sonra baharat kavanozuna ya da değirmene alarak bu şekilde güvenle muhafaza edebilirsiniz. Bu eşsiz aromaya sahip Bağdat Baharat marka tane karabiberi online alışverişte güvenilir bir deneyim sunan Trendyol'dan satın alabilirsiniz.