Babyjem Diş Kaşıyıcı Eldiven 3-12 Ay Pembe

119,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
55 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
124,95 TL
Kurumsal Fatura
147,88 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babyjem Diş Kaşıyıcı Eldiven 3-12 Ay Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VELAR E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ANIL DEMİRALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3385954371800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790336615
    Bu ürün VELAR E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeğiniz diş çıkarırken rahatsızlığını azaltmak için tasarlanmıştır. Diğer diş kaşıyıcıları elinden düşerken, babyjem diş kaşıma eldiveni elini sararak konforlu bir diş kaşıma dönemi geçirmesine yardımcı olur. Kullanımı boyunca eldivendeki aşınma ve yıpranmayı izleyiniz, gerçekleşir ise kullanmayı bırakınız. Sağ ve sol el için kullanabilirsiniz. Düşük sıcaklıkta makinede yıkanabilir. Bebeğinizi ürün ile yalnız bırakmayınız. Dokulu gıda silikonu uyarıcı hışır ses Hava alan kısım ayarlanabilir cırt bant *Ürün desenleri değişkenlik gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Renk Pembe
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Babyjem IB34465 526 Pembe Diş Kaşıyıcı Eldiven

Diş çıkarma döneminde bebeklerin yaşadığı fiziksel belirtiler, bir hayli sıkıntı verici olabilir. Babyjem 526 diş kaşıyıcı pembe eldiven, miniklerin sıkıntısını hafifletmek üzere tasarlanmış bir üründür. Pembe renkli olan ürün, bebeklerin sağlığı düşünülerek seçilen malzemelerden oluşur. Bebeğinizin elinden düşmeyen ürün, onun konforlu bir şekilde diş kaşımasına olanak tanır. Böylece bebeğiniz, bu dönemi kolay bir şekilde atlatabilir. Babyjem 526 diş kaşıyıcı pembe eldivenin fiyatı da son derece uygundur. Bu sayede ürünü bütçenizi sarsmadan temin edebilir, bebeğinizin huzurlu olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Üretim Malzemesi: %100 Gıda Silikonu
  • Yaş: 0-12 Ay
  • Yüksek Kalite

Babyjem 526 Pembe Diş Kaşıyıcı Eldiven Kimler İçindir, Ne İşe Yarar?

Babyjem 526 Pembe Diş Kaşıyıcı Eldiven Kimler İçindir, Ne İşe Yarar?

Babyjem 526 diş kaşıyıcı pembe eldiven, miniklere özel olarak imal edilmiş bir üründür. Henüz diş çıkarma döneminde olan bebeklere yönelik tasarlanan eldiven, diş kaşımak için kullanılır. Ürün, diş çıkarma dönemindeki bebeklerin ağzında meydana gelen kaşınma kaynaklı rahatsızlığı dindirme amacını taşır. Söz konusu eldiven, bebeklerin diş çıkarırken hissettikleri sıkıntıyı azaltma hususunda oldukça etkilidir. Babyjem diş kaşıyıcı, 12 aydan daha büyük yaştaki çocuklar için uygun değildir. Bunun nedeni bu yaştaki çocukların ürünü parçalayacak ve yırtacak kapasitede ve fiziksel gelişim düzeyinde olmasıdır. Ayrıca bebeğinizin yaşı ne olursa olsun eldiven ile yalnız bırakılmaması tavsiye edilir. Elde tutulması gereken diş kaşıyıcıların aksine ürünün düşme ihtimali yoktur. Bunun nedeni söz konusu ürünün direkt ele geçirilmesidir. Böylece bebeğiniz, sürekli kontrol altında olmadan konforlu bir şekilde dişlerini kaşıyabilir.

Babyjem 526 Pembe Diş Kaşıyıcı Eldiven Uzun Süre Kullanılabilir mi?

Babyjem 526 diş kaşıyıcı pembe eldiven, son derece sağlam bir üretim malzemesine sahiptir. Bu sayede kolay kolay deforme olmayan ürün, uzun vadeli bir kullanım sunar. Makineden yıkanabilen ürün, kolayca temizlenir. Bununla beraber ürünün bozulmaması için yüksek sıcaklıklarda kurutulmaması tavsiye edilir. Talimatlarına uygun olarak bakımını yapmanız koşuluyla Babyjem 526 diş kaşıyıcı pembe, bebeğinizin ağız bölgesindeki sıkıntısını hafifletecek özelliklerini uzun süre korur. Ürünün sert hareketler maruz kalması, çekiştirilmesi veya delici aletlerle tutulması durumunda, eldivenin özelliklerini kaybetmesi ve hasar görmesi mümkündür. Bu tür riskli davranışlardan kaçındığınız sürece eldiven dayanıklılığını korur. Babyjem 526 diş kaşıyıcı pembe eldiven, tarafınıza sağlam bir şekilde paketlenmiş olarak gönderilir. Bu sayede ürün, herhangi bir zarar görmeden, elinize ulaşır.

Babyjem 526 Pembe Diş Kaşıyıcı Eldiven Bebekler İçin Sağlıklı mıdır?

Bebeğinizin diş çıkarırken yaşadığı rahatsızlığın hafiflemesi için üretilen Babyjem 526 diş kaşıyıcı pembe eldiven, sağlığa zararlı değildir. Esnek silikon malzemeyle imal edilen ürünü, sağlık konusunda endişe etmeden, kullanabilirsiniz. Silikon malzemenin vücutla bir etkileşimi olmadığı için bebeğinizin bu ürünü kullanmasında herhangi bir sakınca yoktur. Bununla beraber Babyjem 526 diş kaşıyıcı pembe eldivenin aşınma durumunda kullanılmaması tavsiye edilir. Bu durumda ürünü bebeğinize vermemeniz ve yeni bir eldiven temin etmeniz uygundur. Söz konusu ürün, bebeklerin dişlerini kaşımak için tehlikeli olabilecek oyuncaklara yönelmesini engeller. Eldiven, bu bakımdan da bir hayli faydalıdır. Dilerseniz gönül rahatlığıyla bebeğinize verebileceğiniz Babyjem 526 diş kaşıyıcı pembe eldiven yorumlarını okuyabilir, bu ürünü sizden daha önce kullanmış olan kişilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz. Daha sonra bebeğinizin diş çıkarma dönemini konforlu bir şekilde geçirmesini sağlayacak eldiveni Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.