AYAS Yuvarlak Kanal Tipi Aksiyel Fan Yba-200b

2.803 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

AYAS Yuvarlak Kanal Tipi Aksiyel Fan Yba-200b

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENTES GENEL MAKİNA Satıcı Ünvanı: GENTES GENEL MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0394001571500016 Vergi Kimlik Numarası: 3940015715
    Bu ürün GENTES GENEL MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayas Yuvarlak Kanal Tipi Aksiyel Fan - YBA-315B

Ürün Özellikleri

  • Filtre Sayısı Tek
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Ayas Yuvarlak Kanal Tipi Aksiyel Fan ile Aradığın Ürünler

Havalandırma sistemleri ve fanlar, restoran ve salonlardan otellere kadar geniş kullanım alanı sunan ürünlerdir. Son zamanlarda sıklıkla kullanılan havalandırma sistem ve fanları kullanıldığı alanın havasını temizlemeye yardımcı olduğu kadar sağlık açısından da son derece önem arz edebilmektedir. Farklı markalar tarafından farklı kullanım amaçlarına hitap eden fanlar olabildiği gibi aynı zamanda teknolojileri ve özellikleri ile de değişiklik gösteren çok sayıda fan bulunabilmektedir. Genel olarak büyük tasarımlara sahip olan fanlar kullanılmak istenen alanın büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilen boyutlarda olabilmektedir. Küçük işletme ve dükkanlar için daha minimal tasarımlara sahip havalandırma fanları kullanılırken büyük alanlar için özel üretim fanlar tercih edilebilir. Yuvarlak kanal fanı genel olarak görünmeyen, havalandırma sistemi içerisine çekilen havanın tahliye işlemini yapan fanlardan bir tanesidir. Kullanılan yuvarlak kanal tipi fan değişik ölçüler gösterebilirken model ve tasarımları da kendi aralarında çeşitliliğe sahiptir.

  • Kanal kullanımı
  • Aksiyel özellik
  • Uygun fiyat

Ayas Fanlar

1967 yılında İstanbul’da kurulan Ayas, aksiyel fan üretimi konusunda uzmanlaştığı kadar aynı zamanda havalandırma sistemlerinin üretimi ve satışını yapma konusunda önde gelen markalardan bir tanesi haline gelmiştir. Ev tipi kullanımlara uygun aspiratör ve havalandırma sistemlerinin üretimi yapıldığı kadar aynı zamanda endüstriyel kullanımlar için aspiratör üretimi de yapan marka hava temizliği ve yüksek vakum gücüne sahip fanları ile geniş üretim ağına sahiptir. Yuvarlak kanal tipi fan üretimleri ile Türkiye’de olduğu kadar dünyanın pek çok ülkesine ürün satışı yapan marka başta Avrupa olmak üzere Amerika, Asya ve Orta Doğu ülkelerine de ürün gönderimi yapabilmektedir. Hızlı bir şekilde hava transferinin yapılabilmesi için özel olarak geliştirilen aksiyel fanlar Ayas markası tarafından özel teknolojiler ile geliştirilerek farklı alanlarda da kullanılabilmektedir. Patlama ve parlamanın yaşanabileceği hava ve diğer maddelerin aktarılmasında da kullanılabilen aksiyel fanlar özellikleri ile pek çok farklı alanda kullanılabilmektedir.

AYAS Yuvarlak Kanal Tipi Aksiyel Fan

Yuvarlak tip fanlar havalandırma sistemlerinin önemli parçalarından bir tanesi olması nedeniyle farklı alanlarda kullanılabilmektedir. İnsan nüfusunun fazla olduğu bölgelerde havalandırma sistemlerinin kullanılması hem hava kalitesi olarak hem de sağlık açısından önem arz etmektedir. Kanal tipi aksiyel fan kullanımları genel olarak yemek yapılan işletmelerde pişen yemeklerinin kokularının mekan içerisine dağılmasını engelleyen havalandırma fanları alışveriş merkezleri gibi insanların çok sık toplandığı ve bulunduğu alanlarda havanın temizlenmesi ve sağlık nedeniyle kullanılmaktadır. AYAS Yuvarlak Kanal Tipi Aksiyel Fan YBA-315-2K-M marka tarafından geliştirilen ve yuvarlak tip olan fanlardır. Borulara belirli aralıklarla yerleştirilen yuvarlak tip fanlar çekilen havanın borular içerisinde hareket etmesine ve tahliye edilmesine yardımcı olmaktadır. AYAS yuvarlak kanal tipi aksiyel fan bu sayede bulunulan mekan veya ortamın temizlenmesi sağlanırken aynı zamanda sağlık konularında da avantajlar sağlamaktadır.

AYAS Yuvarlak Kanal Tipi Aksiyel Fan Yorum ve Fiyatları

AYAS yuvarlak kanal tipi aksiyel fan yorum seçenekleri bulunabilmektedir. Genel olarak işletme ve mağazalar tarafından kullanılan ürünler direkt olarak alışveriş merkezlerinde de kullanılabilmektedir. Ev tipi kullanımlara da uygun olan aksiyel fanlar havanın temizlenmesi için kullanılması nedeniyle çok sayıda yoruma da sahip olabilmektedir. Yapılan yorumlar markanın üretimlerinde tercih ettiği teknolojiler, vakum gücü, dayanıklılık ve sağlamlık ile doğru orantılı olarak değişiklik gösterebilirken aynı zamanda kullanıcı deneyimleri ile ilgili de yorumlar bulunabilmektedir. AYAS Yuvarlak kanal tipi aksiyel fan satın al seçeneği ile kolaylıkla işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Yuvarlak kanal tipi fan fiyatları da kanal tipi aksiyel fan gibi değişiklik gösterebilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.