Auto Ampulance Usb Girişli 12 Ledli Araç Içi Ayak Altı Sese Duyarlı Rgb Şerit Led Aydınlatma

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL

Ürün Bilgileri

Auto Ampulance Usb Girişli 12 Ledli Araç Içi Ayak Altı Sese Duyarlı Rgb Şerit Led Aydınlatma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eroğlu Oto Aksesuar Satıcı Ünvanı: NECMİ EROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3660129806
    Bu ürün Eroğlu Oto Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Auto Ampulance USB GİRİŞLİ 1 2 LEDLİ ARAÇ İÇİ AYAK ALTI SESE DUYARLI RGB ŞERİT LED AYDINLATMA Orjinal Üründür. Piyasada daha ucuz fiyata kopyalarını satın alarak mağdur olmayınız. Auto Ampulance Ürün Özellikleri » Uzaktan kumandalı araç içi atmosfer ışığı, 4 Adet silikon esnek LED lambadan oluşur. Her LED lambada 12 adet 5050 RGB LED bulunur. » 12 volt tüm araçlarda kullanılır.Renk kontrollerini, açma-kapama işlemlerini müzikğe duyarlı fonksiyonlarını vb. özelliklerini uzaktan kumanda ile kontrol edebilirsiniz. Kurulum: » LED lambaları araç içi istenilen yere, 3m bant ile yapıştırın ve güç için USB girişi kullanın. Teknik Özellikleri » Tipi: Müzik kontrollü LED Lamaba – Ayak Altı aydınlatma – Araç içi atmosfer ışığı » Miktar: 1 Takım » Ürün Ölçüleri: Boy 13 cm eni 1.5 cm » Ürün Rengi: Siyah » Şerit LED Miktarı: 4 Adet » LED Tipi: 5050 SMD » Işık rengi: RGB » Volt: 12V » Güç: 6W » Su Geçirmez: IP5 Su geçirmez » Kablo uzunlukları: 2 Kablo-1,2mt / 2 Kablo-1,7mt Kumanda Fonksiyonları: » 4 Müzik kontrol modu » 8 Renk değişim modu » Parlaklık kontrolu » Açma/Kapama » 2 Atlama modu Paket içeriği: » 4 x LED Lamba » 1 x Uzaktan kumanda (Pili Dahildir.) » 1 x Usb Girişi » 1 x IR/Ses kontrol kutusu

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar Tek Ebat
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Auto Ampulance LED Aydınlatma Seçenekleri Trendyol'da!

Auto Ampulance USB girişli araç içi RGB 12 LEDli aydınlatma, farklı dekoratif ürünleri seven bireyler için tasarlanır. Farklı renkleri ve fonksiyonlarıyla eğlenceyi yakalamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda müziğe karşı da duyarlıdır. Kullanım sırasında alabileceği tüm darbelere karşı direnç gösterir. Toza ve suya da dayanıklı olan ürün, her koşulda güvenli kullanım sunar. Araç içi kullanıma uygun olan bu LED aydınlatmayı hem iç hem dış mekânda tercih edebilirsiniz. Uzun kullanım ömrü sayesinde bu ürünle seneler boyu aydınlatma sağlayabilirsiniz.

  • USB kablo ile çalışır.
  • Uzaktan kumanda ile kontrol edilir.
  • 8 farklı renk verir.

Auto Ampulance Araç İçi LED Aydınlatmanın Özellikleri Nelerdir?

Auto Ampulance Araç İçi LED Aydınlatmanın Özellikleri Nelerdir?

Auto Ampulance USB girişli araç içi RGB 12 LEDli aydınlatma, çok fonksiyonlu bir dekorasyon ürünüdür. Her birinde 12 adet LED lamba bulunan 4 şeritten oluşur. USB kablo ile kullanılır. Uzaktan kumanda ile kontrol edilir. Lambanın kumandasında tam 20 adet tuş bulunur. Bu tuşlar ışığı açmak, kapatmak, parlatmak ve kısmak için kullanılır. Aynı zamanda bu kumanda üzerinden ışığın rengini, fonksiyonlarını ve müzik uyumunu değiştirmek mümkündür. 8,9 inç büyüklüğünde 9 adet RGB LED ışığa sahip olan aydınlatmada kırmızı, yeşil, mavi, beyaz, turuncu ve sarı gibi renk seçenekleri mevcuttur. Dileyenler cam göbeği ve mor gibi daha farklı renkleri de tercih edebilirler. Auto Ampulance USB girişli araç içi 12 LEDli aydınlatma müziğin ritmine göre fonksiyon değiştirir. Bu fonksiyonları manuel olarak ayarlamanız da mümkündür.

Auto Ampulance USB Girişli 12 LEDli Aydınlatma Kaliteli midir?

Auto Ampulance USB Girişli 12 LEDli Aydınlatma Kaliteli midir?

Auto Ampulance araç içi beyaz RGB 12 LEDli aydınlatmanın üretiminde gelişmiş teknolojiler kullanılır. Bunlardan biri, 3 çipli SMD Samsung LED teknolojisidir. Bu sayede kaliteli bir aydınlatma sağlanır. Aynı zamanda tüm LED lambalar gibi bu ürün de uzun ömürlüdür. 50.000 saat aydınlatma yeteneğine sahiptir. Böylece ürünü seneler boyunca kullanmanız mümkün olur. Auto Ampulance beyaz RGB LED aydınlatma aparatı, yüksek parlaklık verir. Doğal tonlarda ışık yaydığı için gözleri yormaz. Güçlü ışık akısı yardımıyla aydınlık bir ortam oluşturmayı başarır. Silikon kaplaması sayesinde darbelere karşı yüksek direnç gösterir. Kullanım sırasında maruz kalabileceği olumsuz etkiler sonucunda hasar görmez. IP68 sertifikasına sahip olan ürün, toza ve suya karşı da dayanıklıdır. Güvenli kullanımı sayesinde seneler sonra bile ilk günkü performansını korur.

Auto Ampulance Beyaz RGB LED Aydınlatma Nerelerde Kullanılır?

Auto Ampulance Beyaz RGB LED Aydınlatma Nerelerde Kullanılır?

Auto Ampulance USB girişli araç içi RGB 12 LEDli aydınlatma, otomobiller için üretilir. Tüm bireysel araçlarda kullanıma uygundur. Çoğunlukla arabaların ön koltuklarının altına yerleştirilir. Bu sayede aşağıdan yukarı doğru yayılan bir ışık elde edilir. Bu ışık hem yol görüşünü olumsuz etkilemez hem de aracın içinde yumuşak bir geçiş sağlar. Aracınız hareket hâlindeyken de kullanılabilen bu ürün park pozisyonunda da tercih edilebilir. Örneğin ürün, araba kampı yapmayı sevenler için idealdir. Uzun yolculuklarda mola verdiğinizde de zevkli bir dinlenme sağlar. Aynı zamanda ürün, dış ortamda da kullanılabilir. İç ve dış mekânda ışıklandırmak, renklendirmek ve farklı bir ambiyans oluşturmak istediğiniz her yerde bu aydınlatmayı kullanmanız mümkündür. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerinden faydalanmak isterseniz Auto Ampulance USB girişli araç içi RGB 12 LEDli aydınlatma yorumlarını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu aydınlatmayı Trendyol'dan satın alarak başta kişisel aracınız olmak üzere istediğiniz her noktayı renklendirebilirsiniz.