Aura Premium MC105.. Elektrikli Şofben (MONTAJ DAHİL)

3.449 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aura Premium MC105.. Elektrikli Şofben (MONTAJ DAHİL)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İHLAS PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: KALE GAZETE DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0229005643400016 Vergi Kimlik Numarası: 2290056434
    Bu ürün İHLAS PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAZARLAMA garantisi ile Tüm Türkiye'ye Servis ve Ücretsiz Kurulum Hizmeti MONTAJ DAHİL fiyattır. Duş başlığı ve tüm aksesuarları dahildir. 3 Yıl Garantili ve Faturalıdır. Premium 5 Emniyetli Elektrikli Banyo Şofbeni Depo Suyu ile Çalışabilen, Tüp Rezistanslı Şofben ile Sıcak suya ulaşmak Çok Kolay! Sıcak suya ulaşmak için boşa akıtılan sulara, kaybedilen zamana karşı geliştirilen Şofben, anında sıcak su sağlar. Bunun için ekstra bir özellik gerekmez. Normal şebeke suyu ve ev elektriği ile kolayca çalışır. Su tankı gerektirmez. Otomatiktir, su açılmadan ya da yeterli miktarda su gelmeden çalışmaz.Pratik ve kullanımı kolaydır. Şık ve ergonomik tasarımı ile kısıtlı alanlar için idealdir. Yüksek Güvenlikli, 5 Emniyetli Konforlu Sıcak Su 5 emniyetli Şofben, çevreci A Enerji sınıfı olma özelliğiyle %99 nında enerji verimliliği ile suyun akışına göre elektrik harcar ve su kapatılınca elektriği otomatik olarak kapatır. Şofben, sıcak su gereken her yerde zahmetsiz ve kesintisiz sıcak su sağlar. Beklemeden anında sıcak su üretmesi ve ayarlanan sabit su sıcaklığı ile gereksiz enerji sarfiyatı yapmaz, düşük elektrik tüketimi ile bütçenize katkı sağlar. 30 yıllık tecrübesi ile günlük, sık kullanıma uygun olarak tasarlanan Şofben, termostat emniyeti ile aşırı su ısınmasını engeller, ani yanmaları ortadan kaldırır. Elektrik kaçağını önleyen bağlantı, yangına karşı alevlenmeyen, yanmaz malzeme ile herhangi bir tehlikede maksimum güvenliğe sahiptir. Sıcak su gereken her yerde zahmetsiz ve kesintisiz sıcak su sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Aura 437 Premium MC105 Montaj Dahil Elektrikli Şofben

Bekletmeden sıcak su temin eden elektrikli şofbenler, evlerde ve iş yerlerinde kullanılan oldukça pratik cihazlardır. İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben, su ısıtma konusunda oldukça efektif bir performansla çalışır. Dilediğiniz zaman sıcak su ihtiyacınızı karşılamaya olanak veren model, mutfak ve banyolarda kullanıma uygundur. Şık ve ergonomik bir tasarıma sahip olan İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben; güvenli, hesaplı ve kaliteli bir üründür. Zamandan ve enerjiden tasarruf etmek isteyen pek çok kişinin beğenisini kazanan Aura İhlas elektrikli şofben, uzun vadeli kullanımda büyük avantaj sağlar.

  • %99 oranında enerji tasarrufu
  • Su kullanımı ardından otomatik kapanma
  • 5 emniyetli yüksek güvenlik sistemi

Aura Premium MC105 Elektrikli Şofbenin Özellikleri

Aura Premium MC105 Elektrikli Şofbenin Özellikleri

şık ve ergonomik bir tasarıma sahip olan İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben, kullanım kolaylığı sağlayan teknolojik özellikleriyle ön plana çıkar. Kompakt tasarımı sayesinde mutfak ve banyo duvarlarında fazla yer kaplamaz ve alandan tasarruf ettirir. İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben, 3 farklı sıcaklık kademesi ile çalışır. Yüksek hızda ısıtma özelliği sayesinde sıcak su kullanımı için beklemenize gerek kalmaz. Özellikle kış aylarında büyük avantaj sağlayan İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben, cihazın iç kısmında yer alan elektronik aksamların donmasını önleyen bir tasarıma sahiptir. Bu sayede mevsim fark etmeksizin hızlı ve pratik bir şekilde sıcak su ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda duş başlığı ve diğer aparatlarla birlikte gönderilen ürün zahmetsiz bir montaj sunar.

Aura Premium MC105 Elektrikli Şofben Güvenli midir?

Her mevsim hızlı sıcak su ihtiyacını karşılayan İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben, güvenliği ön plana alarak tasarlanır. Söz konusu cihaz, 5 emniyetli tasarımıyla yüksek güvenlik sağlayan bir sisteme sahiptir. Su akış miktarına uygun enerji tüketimi gerçekleştiren İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofbeni evlerinizde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Söz konusu cihaz, sıcak su kullanımı sona erdikten sonra otomatik olarak kapanır. Bu sayede uzun süre çalışması hâlinde bile aşırı ısınma, kısa devre ve bunlarla ilintili olarak meydana gelen olası kaza ihtimallerini önler. Etkili performansla dayanıklı kullanımı buluşturan İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben, sıcak su ihtiyacını karşılarken güvenlik beklentilerine de cevap verir.

Aura Premium MC105 Elektrikli Şofben Kaliteli midir?

Kullanışlı ve güvenli bir donanıma sahip olan İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben oldukça sağlam ve kaliteli bir cihazdır. Emniyetli yapısı sayesinde uzun süre ilk günkü performansını koruyarak kalitesinden ödün vermez. Dayanıklı ve sağlam tüp rezistanslı İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben, enerji tasarrufu için ideal bir cihazdır. Düşük tüketimle hızlı ve yüksek sıcaklıkta su üreten İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben, çevre dostu bir kullanım sunduğu için beğenilir. A sınıfına giren ürün, %99 oranında tasarruf sağlayarak enerji verimliliğini mümkün kılar. Gerek pratik ve güvenli kullanımı gerekse dayanıklı ve şık tasarımıyla göz dolduran İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben, kaliteli bir cihaza sahip olmak isteyen herkese hitap eder. Dilerseniz İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de bu şofbenin kalitesini evlerinize taşımak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde ürünü satın alabilirsiniz.