ASKUR Asansörlü Çamaşır Askısı 70x175cm

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

ASKUR Asansörlü Çamaşır Askısı 70x175cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gürtaş inş ve malz tic ltd şti Satıcı Ünvanı: GÜRTAŞ İNŞAAT VE MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0449000837200018 Vergi Kimlik Numarası: 4490008372
    Bu ürün gürtaş inş ve malz tic ltd şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 70*175 Ölçülü tavana montajlı yeni nesil askur çamaşır kurutmalığı ile artık balkon ve odanızda yer kaplamadan rahatlıkla çamaşırlarınızı kurutabileceksiniz. Ürün bel seviyesine kadar iner ve çamaşır serildikten sonra tavana kadar çekilebilir.İstediğiniz seviyede kalabilir. Stor perde gibi düşünebilirsiniz.25 kg taşıma kapasitesi vardır.6 adet uzunluk ölçüsü vardır ve bütün ölçülerimizde standart 6 adet ip 2 de alüminyum olarak toplamda 8 adet asma bölmesi vardır.Kurulum için ihtiyacınız olan en ve boy ölçüleri baza alınarak başlıkta belirtilmiştir. /asansörlü çamaşır askısı /çamaşırlık/kurutmalık /çamaşır askısı Tavana monte edilen mekanizma kutu ölçüsü 70 cm dir. Aşağıya inen ip sepeti en ölçüsü ise 58 cm dir. Bütün ölçülerde tavan ve ip sepet eni standarttır.Sadece uzunluk ölçüsü farklıdır. NOT= SİPARİŞ VERMEDEN ÖNCE LÜTFEN BALKONLARINIZI SİZLERE RAHAT KULLANIM ALANI KALACAK ŞEKİLDE ÖLÇÜNÜZ ...

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Askur Asansörlü Çamaşır Askısı 70 x 175 cm A3

Yıkanan çamaşırların sağlıklı ve kaliteli bir şekilde kuruması için birçok ürün kullanılır. Kullanılan tüm ürünlerde pratik kullanım özelliği aranır. Askur asansörlü çamaşır kurutma askısı, kaliteli malzemesi ve kolay kullanım avantajıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Pratik bir şekilde monte edilme özelliğiyle fark yaratır. Geniş bir alana sahip olması sayesinde yıkadığınız çamaşırların tümünü rahat bir şekilde asarak kurutabilirsiniz. Balkon, oda gibi çeşitli yerlere rahatlıkla monte edilerek kullanılabilir. Dayanıklı ve sağlam yapısıyla tüm çamaşırları kolayca taşır. Askur asansörlü çamaşır askısı, asansörlü özelliğiyle büyük bir kullanım avantajı sağlar. Havada asılı kalan ürüne çamaşırlarınızı kolay bir şekilde asabilirsiniz. Tüm bu özelliklerin yanı sıra model, kolay bir şekilde temizlenebilir. Kurutma işlemi bittiği anda asansör özelliği sayesinde eski haline getirilebilir.

  • Asansörlü özellik
  • Dayanıklı ve güçlü yapı
  • Kolay monte işlemi

Askur Asansörlü Çamaşır Askısı 70 x 175 cm A3 Özellikleri

Askur Asansörlü Çamaşır Askısı 70 x 175 cm A3 Özellikleri

Oda ve balkonlarda yer kaplamadan çamaşırlarınızı pratik bir şekilde kurutabileceğiniz Askur asansörlü çamaşır askısı 70 x 175 cm A3 modeli, büyük beğeni toplar. Model, asansör özelliği sayesinde bel seviyesine kadar inebilir ve çamaşırlar asıldıktan sonra tavana kadar çıkarılabilir. 25 kg taşıma kapasitesiyle çamaşırları kolay bir şekilde taşıyabilir. 6 adet ip ve 2 adet alüminyum asma bölmesiyle toplamda 8 adet çamaşır asma bölmesine sahiptir. 70 x 175 cm boyutu sayesinde önemli bir avantaj sunar. Aşağı inen ip sepetinin en ölçüsü, 58 cm’dir. Sahip olduğu bütün ölçülerde genişlik ve en, standart boyutlardadır. Metal malzemesi ve beyaz rengiyle müşterilere sağlıklı bir kullanım fırsatı sunar. Tavana hassas bir şekilde monte edilebilir. Herhangi bir kırılma, düşme, eğilme ve bükülme gibi olumsuz sonuçlara fırsat tanımayan ürünü satın alabilirsiniz.

Askur Asansörlü Çamaşır Askısı 70 x 175 cm A3 Yorumları

Askur Asansörlü Çamaşır Askısı 70 x 175 cm A3 Yorumları

Tavana kolay bir şekilde monte edilebilen ürün, size geniş bir alan bırakır. Kolaylıkla konforlu bir ortam elde etmenizi sağlar. Çamaşırların neden olduğu kalabalık görüntüye maruz kalmaktan kurtulmak için ideal üründür. Tavana kadar çıkan model sayesinde çamaşırlarınız fazlasıyla hava alır ve kısa sürede kurur. Oda veya balkonlarda tercih edebileceğiniz bu model, alandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Dayanıklı ve sağlam içeriği sayesinde 25 kilograma kadar yeni yıkanmış ürünlerinizi, bu modelle kolaylıkla kurutabilirsiniz. Müşteriler tarafından yapılan Askur asansörlü çamaşır askısı 70 x 175 cm A3 yorumları, büyük ölçüde olumlu yöndedir. Modelin pratik çalışma sistemi ve dayanıklı yapısı, müşterilerin beğenisini kazanır. Çamaşırları pratik, hızlı ve sağlıklı bir şekilde kurutabilmek için uygun bir tasarımdır. Markanın ideal ölçülerde tasarlanan bu modelini tercih edebilirsiniz.

Uygun Askur Asansörlü Çamaşır Askısı 70 x 175 cm A3 Fiyatı

Uygun Askur Asansörlü Çamaşır Askısı 70 x 175 cm A3 Fiyatı

Birçok özellik ve avantajıyla ön plana çıkan model, müşterilerin memnuniyetini kazanır. Bu özelliklerden biri, ürünün avantajlı ve uygun fiyatıdır. Modeli kullanan kişiler tarafından yapılan yorumlarda, hesaplı fiyat özelliğinden bahsedilir. Bütçenizde önemli bir değişiklik yaratmayan fiyatıyla bu çamaşır askısı, kazançlı bir tercih olabilir. Askur asansörlü çamaşır askısı 70 x 175 cm A3 fiyatı, tüm bu faktörler göz önüne alınarak belirlenir. Pratik kullanım avantajı sunan model, kaliteli bir kurutma işlemi gerçekleştirilmesini sağlar. Asansörlü sistemi sayesinde dar alanlarda yer kaplamayan bir tasarımdır. Avantajlı özellikleriyle dikkat çeken ürün, müşteriler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanır. Trendyol üzerinden bu pratik ve kullanışlı ürüne uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Müşteri yorumlarından yararlanarak ürünün çalışma sistemi, dayanıklı yapısı ve uygun fiyatı hakkında fikir edinebilirsiniz.