Asics GEL-CONTEND 8 Spor Ayakkabı 1011B492

Ürün Bilgileri

Asics GEL-CONTEND 8 Spor Ayakkabı 1011B492

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Longstreet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Rearfoot gel™ yastiklama teknolojisi, darbe emilimini artirir ve ayagin zemine vurusunda daha yumusak bir his yaratir. Sayada kullanilan jakarli file kumas hava akisini iyilestirir. Ortholite™ taban astari, her adimda mükemmel rahatlik saglar. Dis tabanda yer alan oluklar ayakkabinin esnekligini artirir. Kaplamalardaki sentetik dikis ayakkabinin destegini artirir. Amplıfoam™ yastiklama, dayanikliligi artirmaya yardimci olur. Guıdance lıne™ teknolojisi daha tempolu yürüyüsler yapmanizi saglar. Üst kisimdaki malzemenin en az %20'si geri dönüstürülmüs polyesterden yapilmistir. Taban astari, geleneksel boyama teknolojisine kiyasla su kullanimini yaklasik %33 ve karbon emisyonlarini yaklasik %45 azaltan solüsyon boyama islemiyle üretilmektedir. Asics gel-Contend 8 erkek kosu ayakkabisi kosu yapanlarin en büyük ihtiyaçlarindan olan üstün yastiklama ve dengeyi bir araya getiren oldukça konforlu bir kosu ayakkabisidir. Asics gel-Contend 8 erkek kosu ayakkabisinin sayasi yumusak dokuma örgü kumastan tasarlanmistir ve nefes alabilme özelliginin yani sira ayaginizi her açidan mükemmel bir biçimde kavrama özelligine sahiptir. Bu kavrama özelligi sayesinde ayaklarinizin dogal hareketine engel olmadan onlarla birlikte esner, bu sayede kisitlanmadan rahat bir sekilde hareket edebilirsiniz. Iç tabaninda kullanilan gel teknolojisi sayesinde topuklarinizdan parmak ucunuza kadar ayaklarinizin her noktasini yastiklar, bu iç taban ayaklarinizin seklini alir ve gün boyunca konforlu hissetmenizi saglar. Iç tabanin en üst katmaninda bulunan ortholıte taban astari ayaginizi her yönden kavrayarak bileginizi daha sabit tutmanizi, bu sayede de olasi spor kazalarini minimuma indirmeyi amaçlar. Asics gel-Contend 8 erkek kosu ayakkabisinin orta tabaninda darbe etkilerini minimuma indiren amplıfoam kullanilmistir. Asics gel-Contend 8 erkek kosu ayakkabisinin dis tabaninda ise esnekligi artiran ve dayanikli bir kauçuk malzeme kullanilmistir. Siz kosarken ayaklarinizin dogal hareketine uyum saglayan bu dis taban sayesinde daha konforlu ve güvenli adimlar atarsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
Geri Bildirim Ver