Arzum Nuvo Saç Maşası AR5066 İnce 19 mm Kullanıcı

793 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arzum Nuvo Saç Maşası AR5066 İnce 19 mm Kullanıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bozyol Satıcı Ünvanı: ÖMER BOZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1820697516
    Bu ürün Bozyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arzum Nuvo AR5066 saç maşası siyah renktedir. Cihazın kontrol tuşları iki adet açma ve kapama düğmesi ve üç adet sıcaklık ayar düğmesi bulundurur.
  • Arzum Nuvo AR5066 maşa kalınlığı 19 MM’dir ve bu sayede ince bukle şekillenmesine uygundur. Sıcaklık ısı ayarı tuşları 0, 1 ve 2 şeklinde olup, bu tuşlar 0 kapalı, 1 düşük ısı ve 2 ise yüksek ısı seviyesini simgeler.
  • Arzum Nuvo saç maşası 19 mm maşa ve mandal olarak iki bölümden oluşan kısmı seramik plaka ile kaplıdır. Seramik plaka sayesinde kullanım sırasında ısının eşit dağılmasını sağlayarak saçı yıpranma ve elektriklenmeye karşı korur.
  • AR5066 Nuvo saç maşası otomatik kapanma özelliği sayesinde belirli bir süre kullanılmadığında cihaz kendisini korumaya alıp kapatır ve tekrar kullanmak için açma tuşuna basıldığında tekrar çalışmaya başlar.
  • Arzum AR5066 Nuvo saç maşası en uçta soğuk tutma ucu sayesinde şekillendirme sırasında kullanım rahatlığı sağlar. Seramik plaka ve gövdenin arasında bulunan yerleştirme standı, cihazın ısınan kısmını havada tutar.
  • Arzum 5066 Nuvo saç maşası kablosu 360 derece dönmesiyle şekillendirme işlemi sırasındaki manevralara uygundur. Açıldıktan sonra hızlı ısınması ve yüksek performansıyla ev tipi kullanım içindir.
  • Cihazın maksimum seviyesi 200 derecedir. Ürün açıldıktan sonra kısa sürede istenilen ısıya ulaşır ve ikaz lambası yanarak kullanılmaya hazır olduğu uyarısını verir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 200 Derece
  • Plaka Materyali Seramik Plaka
  • Maşa Çapı 19 mm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip İnce Bukle
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Dijital Ekran Yok
Geri Bildirim Ver

Arzum Nuvo AR5066 19 mm İnce Saç Maşası

Arzum Nuvo AR5066 19 mm ince saç maşası saçlarınızın yanmasını önler. Seramik kaplama yüzeye sahiptir. Bu sayede saçları yüksek ısıdan korur. İşlem görmüş ya da kırılgan teller için uygundur. Yüksek ısısıyla kolayca telleri kıvırır ve şekil verir. Yıpratmadan ve elektriklenme olmadan kullanım imkanı sunar. AR5066 modelinin tek ısıtma değeri vardır. Değiştirme düğmesi ile ürünü kolayca açabilir ve kullanabilirsiniz. Maksimum performansı ile işlemleri kolaylaştıran ürün, 200°C’de çalışır ve hızlı şekil verir. Bu sayede dakikalar içerisinde maşa yapabilirsiniz. Ürün, saniyeler içerisinde ısınmaya başlar ve kullanıma hazır hale gelir. Kısa ya da uzun saçlar için kullanılır. Ergonomik ve dönen kablo tasarımı sayesinde kolay kullanım imkanı sağlar. Düz saçlara da kolayca şekil verir. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süre kullanıma uygundur.

  • Yüksek performans
  • Elektriklenme önleyici
  • Hızlı ısınma

Arzum Nuvo AR5066 Saç Maşası Özellikleri

Arzum Nuvo AR5066 Saç Maşası Özellikleri

Arzum AR5066 Nuvo saç maşası sayesinde zarar vermeden kullanım sağlayabilirsiniz. 18 cm’lik sarım çapı bulunan ürün, kalıcı bukleler oluşturmak için idealdir. 1.80 cm kablo uzunluğuna sahiptir. Bu sayede prizden istediğiniz uzaklıkta ürünü kullanabilirsiniz. Düz saçlar için uygun olan ürün, ince yapısı sayesinde kolayca bukleler oluşturmanızı sağlar. İnce başlığı sayesinde ısıyı iyi ileten ürünle kıvırcık buklelere kavuşabilirsiniz. Saçınızın buklesi çabuk bozuluyorsa, AR5066 Nuvo saç maşasını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Her saç tipi için kullanıma uygundur. Ergonomik tasarımı sayesinde kolay kullanım imkanı sağlar. 35 saniyede ısınan gövde, hızlı bir şekilde şekil vermenize yardımcı olur. Acil işlerinizde dakikalar içerisinde saçınızı yapabilir ve çıkabilirsiniz. Pratik ve kolay kullanım rahatlığının tadını çıkarabilirsiniz. Uzun ve dönen tasarımlı kablosu sayesinde ensedeki saçlarınıza dahi kolayca şekil verebilirsiniz.

Beğenilen Arzum Nuvo AR5066 Saç Maşası Avantajları

Beğenilen Arzum Nuvo AR5066 Saç Maşası Avantajları

Arzum saç maşası avantajlarını hayatınıza getirebilirsiniz. Saçların yanmasını önleyen ürün, yüksek ısısı sayesinde hızlı şekil verir. Seramik kaplama yüzeyi sayesinde ısının yıpratıcı etkisinden koruma sağlar. Bu sayede ısı kaynaklı elektriklenme ve yıpranmayı önler. Boyalı, kırılgan ya da işlem görmüş saçlar için kullanılır. Yüksek ısı ile çalıştığı için dakikalar içerisinde bukle elde edebilirsiniz. Otomatik kapanma özelliği bulunan cihaz, ince kıvırcıklar elde etmek isteyenlere hitap eder. Kaliteli yapısı sayesinde saç sağlığını korur ve uzun süre kullanım için uygundur. Kısa ya da uzun saçlarınız için ürünü kullanabilirsiniz. 200°C ısı ile şekil veren ürünün kolay ve pratik kullanımı sayesinde sabahları işe ya da okula giderken hızlı bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Arzum Nuvo AR5066 19 mm ince saç maşası kullananlar kolay kullanımın ve ergonomik tasarımın avantajlarından yararlanabilir.

Cazip Arzum Nuvo AR5066 Saç Maşası Fiyatı ve Yorumları

Cazip Arzum Nuvo AR5066 Saç Maşası Fiyatı ve Yorumları

Arzum Nuvo AR5066 19 mm ince saç maşası fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Birçok özelliği sayesinde hayatı kolay ve pratik hale getirir. Zor şekil alan ve şeklini koruyamayan saçlarınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Yüksek ısısı sayesinde dakikalar içerisinde şekil veren cihazın 19 mm çapı ile ince bukleler elde edebilirsiniz. Zarar vermeden şekil verebilmenin avantajını bu ürün ile yakalayabilirsiniz. 180 cm kablo uzunluğu sayesinde prizden uzaklaşabilirsiniz. Şekil verebilmek ve güzel görünmek için saatlerinizi ayırmaya bu ürün sayesinde son verebilir, ergonomik tasarımın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Tutma yerinden yararlanarak eliniz yanmadan doğal görünümlü kıvırcıklara sahip olabilirsiniz. Tellere zarar vermeden maşa yapmanın rahatlığını Arzum Nova ile bulabilir, canlı ve doğal görünüme sahip olabilirsiniz. Arzum AR5066 Nuvo saç maşası yorumlarını Trendyol’dan okuyabilir ve uygun fiyatlarla maşayı satın alabilirsiniz.