Arsimo Pratik Sensörlü Otomatik Sıvı Sabunluk Soap Magic

249 TL

Ürün Bilgileri

Arsimo Pratik Sensörlü Otomatik Sıvı Sabunluk Soap Magic

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arsimo Elektronik Ticaret Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: ARSİMO ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080036968900010 Vergi Kimlik Numarası: 0800369689
    Bu ürün Arsimo Elektronik Ticaret Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sensörlü Sıvı Sabunluk Soap Magic Banyo Mutfak ve Ofiste Pratik Kullanım Sensörü sayesinde elinizi uzattığınız anda yeterili miktarda sabunu elinize bırakırmutfakta bulaşık yıkarken yağlı elinizle sıvı deterjanı tutup sıktığınızda yada banyoya kirli ellerinizle gidip sabunluğu tuttuğuzda burada bakteri oluşumuna davetiye çıkarırsınız.elinizi temizlemek için gidip sabunluğu her tuttuğunuzda aslında daha fazla bakteriyi elinize bulaştırıp sonra sabunla temizlemeye çalışırsınız.ellerimizin hep en kirli anında dokunduğumuz sabunluklar aslında evimizin en kirli ve en çok bakteri üreten aletleridir.bu nedenle avrupa standartlarında birçok büyük alışveriş merkezlerinde sensörlü sabunluklar zorunluluk haline getirilmiştir.soap magic size lüx otel ve alışveriş merkezlerindeki konforu sizlere getiriyor.Ev, ofis, okul, hastane ve restoranlarda banyo ve mutfaklarda kullanım için mükemmeldir.4Aaa pil ile çalışır.(piller pakete dahil değildir)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver