Arduino Nano Proto Shield

101,27 TL

Ürün Bilgileri

Arduino Nano Proto Shield

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TLS Robotik Satıcı Ünvanı: TLS TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845032017400001 Vergi Kimlik Numarası: 8450320174
    Bu ürün TLS Robotik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İsmi: Arduino Nano Proto Shield Ürün Açıklaması: Arduino Nano Shield - Genişletilmiş Kullanım ve Uyum Sağlar Arduino Nano için tasarlanmış bu shield, Arduino Nano'nun pinlerini standart shield yapısına uygun hale getirerek daha kullanışlı bir deneyim sunar. Bu sayede Nano kartınızla birlikte standart Arduino Shield'lerini sorunsuzca kullanabilirsiniz. · Çoklu Arduino Kartlarıyla Uyumlu Tasarım Bu Nano Shield, sadece Arduino Nano ile sınırlı kalmaz. Aynı zamanda Uno, Leonardo ve Mega gibi farklı Arduino kartlarıyla da kullanılabilir. Kartın etrafındaki pinler standart bir pin yapısına sahiptir ve Stackable Header'lar lehimlenerek bu kartı diğer Arduino kartlarının üzerine takabilir ve bu kartın avantajlarından faydalanabilirsiniz. · Pinlerin 3'lü Yapısı Tüm Arduino pinleri 3'lü pin formuna (GND-5V-Sinyal) sokulmuştur, böylece sensörler, servo motorlar ve diğer giriş/çıkış birimlerini daha rahat bir şekilde bağlayabilirsiniz. Her pinin yanında toprak ve besleme pinleri bulunur. Teknik Özellikler: · Reset pini kart üzerine çekilmiştir. · 7-12V arası besleme gerilimi için adaptör girişi kart üzerinde yer almaktadır. · Kart boyutları: 58x59mm Paket İçeriği: · 1 Adet Arduino Nano Proto Shield Bu genişletilmiş uyum sağlayan Arduino Nano Shield, projelerinizi daha kolay ve verimli bir şekilde geliştirmenizi sağlar. Arduino Nano veya diğer uyumlu kartlarınız için ideal bir tamamlayıcıdır.

Ürün Özellikleri

  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver