Genel Markalar Mutfak Şofbeni - Ani Su Isıtıcı - 9 Emniyetli - 5500w

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mutfak Şofbeni - Ani Su Isıtıcı - 9 Emniyetli - 5500w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fiyatgaranti Satıcı Ünvanı: EFES GRUP BİLİŞİM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325058806700015 Vergi Kimlik Numarası: 3250588067
    Bu ürün fiyatgaranti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arden mutfak şofbeni
  • 220-230 volt şehir ceryanı ile çalışır.
  • Güç : 5500 watt - 5,5kw.
  • Normal şehir suyu tazyiki ile çalışır.
  • 55-75 c sıcak suyu anında ve devamlı verir.
  • Otomatiktir. Su açılmadan ya da yeterli miktarda su gelmeden çalışmaz. Su basıncı düşünce otomatik kapanır.
  • Özel olarak topraklanmış olup ayrıca plastik gövde ile ikinci emniyet sağlanmıştır. Bu nedenle kesinlikle elektrik kaçağı tehlikesi yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Arden Mutfak Şofbeni Ani Su Isıtıcı ile İstediğin An Sıcak Su

Özellikle soğuk kış günlerinde ilk akıllara gelen ihtiyaçların başında sıcak su ihtiyacı gelmektedir. Sıcak su sağlamak için pek çok farklı yöntem sıklıkla kullanılmaktadır. Bunun başında ise uzun yıllardır kullanılan sıcak su sağlayıcıları olan mutfak şofbeni gelmektedir. Genellikle daha basit bir sistemle çalışan şofbenler sıcak su sağlarken aynı zamanda büyük dış görünüşleri ile de pek çok kişinin tercih etmekle etmemek arasında sıkıştığı ürünlerin başında gelmektedir. Yalnızca dış görünüşleri ile değil aynı zamanda oldukça hızlı bir biçimde su ısıtması sağlaması ile de oldukça sık tercih edilen mutfak tipi şofben, gelişen teknoloji ile farklı görünüşlere bürünmüşlerdir. Tek renk seçeneklerinin ortadan kalkması ile aynı zamanda boyutlarında ve kullanılacak alanlarında da farklılık gösteren mutfak sıcak su şofbeni hemen her ev için en uygun ve pratik sistemlerden biridir. Şofben üreticileri arasında yer alan Arden ise yine şofben denince ilk akla gelen markalardan biri olmayı başarıyor.

  • Hızlı Isıtma
  • Pratik Kullanım
  • Şık Görünüş

Arden Mutfak Şofbeni - Ani Su Isıtıcı - 9 Emniyetli - 5500w SAHIN001 Özellikleri

Pek çok farklı alanda kullanılan şofbenlerin bir türü de mutfak şofbenleridir. Mutfak şofbenler, banyo şofbenleri vb. şofbenlere göre daha küçük ve daha şık yapıları ile oldukça sık tercih edilmektedir. Mutfak şofbenleri genellikle ya elektrik ya da gaz ile çalışmakta suyu bu iki yöntemden biri ile ısıtmaktadır. Kısa sürede musluklara sıcak su aktarması ile sıklıkla tercih edilen mutfak şofbenlerini bağlamak da o kadar zor değildir. Genellikle hemen her evde elektrik ya da gaz ile ısıtma sağlanması halinde şofben bölümü bulunur aynı zamanda güneş enerjisi ile ısınma sağlayan evlerde de şofben sistemi kullanılmaktadır. Pek çok farklı sistem ile şofbenin pratik kullanımına kolayca kavuşabilirsiniz. Küçük yapısı ile de hemen her alana konumlandırabileceksiniz.

Arden Mutfak Şofbeni - Ani Su Isıtıcı - 9 Emniyetli - 5500w SAHIN001 Kullanımı

Arden şofben dendiğinde ilk akıllara gelen markaların başında gelmektedir. Özellikle şofbenlerinde bulunan pek çok farklı özellik sayesinde hemen her kesimden kişinin tercihleri arasında yer almaya devam ediyor. Aynı zamanda oldukça şık ürünlere ev sahipliği yapan Aden şofbenleri SAHIN001 kodlu ürünü ile pek çok evin suyunu ısıtmaya yardımcı oluyor. Aden şofbenlerin, Ani su ısıtma özelliği sayesinde eliniz soğuk suya hiç değmez iken 9 emniyeti yapısı ile de başınıza gelecek herhangi bir kötü olayın önüne geçmenize de yardımcı oluyor. Pek çok farklı Watt tercihinizde olabilecek şekilde tasarlanan Arden şofbenler hem şık görünüşleri hem de oldukça kullanışlı yapıları ile hemen her kesimden kişinin tercih listesi arasında yerini buluyor. Arden mutfak şofbeni - ani su ısıtıcı - 9 emniyetli - 5500w kullanımı ile dilediğiniz an sıcak suya kavuşabilirsiniz.

Arden Mutfak Şofbeni- Ani Su Isıtıcı- 9 Emniyetli- 5500W Yorumları ve Fiyatları

Arden mutfak şofbeni - ani su ısıtıcı - 9 emniyetli - 5500w yorumları pek çok farklı deneyim ile karşılaşmak mümkündür. Ancak tüm bu deneyimlerin arasında ortak olan fikir ise elbette ürünün kullanım ve kurulum hızıdır. Yalnızca ürünün hızlı su ısıtması ile ilgili değil aynı zamanda pratik kullanımı ile de pek çok kullanıcının beğenisini kazanan Arden Mutfak Şofbeni- Ani Su Isıtıcı- 9 Emniyetli- 5500W yorumlarında hemen her kesimden kişinin beğenisini kazanmaktadır. Aynı zamanda Arden Mutfak Şofbeni- Ani Su Isıtıcı- 9 Emniyetli- 5500W ürünün fiyatları ile de kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Sadece kolay kullanımı ile değil aynı zamanda fiyatları ile de sıklıkla tercih edilmektedir. Siz de dilerseniz Trendyol'da yer alan Arden Mutfak Şofbeni- Ani Su Isıtıcı- 9 Emniyetli- 5500W ürününü inceleyebilir ve yorum değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Arden mutfak şofbeni - ani su ısıtıcı - 9 emniyetli - 5500w içeriği ve kullanım pratikliği ile kullanıcıların beğenisini kazanır.