AQUA BAGNO Plan Seramik Tezgah Üstü Kare Çanak Lavabo ,60 X 45 Cm. Beyaz

2.750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

AQUA BAGNO Plan Seramik Tezgah Üstü Kare Çanak Lavabo ,60 X 45 Cm. Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evim Dizayn Satıcı Ünvanı: ALESTAZEY İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051045653900001 Vergi Kimlik Numarası: 0510456539
    Bu ürün Evim Dizayn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AQUA BAGNO, Plan Lavabo 60x45 cm ÖLÇÜLERİNDE Tezgah üstü, kare çanak formlu seramik lavabo olan bu ürün, güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Markamız tüm Avrupa'da satılmaktadır ve tüm üretim süreçleri CE standartlarına uygun olarak gerçekleştirilmiştir. Avrupa ve Türkiye standartlarına tam uyumludur. Plan seramik lavabolar AQUA BAGNO markası için Türkiye'de üretilmektedir. Ürünlerimiz, isterseniz banyo dolapları için, isterseniz tezgah üstü veya yarım ayaklı bir şekilde duvara asılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ürünlerimiz 3 yıl garantilidir ve garanti süresi fatura tarihi itibariyle başlar. Ayrıca, ürünlerimiz Vitra lavabo, Serel lavabo, Creavit lavabo, Turkuaz lavabo, Ege Seramik lavabo, Isvea lavabo, Ece Banyo, Alvit lavabo, Quarter Bath, Duravit lavabo, Roca Kale lavabo, Kale lavabo, Bien Banyo, Seramiksan lavabo, New Arc lavabo, İdevit lavabo vb. markalı ürünlerle uyumludur. Ürün paketlerimiz, Avrupa standartlarına uygun olarak kırık riskini en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır. İadelerinizi Trenyol kuralları çerçevesinde yaparken, ürünleri size gönderildiği gibi kendi ambalajında ve içindeki destek separatörlerini yerleştirerek iade işlemi yapmanız önemle rica edilir. Eksik ve hatalı ambalajlama nedeniyle kırılacak ürünler için firma sorumluluk kabul etmeyecektir. Not: Ürün resimlerinde görülen Pop-Up Sifon ve Çıkış borusu dahil değildir. Lavabo sifon çıkışları standart olup, piyasada satılan sifonlarla uyumludur. Ayrıca, sipariş edilmesi gerekmektedir. Aqua Bagno Taşma Delikli Sifon tapası ve Pis su borusu da sipariş edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Köşeli
  • Garanti Süresi 3 Yıl
Geri Bildirim Ver