Aprilla AEP 7803 Otomatik Cımbız Kaş Bıyık Alma

395 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Aprilla AEP 7803 Otomatik Cımbız Kaş Bıyık Alma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CingözMarket Satıcı Ünvanı: ERSİN CİNGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3585507803400001 Vergi Kimlik Numarası: 2111135905
    Bu ürün CingözMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüz epilasyon aleti yüz bölgesindeki tüyleri almak için kullanılır. Model,kuru kullanım tipine uygundur.
  • Aprilla epilasyon aleti gri renk seçeneğine sahiptir.
  • Kaş epilatör cihazı ile kaş bölgesindeki kılların alınabilmesi mümkündür.
  • Aprilla AEP 7803, tek hız kademesi ile çalışır.
  • Aprilla AEP-7803 kaş ve bıyık epilasyon cihazı temizleme fırçası ile kolay temizlenebilir bir yapıdadır.
  • Kablosuz epilasyon aleti pil ile kullanılır.
  • Bıyık epilatör cihazı bıyık bölgesindeki kılların alınabilmesi için uygundur.
  • Işıklı epilasyon aleti, cildi tahriş etmez.
  • Aprilla AEP-7803 otomatik cımbız özelliğini sunduğu için kılları kökten alır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Aprilla Aep 7803 Kaş Bıyık Alma Şekillendirme Otomatik Işıklı Cımbız

Otomatik cımbızlar, yüz bölgesindeki tüyleri almayı oldukça hızlı ve pratik bir hâle getiren zahmetsiz kişisel bakım ürünleridir. Aprilla AEP 7803 kaş şekillendirme ışıklı cımbız; alın, yanak, çene ve dudak üstü gibi bölgelerde kullanıma uygundur. Acısız bir şekilde kaş ve bıyık gibi yüz tüylerini almaya yardımcı olan ürün, cildin tahriş olmasının önüne geçer. Hassas ciltler için uygun olan başlığı sayesinde istenmeyen yüz tüylerini cilde zarar vermeden almayı mümkün hâle getirir. Aprilla AEP 7803 bıyık alma ışıklı cımbız, oldukça hafif ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Minimalist ve pratik tasarımıyla; yer, mekân ve saat farketmeden yüz tüylerinden kolayca arınmanızı sağlar. Kablosuz kullanım özelliğiyle sınırlara bağlı kalmadan dış görünüşünüzü dilediğiniz gibi yenilemenize yardımcı olur.

  • Kablosuz kullanım avantajı
  • Ağrısız epilasyon
  • Cilde zarar vermeyen antialerjik başlık

Aprilla Bıyık Alma Otomatik Işıklı Cımbızın Özellikleri

Aprilla Bıyık Alma Otomatik Işıklı Cımbızın Özellikleri

Aprilla AEP 7803 otomatik ışıklı cımbız, acısız ve güvenli bir kullanım sağlamasıyla kişisel bakımı oldukça kolaylaştırır. Aprilla AEP-7803 otomatik cımbız, yüz bölgesindeki tüyleri temizleme ve şekillendirme işlemini son derece zahmetsiz bir hâle getirir. Söz konusu cihazın dâhilî LED lambası, epilasyon işlemi sırasında tüm küçük detayları görebilmenize imkân tanır. Hassas ciltlerde bile herhangi bir alerjik reaksiyon oluşmasını önleyen Aprilla AEP 7803, kaş şekillendirme ve istenmeyen tüyleri temizleme gibi işlemler için idealdir. Kablosuz olarak tasarlanan Aprilla AEP 7803 otomatik ışıklı cımbız hareket özgürlüğünüzü kısıtlamadan dilediğiniz her yerde kullanım imkânı verir. Söz konusu cihazı 1 adet kalem pille çalıştırabilir, ekonomik ve zahmetsiz bir şekilde kişisel bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Aprilla AEP 7803 Kaş şekillendirme Cımbız Kullanışlı mıdır?

Aprilla AEP 7803 Kaş şekillendirme Cımbız Kullanışlı mıdır?

Aprilla AEP 7803 otomatik ışıklı cımbız, son derece kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Kompakt tasarımının sağladığı pratik kullanımıyla ön plana çıkar. LED lambasıyla yeterince aydınlık olmayan alanlarda bile kusursuz epilasyon imkânı verir. Aprilla AEP 7803 otomatik ışıklı cımbız, yüz bölgesinde yer alan tüm tüylerin temizliğinde etkili performans gösterir. Hafif yapısı ve kablosuz kullanım özelliği sayesinde bu ürünü çantanızda taşıyabilir; dilediğiniz her yerde pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Aprilla AEP 7803 otomatik ışıklı cımbızın başlık ucunu son derece basit bir şekilde açabilir, fazla efor sarf etmeden yüz epilasyonunu tamamlayabilirsiniz. Kalem formlu bu ürünü; evde, iş yerinde veya seyahatler sırasında bile yalnızca bir aynadan yardım alarak kullanmak mümkündür. Aprilla AEP 7803 otomatik ışıklı cımbızın sunduğu hızlı ve pratik kullanımla pürüzsüz cildinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Aprilla AEP 7803 Otomatik Işıklı Cımbız Sağlam mıdır?

Aprilla AEP 7803 Otomatik Işıklı Cımbız Sağlam mıdır?

Oldukça dayanıklı bir yapıda olan Aprilla AEP 7803 otomatik ışıklı cımbız, uzun süreli kullanımlar için uygun bir cihazdır. 2 yıl garanti süresine sahip olmasıyla kalitesini ve uzun kullanım ömrünü kanıtlar. Aprilla AEP 7803 otomatik ışıklı cımbızın dayanıklı gövde ve başlık aparatları, işlevselliğin yanı sıra sağlamlığıyla da göz doldurur. İlgili ürünün kablosuz tasarımda olması şarj ve batarya engeline takılmadan kesintisiz kullanımı mümkün hâle getirir. Epilasyon sıklığına göre pil değişikliği yapmanız hâlinde bu ürünü uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Cihazın ilk günkü performansını koruması adına gövde ve başlığı düzenli aralıklarla temizlemek de oldukça önemlidir. Uygun şekilde temizleyerek cihazın işlevini ve sağlamlığını uzun yıllar boyunca korumak mümkündür. Dilerseniz Aprilla AEP 7803 otomatik ışıklı cımbız yorumlarına göz atabilir, ürünü kullanan pek çok kişinin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de bu işlevsel cımbıza sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.