Apple 20w Hızlı Iphone Yeni Nesil Usb-c Pd Şarj Seti

Ürün Bilgileri

Apple 20w Hızlı Iphone Yeni Nesil Usb-c Pd Şarj Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yeni nesil pd adaptör ve kablo ile 30 dakikada hızlı şarj PLO-11 20W USB-C PD Support QC4.0 Power Şarj 20W USB-C PaleOn Power Adaptör Yeni Nesil Şarj Tüm ios modelleri ile uyumlu şarj başlığı Tüm testler ile sağlamlığı ve güvenli kullanımı denenmiştir Parçalamayınız ve ateşe atmayınız Geri dönüşüm kurallarına uyunuz A2347 EMC3621 100-240V-50/60Hz 0.5A(USB-PD)Output 5.0v 3.0 or 9.0V 2.22A 15.0w 20.0w

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Apple Chs20wkit1 iPhone 20W 12/12 Pro Max Hızlı Şarj Aleti Seti 20W Adaptör + USB-C Kablo

Apple iPhone 20W 12/12 Pro Max hızlı şarj aleti seti, kullanışlı özellikleriyle bir adım öne çıkar. iPhone 12 ve 12 Pro Max cihazlarla tam uyumlu bir yapı sunar. Cihazınızı her an kullanıma hazır hâle getirmeye yardımcı olur. Güncel teknolojilerle donatılan set içerisinde adaptör ve kablo bir arada sunulur. Güçlü performansıyla öne çıkan adaptör, pil kapasitesi sayesinde cihaz bataryasını hızlı şekilde doldurur. Yüksek kaliteli yapıya sahip olduğundan dış etkenlere karşı son derece dirençli bir duruş sergiler. Apple iPhone hızlı şarj aleti 20W USB-C adaptör, yıpranan kablo ve adaptör yerine güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür. Fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra modern tasarım ayrıntılarıyla da beğeni toplar.

  • Renk: Beyaz
  • Kablo Ucu: USB C
  • Adaptör Gücü: 20 W

Apple iPhone 20 W Pro Max Hızlı Şarj Aleti Seti Özellikleri

Apple iPhone 20 W Pro Max Hızlı Şarj Aleti Seti Özellikleri

iPhone 12 Pro Max şarj aleti 20W, kaliteli materyal yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Set içerisinde bulunan parçaların üretiminde güncel teknolojilerle tasarlanan malzemeler kullanılır. Dış kısımda yer alan sağlam kaplama, kullanım ömrünün uzun olmasına önemli ölçüde katkı sağlar. Kablo yapısı, iç devrelerin zarar görmesine engel olur. Bükülme, kırılma ve kopmalara dirençli olduğundan son derece kullanışlıdır. Esnek dokuya sahip olan kablo, kolay şekil aldığı için konforlu bir yapı sunar. Adaptör ekipmanı ise güçlü tasarımıyla beğeni kazanır. Güç iletimi noktasında oldukça verimlidir. Prize takılan uçlar, özel kaplamaları sayesinde kolay kolay zarar görmez. Ayrıca hafif yapısı sayesinde de rahat biçimde taşınır. Portatif kullanıma uygun olduğundan şarj ihtiyacı duyduğunuz her alanda size eşlik eder.

Apple iPhone 20 W 12/12 Hızlı Şarj Aleti Setinin Şarj Süresi Nedir?

Apple iPhone 20 W 12/12 Hızlı Şarj Aleti Setinin Şarj Süresi Nedir?

Apple iPhone 20 W USB-C adaptör hızlı şarj aleti, cihaz bataryasını doldurmak için gerekli olan ekipmanlardan oluşur. Set hâlinde sunulan bu ürün, güçlü performansıyla tam not alır. iPhone 12/12 Pro Max 20 W adaptör, geniş kapasitesi sayesinde hızlı şarj imkânı sunar. Şarj süresi, cihazın batarya durumuna bağlı olarak değişiklik gösterir. 20 W güce sahip olan adaptör, pilin kısa sürede tamamen dolmasını sağladığı için zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Adaptörün güç çıkışı dengeli biçimde sağlanır. Akım koruma teknolojisi, gereksiz enerji akışını engeller. Batarya tam dolu seviyeye ulaştığında akımı otomatik olarak durdurur. Bu fonksiyonel özellikler, cihazların pil ömrünün korunmasına yardımcı olur.

Apple iPhone 20 W 12/12 Pro Max Usb-C Kablo Uzunluğu Nedir?

Apple iPhone 20 W 12/12 Pro Max Usb-C Kablo Uzunluğu Nedir?

iPhone 12/12 Pro Max 20W adaptör, ideal uzunluğuyla beklentileri karşılar. Kablo 1 metre uzunluğa sahiptir. Bu uzunluk şarj işlemi sırasında cihazınızı kullanmanızı olanaklı kılar. Rahatlığı sayesinde batarya dolumu yaparken bile oyun oynayabilir, mesajlaşabilir veya görüşmelerinizi konforlu biçimde yapabilirsiniz. Kablo, uyumlu girişe sahip pek çok cihazla entegre bir yapı sunar. iPhone 12 Pro Max 20 W şarj aleti, veri aktarım işlemlerinde tercih edilir. Bilgisayar ve televizyonlara bağlanma avantajı sayesinde içeriklerinizi, verilerinizi ve dosyalarınızı kısa sürede aktarma imkânı bulabilirsiniz. Apple iPhone 12/12 Pro Max 20 W hızlı şarj aleti seti, portatif kullanım açısından da son derece konforlu bir yapı sunar. İdeal hafifliği ve kablo uzunluğu sayesinde çanta içerisinde taşınabilir. Dilerseniz Apple iPhone 20W 12/12 pro max hızlı şarj aleti seti yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu işlevsel ve kaliteli iPhone 12/12 Pro Max USB-C kablo şarj aleti setini Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

fsite