Apple Iphone 11/11 Pro Max Için Hızlı Şarj Aleti Seti 18w Adaptör + Usb-c Kablo

1.899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Apple Iphone 11/11 Pro Max Için Hızlı Şarj Aleti Seti 18w Adaptör + Usb-c Kablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Netzy Satıcı Ünvanı: NETZY TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631189840300001 Vergi Kimlik Numarası: 6311898403
    Bu ürün Netzy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal Ürün olup tüm modeller ile uyumludur.
  • 18w şarj kiti gerçek 18w olmakla beraber bulunmayan kaliteye sahiptir. Tüm siparisler aynı gün kargolanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type C
Geri Bildirim Ver

Apple Iphone 11/11 Pro Max Hızlı Şarj Aleti Seti 18w Adaptör + USB-C Kablo

Gündelik yaşantıda cep telefonları iletişimin kesintisiz sürdürülebilmesini sağlar. İletişim için önemli olan bu cihazın şarjının her zaman dolu olması işlerinizi sorunsuz tamamlayabilmenize yardımcı olur. Apple iPhone 11/11 Pro Max hızlı şarj aleti seti 18W adaptör + USB-C kablo cihazınızın pilini doldurmanızı sağlar. Kullandığınız şarj aleti bozulduğunda bu ürün ile ihtiyacınız olan güç desteğini alabilirsiniz. Acil durumlarda hızlı şarj işlemine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu durumda Apple hızlı şarj cihazı yüksek verim sunar. Kısa sürede şarj olan cihazınız teknik sorun yaşamadan çalışmaya devam eder. Cihazınızın şarjını güvenle doldurabileceğiniz bu ürünü yanınızda taşıyabilirsiniz. Ayrıca yedek adaptör ve kablo olarak da tercih edebileceğiniz ürünü arabanızda ya da ofisinizde bırakabilirsiniz. Böylece önemli anlarda cihazınızı kesintisiz kullanmaya devam edebilirsiniz.

  • Dayanıklı üretim materyali
  • Hızlı şarj
  • Pratik kullanım

Apple iPhone 11/11 Pro Max Hızlı Şarj Aleti Seti ve Fiyatı

Apple iPhone 11/11 Pro Max Hızlı Şarj Aleti Seti ve Fiyatı

Teknolojik cihazlar genel olarak yüksek fiyatlı olabilir ve bu durum zaman zaman bütçenizi zorlayabilir. Bu nedenle kullanılan cihazların çalışmayı sürdürmesi için kullanılan ürünlerin kaliteli olması kullanım ömrünü artırır. Apple iPhone 11/11 Pro Max hızlı şarj aleti seti 18W adaptör + USB-C kablo fiyatı ürünün kaliteli üretim materyaline uygun şekilde belirlenir. Apple hızlı şarj seti hem adaptör hem de USB kablosunu içerdiği için avantaj sağlar. Birkaç yerde şarj aleti tutmak istediğiniz zaman da değerlendirebileceğiniz bu ürünü adetli olarak alıp istediğiniz yere koyabilirsiniz. Bu ürünü sürekli şarj sıkıntısı yaşayan sevdikleriniz için de alabilirsiniz. Telefonun ömrü için şarjdayken kullanılması tavsiye edilmez. Bu gibi durumlarda hızlı şarj kullanarak cihazınızın pilini doldurup işlemlerinizi yapmaya devam edebilirsiniz. Bu ürünün siparişini evinizin konforundan çıkmadan verebilir, kısa sürede teslim alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Apple iPhone 11 Pro Max Hızlı Şarj Aleti Seti Kullananlar

Apple iPhone 11 Pro Max Hızlı Şarj Aleti Seti Kullananlar

Teknolojik aletlerin kullanımının sürdürülebilmesi için şarj aleti gerekir. Yüksek meblağlar ödenerek alınan bu cihazların pilinin kaliteli adaptör ve kablolar ile doldurulması kullanım ömrünü artırır. Bu nedenle aklınızda soru işareti kalmadan alışveriş yapabilmeniz ihtiyacınıza uygun bir satın alım gerçekleştirmenizi mümkün kılar. Apple iPhone 11/11 Pro Max hızlı şarj aleti seti 18W adaptör + USB-C kablo kullananların deneyimlerini paylaştıkları yorumlar kısmı, araştırma yaparken yardım sağlar. Alışverişinizi ihtiyacınıza uygun olarak gerçekleştirmek kullanım sırasında memnuniyetinizi artırır. Özellikle işi yoğun şekilde telefonla olanlar bu ürünün hızlı doldurma özelliğinden memnun kalırlar. Şarj aletlerinin özellikleri çalışma tipi ve voltaja bağlıdır. Bu nedenle kullandığınız cihaza uygun ürünü kullanmanız oldukça önemlidir. Siz de günlük hayatta telefonunuzu yoğun olarak kullanıyorsanız ve bu ürün cihazınıza uygunsa güvenle tercih edebilirsiniz.

Apple iPhone 11 Pro Max Adaptör + USB-C Kablo Yorumları

Apple iPhone 11 Pro Max Adaptör + USB-C Kablo Yorumları

Teknolojik cihazların yanında kullanılan ek parçalar önemli bir yer tutar. Özellikle koruma kılıfı ya da şarj aleti gibi eşyalar bu cihazların hem kullanılmaya devam edilebilmesini hem de darbelere karşı korunabilmesini mümkün kılar. Apple iPhone 11/11 Pro Max hızlı şarj aleti seti 18W adaptör + USB-C kablo yorumlarına göz attığınızda kullanan kişilerin memnun kaldıklarını görebilirsiniz. Bu setin içeriğinde bulunan adaptör ve kablo birbirinden ayrı olduğu için tek başlarına da kullanılabilirler. Adaptörü farklı markaların kabloları için de kullanmanız mümkün olur ya da kabloyu bilgisayar gibi cihazlara takarak cihazınızı şarj edebilirsiniz. Bu kablo ile aynı zamanda veri aktarımı yapmanız da mümkün olur. Kullanışlı ve uygun fiyatlı olan ürün, günlük hayatta dijital işlerinizi kesintisiz sürdürebilmenizi sağlar. Ürüne Trendyol üzerinden göz atıp satın alabilirsiniz.