ANL MASK Cerrahi Yüz Maskesi Meltblown

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ANL MASK Cerrahi Yüz Maskesi Meltblown

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 3 Katlı Tek Kullanımlık Cerrahi Yüz Maskesi - Filtreli Meltblown model Antialerjik nonwoven kumaştan üretilmiştir. Hava geçirgen ve ultrasonik dikişlidir. (Fiberglass ve Lateks içermez) Bu ürün mikroorganizmalar , vücut sıvıları, kan ve diğer partiküler olan potansiyel etkileşimi en aza indirir. Bu ürün yukarıda yer alan etkileşimleri azaltır fakat efeksiyon veya hastalık kapma riskini yok etmez. Bu ürün zarar gördüğünde veya vücut sıvıları, kan ve pertiküllerle temas ettiğinde hemen değiştiriniz. Bu ürün tek kullanımlıktır, 2 kez kullanmayınız. Polipropilen (nonwoven) alerjisi olanlar kullanmamalıdır. Cerrahi uygulama alanları, laboratuvarlar, acil servisler, gıda üretim ve satış alanları ve günlük yaşantıda kullanılabilir. Son kullanma tarihi, üretim tarihinden itibaren 3 yıldır. Üretim tarihi ambalajlarda yer almaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Maske Adedi 50
Geri Bildirim Ver