Anker Soundcore R100 Tws Bluetooth Kulaklık A3981 Siyah AKSASR100BKS

645 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Anker Soundcore R100 Tws Bluetooth Kulaklık A3981 Siyah AKSASR100BKS

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: AYHAN UÇUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5047985143600013 Vergi Kimlik Numarası: 8850403427
    Bu ürün AYHAN ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth kulaklık 10 dakika şarj edildiğinde 1 saat aktif kullanım deneyimi sunar.
  • Anker Soundcore R100 kulaklık 7 1 IPX5 ve IPX5 suya dayanıklılık sertifikalarına sahiptir.
  • TWS kulaklık bas ve frekans aralığı eşitleme özelliği içerir.
  • Kablosuz kulak içi kulaklık üç farklı kulaklık boyutu içerir. Herkesin kullanımı için uygun şekilde tasarlanmıştır.
  • Siyah bluetooth kulaklık gürültü azaltıcı özelliğe sahiptir. Şarj süresi ise 90 dk olarak belirlenir.
  • Mikrofonlu bluetooth kulaklık, 10 dakikada hızlı şarj olur. Hızlı şarj özelliği sayesinde yaklaşık 1 saat kullanım imkanı sağlar.
  • Anker Soundcore R100 TWS bluetooth kablosuz kulaklık, tasarımı sayesinde kolay kullanım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Çift Telefon Desteği Yok
Geri Bildirim Ver

Anker Soundcore R100 Tws Bluetooth Kulaklık A3981 Siyah

Günlük rutinlerin her anında müzik dinlemek, sevdiklerinizle iletişim halinde olmak hayatın vazgeçilmez bir aktivitesi olarak yerini alır. Şık tasarımı ve son teknolojilerle geliştirilen Anker Soundcore R100 TWS Bluetooth kulaklık A3981 siyah müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Aynı zamanda 1.1.9 m1 ses BassUp teknolojisiyle güçlü bas özelliğini gerçek zamanlı olarak gerçekleştirir. Dinamik sürücüler ile net olarak orta ve yüksek seviyede sesler duyulur. Bu ürün, kısa sürede yüksek şarj olanağı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Eşsiz tasarıma sahip olan ürün, bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğiniz sırada rahatsız edici arka plan seslerini filtrelemek adına 2 mikrofona sahiptir. Anker TWS kulaklık sahip olduğu suya karşı dayanıklılık sayesinde olası hava şartları ve ter gibi durumlarda aralıksız kullanım sağlar.

  • Gelişmiş bas ve frekans aralığı
  • Suya dayanıklılık
  • Uzun şarj ömrü

Anker Soundcore R100 TWS Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Anker Soundcore R100 TWS Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Kablosuz kulaklıklar, kullanım kolaylığı ve ergonomik ürün olma özellikleriyle ön plana çıkar. Anker Soundcore R100 TWS Bluetooth kulaklık IPX5 suya dayanıklı A3981 siyah yüksek ses kalitesine ulaşmanızı ve akıcı bir şekilde sesli görüşme imkanı elde etmenizi sağlar. Model, kendine özgü olan BassUp algoritması aracılığıyla hem son derece gerçekçi ses çıkışına hem de bas yoğunluğuna sahiptir. Ürünün sahip olduğu kulaklıklar, şarj kutusunun kapağını açtığınızda çıkarılmaya ihtiyaç olmadan otomatik eşleştirme sayesinde cihazınıza direkt olarak bağlanır. Estetik görünümü rahat kullanımla buluşturan bu ürün, sıklıkla tercih edilir. R100 TWS Anker müşterilerin konforu düşünülerek rahatsızlığı azaltmak adına 3 farklı boyutta güvenli esnek kulak ucu tasarımıyla geliştirilir. 5.0 Bluetooth özelliğiyle sesleri uyumlu aktaran Anker Soundcore R100 TWS Bluetooth kulaklık - IPX5 müşterilerine eşsiz bir deneyim yaşatır.

Anker Soundcore Bluetooth Kulaklık A3981 Siyah Avantajları

Anker Soundcore Bluetooth Kulaklık A3981 Siyah Avantajları

Seyahat ederken, yürüyüşlerde ya da yoğun planlarınızın olduğu günlerde telefon görüşmelerinizi daha konforlu bir şekilde gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bu kullanışlı ürünü her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Uzun yıllar boyu şık tasarımını ve dayanıklılığını koruyarak kullanım avantajı sağlar. Anker Sound Bluetooth kulaklık, kompakt şarj kutusunda tamamen şarj edildikten sonra toplam 25 saat kullanım özelliğiyle öne çıkar. Cihaz, tek şarj süresiyle ile yaklaşık 6,5 saate kadar kullanılabilir. Ergonomik tasarımı ve sizi yarı yolda bırakmayan özellikleriyle Anker Soundcore R100 TWS Bluetooth kulaklık dış mekanda ve yağmur, rüzgar gibi hava şartlarında müşterilere konforlu kullanım imkanı tanır. Modelin sahip olduğu değiştirilebilen S, M, L boyutlarıyla kulaklık uçları ile birlikte rahat bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ürünün yüksek kalite çağrı yapma özelliği sayesinde eşsiz bir kullanım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Anker Soundcore Bluetooth Kulaklık A3981 Siyah Fiyatları

Anker Soundcore Bluetooth Kulaklık A3981 Siyah Fiyatları

Anker Soundcore R100 TWS Bluetooth kulaklık A3981 siyah fiyatları ürünün tüm özellikleri düşünülerek ekonomik şekilde belirlenir. Bu model güçlü şarj olanağı sayesinde hızlı şarj olur. Süre bakımından 10 dakikalık bir şarj, 1 saat kullanım sağlar. Cihaz, siyah rengi ve kullanışlı tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Şarj kutusu, otomatik eşleştirme özelliği sayesinde işlevselliği ile size avantaj sağlar. Günlük hayatınızın her anında uzun saatler boyu size eşsiz bir deneyim yaşatır. Kolay kurulum ve bağlantı imkanıyla kullanıma hazır halde bekler. Herhangi bir görüşme sırasında istenmeyen sesleri engelleyen mikrofon teknolojisiyle üretilir. Yüksek kalite sağlamak için kristal netliği teknolojisi kullanılan model 2 mikrofona sahiptir. Anker Soundcore kulaklık yorumları sayesinde cihazı kullanmış müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Trendyol’dan ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.