Ankaflex Dik Duruş Korsesi Kamburluk Sırt Omuz Korse Erkek Kadın Dik Durma Aparatı Kambur Kifoz Skolyoz

Beden: 1
1

Ürün Bilgileri

Ankaflex Dik Duruş Korsesi Kamburluk Sırt Omuz Korse Erkek Kadın Dik Durma Aparatı Kambur Kifoz Skolyoz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACK STYLE Satıcı Ünvanı: ALAATTİN CEM KALE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4910330975
    Bu ürün ACK STYLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz nefes alabilen antibakteriyel yıkanabilir sünger kumaştan imal edilmiştir.Özellikle SPOR YAPARKEN, OTURARAK VE AYAKTA ÇALIŞIRKEN YADA GÜNDELİK HAYATIN HERHANGİ BİR DİLİMİNDE MAKSİMUM GÜNLÜK İKİ SAATİ AŞMAYACAK ŞEKİLDE kullanım tavsiye edilmektedir. Omuz ve boyun bölgesini koltuk altından ayarlanan kemerler sayesinde geriye doğru çekme direnci uygulayarak olması gereken sağlıklı duruş pozisyonu alışkanlığı kazanmanızı yardımcı olmaktadır. Koltuk altı kısımları kayış değil sünger kumaş olduğu için yumuşak dokusu sayesinde tahriş olmayı engelleyecektir. Dilerseniz kıyafet altında iç giyim ürünü olarak, dilerseniz spor ve günlük kıyafetlerinizin üzerinde kullanabilirsiniz.Bizler satıcı olarak özellikle ofis ortamında bilgisayar başında aşırı zaman geçiren bireylere özellikle tavsiye ediyoruz. Günlük kullanım süresi aşılmamalıdır. Başlangıçta eğer kaslarınız yanlış duruş pozisyonuna alıştı ise ürün sizi rahatsız edecektir, bu ürünün işe yaradığını gösterir ve iyiye işarettir. Lütfen günlük olarak düzenli kullanmaya sebat gösteriniz, üçüncü hafta itibari ile etkileri görülmeye başlamaktadır. Kullanım esnasında kayışları mutlaka sizi rahatsız edene kadar sıkınız, aksi taktirde işe yaramayacaktır. Ürünümüzün bel alt bölgesine bir etkisi yoktur, omuz ve kürek kemikleri bölgesi içindir, lütfen sipariş verirken bunu göz önünde bulundurunuz..

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver