amazon bird 3 Lü Stres Ip

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

amazon bird 3 Lü Stres Ip

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tüm Papağan türleri kafeste veya Tünekte Vakit Geçirecek,Stres Azaltacak Kemirme Ürünleri Arar. Bu ürünler Doğal Ağaçtan yapılmıştır ve Üzerindeki İpler Pamuk Özelliğindedir. Özellikle Tek Yaşayan Papağanlara Gerekli Olan Stres ipi Ve Tahta Kemirme Ürünü Tasarımındadır. EN ÜST AĞAÇ NOKTASI VE EN ALT AĞAÇ NOKTASI ARASI 22 CM DİR. BONCUK RENKLERİ GÖRSELDEKİNDEN FARKLI GELEBİLİR.ÜRÜNLER EL YAPIMI OLDUĞUNDAN FARKLI RENKLER İÇEREBİLİYOR.EĞER BİREBİR GÖRSELDEKİ BONCUK RENKLERİNİ İSTERSENİZ SİPARİŞTEN SONRA MESAJ İLE BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncak Tipi Salıncak
Geri Bildirim Ver