Amazfit Band 5 Bileklik Siyah

740 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Amazfit Band 5 Bileklik Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İÇKALE Satıcı Ünvanı: İÇKALE BİLİŞİM DAĞITIM İLETİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON TURİZM İNŞAAT İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469052651871219 Vergi Kimlik Numarası: 4690526518
    Bu ürün İÇKALE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Band 5 Bileklik Siyah

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Adımsayar Var
  • GPS Var
  • Elektriksel Kalp Sensörü Var
  • Kamera Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Var
  • Sesli Görüşme Yok
  • Titreşim Yok
  • Uyku Takibi Var
Geri Bildirim Ver

Amazfit Band 5 Bileklik Siyah

Teknoloji geliştikçe günlük hayatınızda kullandığınız cihazlarda da değişiklikler olur. Bu değişimlerden biri de akıllı saatler olarak öne çıkar. Normal saatlerden daha fazlasını bileğinize taktığınız bu cihaza getiren akıllı saatler, cep telefonunuz ile bağlanarak kullanan deneyimini yükseltir. Sağlıktan aramalara ve evinizdeki diğer akıllı cihazların kontrolüne kadar birçok özelliğe sahip akıllı bileklik, hayatınızı kolaylaştırmaya devam eder. Akıllı bileklikler arasında teknolojisi ve tasarımı ile öne çıkan Amazfit Band 5 bileklik siyah ürünü, arkanızda bırakmak istemeyeceğiniz bir ürün olarak yerini alır. Amazonun yardımcısı Alexa ile bağlantı kuran akıllı cihaz, spor sırasında kalp atış hızınızı kontrol ederek size bilgi verir. Üstelik hızlı veya olağan dışı değerler gördüğünde uyaran ve yardımcı olan bir asistan olarak her an yanınızda bulunmaya devam eder.

  • Telefon bağlantısı
  • Amazon Alexa
  • Kalp atışı ölçme

Gün Boyunca Yanınızda Olan Amazfit Bileklik

Gün Boyunca Yanınızda Olan Amazfit Bileklik

Akıllı bileklikler sayesinde cep telefonuna ihtiyaç duymadan birçok işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Müşteri deneyimini sahip olduğu teknolojik özellikler ile yükseğe ulaştıran bu ürün, günlük yaşantının her alanında yardımcınız haline gelir. Bileğinize göre boyutlandırarak takılabilir ve kendisine özel tasarımı ile estetik bir görüntü yakalamanıza da yardımcı olur. Amazfit Band 5 akıllı bileklik, sahip olduğu BioTracker teknolojisi sayesinde kalp atışınızı takip eder ve hız yükseldiğinde size bilgi verir. Adımlarınızı ve yaptığınız diğer sporları tanır, kilometreyi ve harcadığınız kaloriyi hesaplar. Telefonunuzda da takip edeceğiniz bilgileri korur ve saklar. Üstelik stres seviyenizi bile ölçebilen ürün sayesinde gün boyu kendinizi dinleyebilirsiniz. Stres seviyenizi belirler, gereken durumlarda rehberli nefes egzersizi önererek daha sakin ve mutlu bir gün geçirmenize yardımcı olur. Uyku düzeninizi de karşılaştırarak takip etmenizde size destek olur.

Amazfit Band 5 Bileklik Siyah Yorumları

Amazfit Band 5 Bileklik Siyah Yorumları

Sizi daha sağlıklı ve mutlu biri yapma konusunda sürekli yardımcı olan ürün, profesyonel sağlık denetimiyle de dikkatleri çeker. Karmaşık çizelge ve verilerden kurtararak, günlük egzersizlerinizi takip etmenize yardımcı olur. Kalp atışınızı ve stres seviyenizi de anlaşılır çizelgeler ile size sunar. Kadın müşteriler için adet takip sistemine sahip ürün, yumurtlama döneminizi de takip eder ve sizi öncesinde uyarır. Suya dayanıklı oluşu ise hareketli ve aktif yaşantınıza uyum sağlamasında etkili olur. 15 ile 25 gün arasında değişen şarjı ise sürekli şarj aletine olan bağımlılıktan sizi kurtarır. Sağlıklı bir yaşam için her şeyi sunan bileklik, Amazon Alexa’yı da kontrol etmenizi sağlar. Spor yaparken dilediğiniz şeyi Alexa ile halletmenize yardımcı olur. Amazfit Band 5 bileklik siyah yorumları inceleyerek satın alan müşterilerin deneyimlerini öğrenebilirsiniz.

Amazfit Band 5 Bileklik Siyah Fiyatı

Amazfit Band 5 Bileklik Siyah Fiyatı

Akıllı bileklik ve saatlerin çoğalması ile birçok alternatif arasında yer alan ürün, değiştirilebilir kayışı ile kişiselleştirmeye de izin verir. Geniş ekranını da kişiselleştirebileceğiniz ürün, uzun süreli kullanımlar için ideal bir tercih haline gelir. Spor sırasında farklı aktiviteleri bile takip edebilen sistemi, ürünü ideal bir akıllı takip cihazı haline getirir. Akıllı bilekliklerin fiyat aralığı belirlenirken sunduğu özellikler, tasarımı ve batarya ömrü önemli değişkenler olarak göz önünde bulundurulur. Amazfit Band 5 bileklik siyah fiyatı da bu kapsamda belirlenerek piyasaya sürülür. Kişiselleştirilebilir olması ve yoğun bir gün boyunca her ihtiyacınızı karşılayabilmesi göz önünde bulundurulur. Yüksek kalite malzemelerden üretilen ve teknolojik özellikleri bakımından üst sırada yer alan ürünü tercih etmeden müşterilerin deneyimlerini de inceleyebilir ve karar verebilirsiniz. Trendyol üzerinden satın alabileceğiniz Amazfit bileklik, hayatınızı kolaylaştırır.