ALVENT Ventilsiz N95 Çift Meltblown Katmanlı Maske Iso Ve Ce Sertifikalı

89,99 TL
(4,50 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ALVENT Ventilsiz N95 Çift Meltblown Katmanlı Maske Iso Ve Ce Sertifikalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harika Şeyler Satıcı Ünvanı: MMH TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622213477400001 Vergi Kimlik Numarası: 6222134774
    Bu ürün Harika Şeyler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Maskemiz avrupa standartlarını sağlamaktadır.
  • avrupa birliği akredite kurumlardan universal cert tarafından düzenlenen raporda gerekliliklerin sağlandığını görebilirsiniz.
  • n95 ventilli maskelerin özelliği gereği nefes verme sırasında nefes dışarıya hızlı bir şekilde tahliye edilmektedir. Bu durum bulaş riskini arttırdığından n95 kullanımında ventilsiz tercih edilmesi gerekmektedir.
  • alvent n95 maskemiz ventilsizdir.
  • 2 kutu toplam 20 adet n95 meltblown maske gönderimi yapılmaktadır. Her kutu içinde 10 adet n95 meltblown maske bulunmaktadır.
  • sırasıyla spunbond - Meltblown - Hot air cotton - Meltblown - Spunbond olmak üzere maskemiz toplam 5 katlıdır.
  • çift meltblown katmana ve çift spunbond katmana ek olarak 1 hot air cotton katman bulunmaktadır.
  • özel üretim çift çekirdekli burun teli ile burun kısmı daha iyi kapanır.
  • özel üretim kulaklar kulağınızı acıtmayacak şekilde üretilmiştir.
  • güçlü gövde yapısı ile maske hiçbir zaman dudaklarınıza temas etmez.
  • son olarak maske almadan önce devlet kurumlarının denetim yaparak tespit ettiği ve güvensiz ürünleri listelediği...

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Paket İçi Maske Adedi 100
Geri Bildirim Ver

ALVENT MSKN95ALVNT Ventilsiz N95 Çift Meltblown Katmanlı ISO ve CE Sertifikalı 20 Adet Maske

Alvent ventilsiz N95 2 kutu çift meltblown katmanlı maskenin koruyuculuğu bir hayli yüksektir. Bu ürün, solunum yolu rahatsızlıklarını büyük bir ölçüde önler. Zararlı mikroorganizmaların vücudunuza girmesini engelleyecek olan bu maske, kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Beyaz rengi sayesinde farklı kıyafetler ile uyum sağlayan bu ürün, pek çok kişinin favorileri arasında yer alır. Maske, koruyucu bir karton ambalajın içinde tarafınıza gönderilir. Bu, taşıma sırasında meydana gelebilecek olan aksaklıkların ürünün koruyuculuğunu azaltmasını önler. Kutunun içinde tam 10 adet Alvent ventilsiz N95 2 kutu çift meltblown katmanlı maske bulunur. Siz de bu ürünü hem kendiniz hem de sevdikleriniz için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Tür: N95
  • Renk: Beyaz
  • Üretim Tekniği: Meltblown

Alvent Ventilsiz N95 Çift Meltblown Katmanlı Maske Özellikleri

Alvent Ventilsiz N95 Çift Meltblown Katmanlı Maske Özellikleri

Alvent ventilsiz N95 çift meltblown katmanlı maske yüksek koruyuculuğu sayesinde öne çıkar. Bu ürün, oldukça sert ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun bir süre boyunca formunu korur ve dudaklarınıza herhangi bir şekilde temas etmez. Söz konusu maske 5 katmandan meydana gelir. Bunlar, çeşitli işlevleri bulunan kumaşlardır. Meltblown tekniği kullanılarak imal edilmiş olan materyal ise pek çok farklı zararlı mikroorganizmayı filtreler. Bu malzeme, hijyenik koşullar altında ve yüksek kalite standartları gözetilerek imal edilir. ABD Mesleki Güvenlik ve Sağlık Ulusal Enstitüsü'nün N95 sınıflandırmasına uygun olan maske, spunbond kumaş da barındırır. Meltblown ile bir araya geldiğinde SMS adı verilen bir katman oluşturan bu malzeme, bir hayli koruyucudur.

Alvent Ventilsiz N95 Çift Katmanlı Maskenin Kullanım Ömrü Nedir?

Alvent Ventilsiz N95 Çift Katmanlı Maskenin Kullanım Ömrü Nedir?

Bu ürün, tek kullanımlıktır. Zararlı mikroorganizmaları filtreleyen maske, her ne kadar koruyucu olsa da hassas bir yapıya sahiptir. Bu, söz konusu medikal ürünün tekrar tekrar kullanıldığı zaman yıpranmasına ve koruyuculuğunun azalmasına neden olur. Meltblown ve spunbond olarak adlandırılan dokumasız kumaşlar, gazları ve sıvıları filtreleme özellikleri sayesinde öne çıkar ancak bu malzemelerin yapısı bir hayli hassastır. Kutu içeriğinde yer alan 10 adet maske, kişilerin ihtiyacını belirli bir süre boyunca karşılar. Koruyucu medikal ürünlerin birden fazla kez kullanılması, istenmeyen durumların meydana gelmesine neden olabilir. Sağlığınızı koruyabilmeniz için söz konusu maskeyi tavsiye edildiği gibi kullanmanız gerekir. Islanmış, yere düşmüş ve bir kez takılmış olan herhangi bir maskeyi tekrar burnunuza veya ağzınıza yaklaştırmanız, pek çok farklı hastalığa davetiye çıkarır.

Alvent Ventilsiz N95 Çift Meltblown Katmanlı Maske Kaliteli midir?

Alvent Ventilsiz N95 Çift Meltblown Katmanlı Maske Kaliteli midir?

Alvent ventilsiz N95 2 kutu çift meltblown katmanlı maske oldukça kalitelidir. Birinci sınıf materyaller kullanılarak imal edilen bu ürün, beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı fazlası ile karşılar. Maskenin katmanlı yapısı, mikroorganizmaların neden olabileceği birçok farklı hastalığı engeller. Ventilsiz yapısı sayesinde öne çıkan bu ürünün koruyuculuğu bir hayli yüksektir. Maskenin gün içinde sürekli olarak kulaklarınıza temas edecek olan ipleri, yumuşak bir materyal kullanılarak üretilmiştir. Bu; tahriş, kızarıklık ve yara oluşumu gibi problemlerin meydana gelmesini engeller ve konforlu bir kullanım imkânı verir. Kolay bir biçimde takılıp çıkarılabilen bu ürün, her yaştan birey tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Dilerseniz siz de Alvent ventilsiz N95 2 kutu çift meltblown katmanlı maske yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Yaşamınızı çok daha sağlıklı bir biçimde sürdürmenize yardımcı olacak olan bu ürünü, Trendyol'dan satın alabilirsiniz.