Altus Beyaz Mikrodalga Fırın

2.549,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL
Kargo Bedava
2.619 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altus Beyaz Mikrodalga Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİRTEK AVM Satıcı Ünvanı: SILA TRANS LOJİSTİK İNŞAAT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769111595100001 Vergi Kimlik Numarası: 7691115951
    Bu ürün BİRTEK AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } ALTUS 15 MİKRODALGA FIRIN Nominal Gerilim AC 230 V/50 Hz, Nominal giriş 1100 W (Mikrodalga) Nominal çıkış 700 W Mikrodalga frekansı 2450 MHz Dış boyutlar243 (H) × 446 (W) × 340 (D) mm Fırın boşluğu boyutları202 (H) × 301 (W) × 311 (D) mm Fırın kapasitesi Kompakt 20 L Net ağırlık Yaklaşık 9,4 kg

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç 1000 W ve Altı
  • Hacim 20 L ve daha az
  • Kontrol Tipi Mekanik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Şekli Manuel
Geri Bildirim Ver

Altus TYC00052374154 Beyaz Mikrodalga Fırın

Mikrodalga fırınlar, mutfakların olmazsa olmazları arasında yer alır. Yiyecek ve içecekleri pratik bir şekilde ısıtmanıza yardımcı olan bu beyaz eşyalar, son derece kullanışlıdır. Kompakt yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Altus 20 lt beyaz mikrodalga fırın, mutfak işlerini çok daha kolay bir hâle getirir. Standart fırınlara nazaran daha hızlı sonuç veren bu ürün, zamandan önemli ölçüde tasarruf etmenizi sağlar. Geniş iç hacmi sayesinde tek seferde fazla miktarda gıdayı ısıtmanızı mümkün kılar. Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Altus 20 lt beyaz mikrodalga fırın, özel fonksiyonlara sahiptir. Buz çözme, zaman ayarlama ve döner tabla gibi teknik özellikler mutfakta pratiklik vadeder. Bu mikrodalga fırının genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • 700 W mikrodalga çıkış gücü
  • Hacim: 20 lt
  • 5 farklı güç kademeli

Altus Beyaz Mikrodalga Fırının Özellikleri

Altus Beyaz Mikrodalga Fırının Özellikleri

Yenilikçi teknolojilerle donatılan Altus 20 lt beyaz mikrodalga fırın, kullanışlı özellikleriyle bir adım öne çıkar. Kullanıcısına pratiklik kazandıran fonksiyonlar, hemen herkes tarafından beğeniyle karşılanır. Bu ürün yiyecek ve içecekleri kısa sürede arzu ettiğiniz derecede ısıtarak tüketime hazır hâle getirir. 700 W çıkış gücü sayesinde son derece üstün bir performans sergiler. Çalıştırdığınız an devreye giren mekanizma, sadece birkaç dakika içerisinde sonuç almanıza yardımcı olur. Altus beyaz mikrodalga fırın, buz çözme özelliğine sahiptir. Buzluktan çıkardığınız gıdaları kısa sürede çözen bu teknoloji, bekleme derdini ortadan kaldırır. Ayrıca 6 farklı zaman ayarı da modelin dikkat çekici özellikleri arasında yer alır. Bu ürünün kontrolü, özel düğme sayesinde pratik bir biçimde sağlanır. Mekanik kontrol mekanizması ile ısıtma modlarını kolaylıkla ayarlamanız mümkündür.

Altus Beyaz Mikrodalga Fırının Ebatları Nasıldır?

Altus Beyaz Mikrodalga Fırının Ebatları Nasıldır?

Altus 20 lt beyaz mikrodalga fırın, modern tasarım ayrıntılarıyla beklentileri fazlasıyla karşılar. Ergonomik yapısı sayesinde son derece pratik bir kullanım vadeder. Bu ürünün boyutları oldukça kompakttır. Bu sayede dar alanlarda bile fazla yer kaplamaz. Mutfak tezgâhı, masa ve raf gibi farklı alanlarda rahatça muhafaza edebilirsiniz. Cihaz, 20 lt iç hacme sahiptir. Geniş kapasiteli yapı, yiyecekleri sorunsuz bir şekilde yerleştirmenizi mümkün kılar. Cam tepsi ise 24,5 cm ölçüsüyle kullanışlı bir alan sunar. Tasarım ayrıntıları ile kullanıcılardan tam not almayı başaran Altus beyaz mikrodalga fırın, rengiyle de her mutfağa ayak uydurur. Beyaz gövdesiyle modernliğini kanıtlayan ürün, kullanıldığı her alana son derece estetik bir hava kazandırır. Mikrodalga fırının cam kapaklı yapısı, ısıtma işlemi esnasında gıdaların durumunu kontrol etmeniz için idealdir.

Altus Beyaz Mikrodalga Fırının Kalitesi Nasıldır?

Altus Beyaz Mikrodalga Fırının Kalitesi Nasıldır?

Altus 20 lt beyaz mikrodalga fırın, oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Gelişmiş teknolojilerle donatıldığından uzun ömürlü kullanıma imkân verir. Teknik ve tasarımsal ayrıntıları bu ürünün kalitesini kanıtlar niteliktedir. Cihazın iç yapısı, aşınma ve yıpranmalara karşı dirençli olduğundan uzun süre formunu korur. Gövde yapısı da kaliteli malzemelerden imal edilir. Dolayısıyla dış etkenlere karşı dayanıklı olup güvenle kullanmanız için elverişlidir. Göz alıcı tasarımı ve yüksek kaliteli yapısı sayesinde dikkatleri üzerine çeken bu ürün, hemen her mutfakta kendine kolaylıkla yer bulur. Dilerseniz Altus beyaz mikrodalga fırın yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı ve ergonomik fırına sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.