Alia Büyük Beden Kap&pantolon Ikili Takım - Yağ Yeşili -

164,99 TL
Beden:
Beden Tablosu
44
46
48
50
52
54

Ürün Bilgileri

Alia Büyük Beden Kap&pantolon Ikili Takım - Yağ Yeşili -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MODANİSA Satıcı Ünvanı: MODANİSA ELEKTRONİK MAĞAZACILIK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622058622400019 Vergi Kimlik Numarası: 6220586224
    Bu ürün MODANİSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Pantolon Boy : 105 cm Kumaş Bilgisi: %100 Polyester Fiyata dahil olmayan ürünler: Bluz Resimdeki ürünün ölçüleri: Beden: 44, Göğüs: 114 CM, Bel: 86 CM, Basen: 104 CM Modelin ölçüleri: Beden: 36, Göğüs: 87 CM, Bel: 64 CM, Basen: 89 CM, Boy: 176 CM

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Büyük Beden
  • Renk Yeşil

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Alia Büyük Beden Yağ Yeşili Kap&Pantolon Ikili Takım

Alia büyük beden kap ve pantolon takımı sezonun en moda renklerinden yağ yeşili seçeneği ile tarzınıza renk katar. Bahar aylarında günlük olarak ve iş için kullanabileceğiniz temel parçalar arasında yer alır. Düz renk tişört ya da bluzlar ile kombinleyerek zarif bir tarz yaratabilirsiniz. Ayrıca Alia büyük beden kap & pantolon takımı çanta ve ayakkabılarınızla da kolaylıkla uyum sağlayacak bir tasarıma sahiptir. Hem spor hem de topuklu ayakkabılar ile birlikte rahatlıkla kullanılabilir. Bol kesimi ve dökümlü kumaşı ile çabasız bir şıklık elde etmenize imkân tanır. Alia büyük beden ikili takımın pantolonunu ve kap kısmını ayrı şekilde kullanarak farklı stiller elde edebilirsiniz.

  • Yağ yeşili renginde ikili takım
  • Esnek, kırışmaya dayanıklı, nefes alan kumaş
  • 105 cm pantolon boyu

Alia Kap & Pantolon İkili Takımının Kumaş Özellikleri

Alia Büyük Beden Yağ Yeşili Kap&Pantolon Ikili Takım Çeşitleri

Alia büyük beden kap ve pantolon, dolabınızdaki favori kıyafetlerinizden olmaya aday ikili bir  takımdır. Hazırlanmaya fazla vaktinizin olmadığı durumlarda ihtiyacınız olan şıklığa kavuşmak için düşünmeden tercih edebileceğiniz garanti bir kombindir. Alia takımın kap ve pantolonu, yağ yeşili renginde astarsız polyester kumaştan üretilmiştir. Hafif ve nefes alan bu kumaş konforlu bir giyim sağlar. Bahar ayları boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz bu takım, havalar ısınmaya başladığında da sizi bunaltmaz. Kırışmayan özel kumaşı sayesinde ütülemeye gerek kalmadan giyilebilir. Esnek yapısı sayesinde büyük bedeni de rahat bir kullanım sunar. Alia kap & pantolon ikili takım, dökümlü yapısı ile ortaya çıkmasını istemediğiniz kıvrımlarınızı zarif şekilde gizler. 44 ve 54 bedenler arasında satışa sunulan takımın ölçüleri arasında 4 cm fark bulunur. Çamaşır makinesinde açık renkli kıyafetler ile birlikte yıkanabilir.

Alia Kap & Pantolon İkili Takımını Kimler Almalıdır?

Alia Büyük Beden Yağ Yeşili Kap&Pantolon Ikili Takım Çeşitleri

Alia büyük beden kap & pantolon şıklığı ve sadeliği bir arada yaşamak isteyen her kadının gardrobunda olması gereken parçalardır. Mütevazı bir giyim tarzını benimseyen hanımlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Dökümlü duruşu ve rahat kalıbı ile büyük bedende aranan özellikleri bir arada sunar. Daha ince ve zarif bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Alia kap ve pantolon ikili takımın temizliği ve bakımı da oldukça kolaydır. Çamaşır makinesinde düşük derecelerde yıkanabilir. Kırışmayan yapısı ile sizi ütü zahmetinden kurtarır ve kuruduğunda giyilmeye hazır hâle gelir. Bu özellikleri nedeniyle vakti az olan ve çalışan hanımlar tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Anneler Günü gibi özel günler için de en çok tercih edilen hediye seçeneklerinden bir tanesidir.

Büyük Beden Kap & Pantolon İkili Takımı Kaliteli ve Şık mı?

Alia Büyük Beden Yağ Yeşili Kap&Pantolon Ikili Takım Çeşitleri

Alia büyük beden kap ve pantolon ikili takımı, 140 farklı ülkede faaliyet gösteren ve mütevazı giyimin dünya markası Modanisa tarafından stil sahibi hanımlara sunulur. Ürün, sade ve gösterişsiz yaşam tercihlerine uygun bir giyim tarzını benimseyen tüm kadınların, istedikleri gibi görünüp güzel hissedebilecekleri bir kombine kolayca sahip olmalarına yardımcı olur. Alia büyük beden kap ve pantolon, kumaşı ve dikiş kalitesi ile uzun ömürlü ve her zaman giyilebilecek klasik bir takım olmaya adaydır. Gideceğiniz yer neresi olursa olsun ortama kolayca uyum sağlamanıza imkân tanır. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Alia büyük beden kap & pantolon yorumlarını inceleyerek sade ve şık tarzınızı yansıtacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.