alfapazar Nasreddin Hoca 100 Parça Puzzle Çocuklar İçin Yapboz

199 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

alfapazar Nasreddin Hoca 100 Parça Puzzle Çocuklar İçin Yapboz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BETA OYUNCAK Satıcı Ünvanı: YAKUP YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9770410162
    Bu ürün BETA OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • yapılma aşamasında karışık, anlamsız ve birbirinden bağımsız gibi duran parçaların bir araya getirilip, bütünlük oluşturması şeklinde tanımlanabilir. Bu bütünlüğü oluşturma işlemi zihinsel beceri gerektiren bir durumdur. Yapboz bu yönüyle çocukların zihinsel gelişimine katkıda bulunarak parça-bütün ilişkisinin oluşumunu sağlar. Ayrıca dikkat ve algı gelişimi, şekil-zemin algısı, tüme varım-tümden gelim, muhakeme-mukayese, sınıflama-sıralama, analiz-sentez, problem çözme, alternatifleri deneme, çözüm üretme, benzerlik-farklılık, el göz koordinasyonu, hareket zaman etüdü, analitik düşünme, akıl yürütme, bütünleştirme-eşleştirme-ardışıklık becerilerinin gelişmesi açısından da artı kazançları vardır. Yapbozu yapabilmek için çocuğun küçük kaslarını çalıştırması gerekir. Tekrarlanan egzersizler, kasları kuvvetli hale getirir ve o davranışın pekişmesine yardımcı olur ve fiziksel gelişimini destekler. Yapbozu tamamlamak ise çocuk için büyük bir zafer anlamına gelir ve bu başarı onun öz güveni için önemli bir katkıdır. Yapbozun bu yönüyle çocuğun duygusal gelişimine katkısı da söz konusudur. Yapbozlar ayrıca merak-keşif, üretgenlik, sabır, bağımsız iş yapabilme, sosyalleşme, hedefe odaklanma gibi becerileri kuvvetlendirdiği için sosyal gelişim içinde bir hazine niteliğindedir. Sizlerde çocuklarınızla hem eğlenceli vakit geçirebilir hem de onun gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Kim bilir belki de yetişkin olduğunda en zevk aldığı hobilerinden biri de puzzle olur. Kazanımlar-El-göz Koordinasyonu-Dikkat-Parça-Bütün İlişkisini Kavrama-Küçük Kas Gelişimi-Özgüven-Sosyal Uyum-Analiz-Sentez-Sınıflama- Sıralama-Problem Çözme Parça sayısı : 100 parça Yaş : 3+ Kutu Ölçüleri : 6 x 22 x 16 cm.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Karton
  • Parça Sayısı 50-100
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver