Albino Beyaz Silis Akvaryum Kumu 10 Kg (1-1,2 Mm)

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Albino Beyaz Silis Akvaryum Kumu 10 Kg (1-1,2 Mm)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Antikapetshop Satıcı Ünvanı: MEHMET KAZIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5410561435
    Bu ürün Antikapetshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz Sİlis Akvaryum Kumu 10 KG 1-1,2 mm Kalınlığında Akvaryumlarınız için doğal ve estetik görünüm sağlar, beyazdır her türlü akvaryumda kullanabilirsiniz. Çiklet akvaryumları için tam ideal boydur.
Geri Bildirim Ver

Albino Beyaz Silis Akvaryum Kumu 10 kg (1 - 1,2 mm)

Balık yetiştiriciliği, birçok kişi tarafından tercih edilen bir hobi türüdür. Ancak balıkların içinde yetiştirileceği akvaryumun sahip olması gereken bazı özellikler bulunur. Bu önemli özelliklerden biri de su içerisindeki biyolojik yaşamın doğal su altı yaşamına benzer nitelikler göstermesidir. Albino beyaz silis akvaryum kumu 10 kg (1-1,2 mm), balıklar ya da su bitkilerinin sağlıklı bir biyolojik denge içerisinde barınmaları için özenle ve doğal yollarla üretilir. Hem tatlı su hem de tuzlu su akvaryumları için kullanım imkanı sunan bu ürün, biyolojik dengeye zarar vermemesi için boya, vernik ya da herhangi bir kimyasal madde içermez. Aynı zamanda beyaz renkli ince kum taneleri sayesinde görsel açıdan da müşteriler tarafından büyük beğeni toplar.

  • Çeşitli şekillerde kullanım imkanı
  • Doğal ve kaliteli bileşenler
  • Balık yetiştiriciliği ürünü

Kullanışlı Albino Silis Akvaryum Kumu Özellikleri

Kullanışlı Albino Silis Akvaryum Kumu Özellikleri

Beyaz silis akvaryum kumu, doğada bulunan magmatik kayaçların yüksek su basıncına maruz kalarak aşınması sonucu oluşur. Magmatik kayaçlar, akvaryum içerisindeki oksijen dengesinin sağlanması için gerekli olan kuvars minerali ve silisyum elementi bakımından oldukça zengindir. Basınçlı su ile aşınan kayaçların boyutları 1-1,2 mm kalınlığına ulaşır. Kumun akvaryum içerisinde bulundurulmasının nedenlerinden biri de suyun ph değerini düzenlemeye yardımcı olmasıdır. Balıkların sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürebilmeleri için içerisinde bulundukları suyun belirli bir pH değerine sahip olması gerekir. Aynı zamanda kalsiyum bakımından da oldukça zengin olan silis kum, paketlenmeden önce kurutma ve fırınlanma işlemlerinden geçirilir. Bu sayede bakteri ve zararlı atıklardan arınan kum, akvaryum içerisinde salınım riski göstermez. Aksi halde balıklar, su içerisinde salınan kumları yem sanarak yiyebilir ve beslenmeleri tehlikeye girebilir.

Albino Beyaz Akvaryum Kumu Kullanım Şekli

Albino Beyaz Akvaryum Kumu Kullanım Şekli

Akvaryum tabanında oluşturulacak kum örtüsü, içeride sağlanacak biyolojik döngü ve ısı dengesi açısından önemlidir. Aynı zamanda akvaryum içerisindeki oksijen tanklarının ve arıtma cihazlarının da kum örtüsünü destekleyici özelliklere sahip olması gerekir. Normal boyutlardaki bir akvaryumun zemininde oluşturulacak kum örtüsünün minimum 8 cm kalınlığında olması gerekir. Bu oran, akvaryum boyutlarına ve balık sayısına göre değişkenlik gösterebilir. Yüzeyde oluşturulacak örtü, hem bazı balık türlerinin kum yüzeyini kazarak kendi yaşam alanlarını oluşturmasına hem de bitkilerin kum zeminine sıkı bir şekilde tutunmasına yardımcı olur. Ürün, küçük yapılı çiklet balık türleri için ideal bir yaşam alanı sunar. Siz de Albino beyaz silis akvaryum kumu 10 kg (1-1,2 mm) yorumlarını ve müşteri deneyimlerini inceleyerek balıklarınız ve su bitkileriniz için kaliteli bir yaşam alanı sunabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Beyaz Akvaryum Kumu Fiyatı

Bütçenize Uygun Beyaz Akvaryum Kumu Fiyatı

Albino beyaz silis akvaryum kumu 10 kg (1-1,2 mm) fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Paket içerisinde net 10 kg ağırlığında beyaz renkli silis kum yer alır. Ürünün kullanılmadan önce birkaç kez yıkanması akvaryum içerisinde bulanık bir görüntüye sebep olmasının önüne geçer. Yıkama işleminin soğuk ya da ılık su ile gerçekleştirilmesi gerekir. Aksi halde sıcak su ile temas eden küçük taneli kum yüzeylerinin aşınması gündeme gelebilir. Aynı zamanda temizleme işlemi sonrasında ürün, hafif saydam bir görünüme kavuşur. Silis kum, akvaryum yetiştiriciliğinde kullanılan bir süs malzemesi olduğu için kullanılmadan önce kuru bir alanda muhafaza edilmesi önem arz eder. Aksi halde ıslanan kumlar, akvaryum içerisine taşınamaz. Siz de bu ürüne Trendyol’dan güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.