Akg Y500 Wireless Kulak Üstü Black Kulaklık (GP-Y500HAHHCAD) - 2 Yıl Samsung Türkiye Garantili

Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Akg Y500 Wireless Kulak Üstü Black Kulaklık (GP-Y500HAHHCAD) - 2 Yıl Samsung Türkiye Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARTUR İNOVASYON Satıcı Ünvanı: ARTUR İNOVASYON İNŞAAT DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086158911300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861589113
    Bu ürün ARTUR İNOVASYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tipi : Bluetooth, Kulaklık, Özellikler : Tüm Marka Akıllı Telefonlar, Garanti : 24 Ay Gen-Pa Garantili,

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Akg Y500 Wireless Kulak Üstü Black Kulaklık (Gp-y500hahhcad)

Akg Y500 Wireless Kulak Üstü Black Kulaklık (Gp-y500hahhcad) - 2 Yıl Samsung Türkiye Garantili RC100AKG003 ultra kompakt ve şık tasarımı ile öne çıkmaktadır. Kulak üstü kulaklık arayışındaysanız bu ürünleri güvenle tercih edebilirsiniz. Samsung Akg kulaklık ideal seçenekler arasında yer almaktadır. 900 mAH polimer pili sayesinde konuşma ve müzik dinlemek için 33 saate kadar pil ömrü avantajı sunmaktadır. Kablosuz kulaklık özellikleri açısından kablolu ve kulak içi kulaklıklardan ayrılmaktadır. Ayrıca hızlı şarj özelliği ile öne çıkan Akg y500 kablosuz kulaklık, beş dakikalık şarjla bile 1 saatlik kullanım süresi sunmaktadır. Çoklu bağlantı özelliği sayesinde iki bluetooth kaynağına aynı anda bağlanabilmektedir. Bu özelliği hem mobil cihazlarda hem de diz üstü bilgisayarlarda seyahat edenler için mükemmel bir özeliktir. Gürültü engelleme özelliği sayesinde keyifli müzik dinleme imkânı sunmaktadır.

  • Yüksek Ses Kalitesi
  • Konforlu ve Şık
  • Ergonomik Tasarım

Akg Y500 Wireless Kulak Üstü Black Kulaklık Özellikleri

Akg Y500 Wireless Kulak Üstü Black Kulaklık Özellikleri

Kulak üstü kulaklık modelleri içerisinde yer alan Samsung kulaklık dışarıdan gelen sesleri en iyi şekilde engellemektedir. Ambient awere teknolojisine sahip ürün ortamdaki seslerin ne kadarını duyacağınızı ayarlamanızı sağlayan tuşa sahiptir. Bu sayede müziğe kendinizi tamamen kaptırarak etrafınızda olup bitenlerin de farkında olabilirsiniz. Müziğe ara vermek için kulaklığı çıkardığınızda otomatik olarak müziği duraklatmakta ve geri taktığınızda da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ayrıca Samsung Akg y500 üstünde bulunan kontrol düğmeleri ile ayarlamaları pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Samsung kulaklığın referans sesi yüksek kalitede ses sağlamaktadır. Bu sayede müziği stüdyo seviyesindeki netlikte dinleyebilirsiniz. Pili bittiğinde müzik keyfinize kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayan özelliği kullanmak için kulaklıkta bulunan jak girişine kabloyu takmanız yeterli olacaktır.

Akg Y500 Wireless Kulak Üstü Black Kulaklık PErformansı

Akg Y500 Wireless Kulak Üstü Black Kulaklık PErformansı

Şık ve gelişmiş tasarımı ile öne çıkan Akg y500, hareket halindeyken de mükemmel rahatlık sunmaktadır. Akg y500 inceleme yapıldığında, sahip olduğu yumuşak dokunuşlu kafa bandı ile kullanıcılara ekstra bir rahatlık sunduğu görülür. Uzun süreli kullanım için tasarlanan kulaklıkla saatler boyu rahatsız olmadan aynı ritimde dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda bilgisayar ve oyun konsollarında kulanım için de önemli olan özellik oyun oynarken de kullanma imkânı sunar. Gelişmiş ses özellikleri ile en dip notaları bile kesin netlikte duyabilirsiniz. Samsung kulaklık stüdyo ortamında gibi kaliteli müzik dinleme deneyimi sunmaktadır. AAC kodek desteği ile Bluetooth 4,2 bağlantısına sahiptir. Böylece cihazınızda kablosuz olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bir diğer açıdan çok yönlü bağlantı özelliği sayesinde müzik dinlemenin keyfini çıkarabilir, telefonunuzda kolayca arama yapabilirsiniz. Gelişmiş tasarımı ile hafif ve küçük olan Samsung kulaklık, spor yaparken veya yürürken ağırlık yapmaz ve kulakları sıkmaz.

Akg Y500 Wireless Kulak Üstü Black Kulaklık Yorumları ve Fiyatları

Akg Y500 Wireless Kulak Üstü Black Kulaklık Yorumları ve Fiyatları

Samsung Akg y500 kablosuz kulaklık, kontrol ve konfor sunmaktadır. Kulaklığın estetik ve kullanışlı tasarımı cihaz tercihinde önemli rol oynamaktadır. Gelişmiş teknik özellikleri ile öne çıkan Akg y500 bluetooth kulaklık ile dilediğiniz yüksek performanslı deneyimi yaşayabilirsiniz. Katlanabilir özelliğe sahip olan ürün az yer kaplamaktadır. Gelişmiş işlevlere sahip Samsung kulaklık ses seviyesini kulağınızdan çıkarmadan ayarlamanızı sağlamaktadır. Bu özelliği sayesinde zamandan tasarruf edebilir, müzikler arasında geçiş yapabilir, çağrı yanıtlayabilir ve açma-kapama işlemlerini yerine getirebilirsiniz. Akg y500 özellikleri kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Kafa bandını istediğiniz gibi ayarlayarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bant kısmında bulunan metal aksam sayesinde dayanıklılığını arttırmaktadır. Akg y500 yorum kısmını inceleyerek ürün hakkında detayı bilgiye sahip olabilirsiniz. Akg y500 fiyat seçenekleri her bütçeye hitap etmektedir. Ürünü satın almaya karar verdiyseniz, Trendyol'da hızlı ve güvenle satın alabilirsiniz.