adidas GRAND COURT Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı 100403643

746,90 TL
Beden:
Beden Tablosu
36
36 2/3
37 1/3
38
38 2/3
39 1/3
40
40,5
41,5
42
42 2/3
43 1/3
44

Ürün Bilgileri

adidas GRAND COURT Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı 100403643

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sportive Satıcı Ünvanı: SPORTİVE SPOR MALZEMELERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0849029692100022 Vergi Kimlik Numarası: 8490296921
    Bu ürün Sportive tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Önemli Bilgi
  • Adidas markasında 1/3 ifadesi ilgili bedenin kendisini, 1/2 ifadesi ise buçuklu bedenleri ifade etmektedir. Örneğin "43 1/3" ifadesi "43" bedeni "42 1/2" ifadesi "42,5" bedenini temsil etmektedir. Adidas f36485 grand court kadın ayakkabı ,orijinal adidas ve yetkili satış mağazasından gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Beyaz
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver

Adidas GRAND COURT Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı

Gündelik hayatta zamanın çoğu ayakta veya bir yerlere giderken geçer. Özellikle yoğun çalışma temposu içerisinde bu koşuşturmacayı fark etmek güçleşebilir. Gün bitimine gelindiğinde ise uzun süre ayakta kalmanın verdiği ağrıyı önleyebilmek adına giyilen ayakkabı büyük önem taşır. Grand Court beyaz kadın sneaker ile ayakkabıda konfor elde edebilmek ve bu ağrıyı önleyebilmek oldukça kolaydır. Adidas Grand Court beyaz kadın sneaker, ergonomik yapısı sayesinde ayaklarınızın rahat etmesine imkan tanır. Beyaz renkte olması birçok kıyafetinizle uyumludur ve bu sayede kombinlerinizin neredeyse tamamının altına giyilebilir. Düz tabanı sayesinde ayaklarınızın daha az yorulmasını sağlarken uygun kalıpları ile tam ayağınız ölçüsünde almanız mümkündür. Adidas Grand Court beyaz kadın sneaker ayakkabı ergonomik ve kaliteli olması dolayısıyla binlerce kişinin favorileri arasında yer alır.

  • Ergonomik Yapı
  • Kaliteli materyal
  • Rahat kullanım

Adidas Grand Court Beyaz Kadın Ayakkabı Özellikleri

Adidas Grand Court Beyaz Kadın Ayakkabı Özellikleri

Adidas Grand Court beyaz kadın sneaker ayakkabı F36485 beyaz deri materyal üzerine parlak gri renkli üç şeritten oluşan bir dış görünüme sahiptir. Tamamen orijinal Adidas ürünüdür. Ürünün kalıpları, ayak numaralarına birebir uygun olarak üretilir. Farklı yapıdaki tabanı sayesinde oldukça rahat ve konforlu bir tecrübe sunar. Binlerce kişinin favorilerinde yer alan Adidas kadın spor ayakkabı sayesinde günlük yaşamınızda ortaya çıkabilecek ayakkabı kaynaklı ağrıları ve yorgunluğu kolaylıkla giderebilirsiniz. Ergonomik yapısı konfor sağlarken ayak düz taban ve topuğu sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Neredeyse tüm kombinlerin altına uyumludur ve şık bir görünümü beraberinde getirir. Kaliteli üretim materyali sayesinde uzun süre kullanımı mümkün kılar. Uzun kullanım süresi ile ayakkabı ihtiyacınızın tekrar ortaya çıkmasını önler ve böylelikle bütçenize de katkıda bulunur.

Adidas Grand Court Beyaz Sneaker Ayakkabı Yorumları

Adidas Grand Court Beyaz Sneaker Ayakkabı Yorumları

Adidas Grand Court beyaz kadın sneaker ayakkabı F36485 kullananlar kaliteli ve şık görünümlü Adidas tecrübesini bütçelerine uygun bir şekilde elde edebilirler. Üretim materyali oldukça kalitelidir ve ayağı sararak konfor sağlayan yapıdadır. Bu sayede estetik görünüm sağlamasının yanı sıra ayağın üşümesini ya da terlemesini önler. Adidas Grand Court beyaz kadın sneaker ayakkabı F36485 yorumları özellikle ürünün ayak numaraları ile birebir uyumlu kalıplardan üretilmesini vurgular. Bu sayede büyük veya küçük numara almaya gerek kalmadan ayak numaranıza uygun siparişinizi kolaylıkla verebilirsiniz. Adidas Grand Court spor ayakkabı, sunduğu konfor sayesinde binlerce kişinin favorileri arasında yer alır. Yetkili satış mağazası tarafından gönderilir ve böylelikle orijinalliği hakkında oluşabilecek şüpheleri giderir. Ürünün yorumlarına ve ilgili sorulara bakarak satın alım öncesi değerlendirmede bulunabilirsiniz.

Adidas Grand Court Kadın Sneaker Ayakkabı Fiyatı

Adidas Grand Court Kadın Sneaker Ayakkabı Fiyatı

Adidas Grand Court beyaz kadın sneaker ayakkabı F36485 fiyatı ürünün üretiminde kullanılan materyal ve sunduğu konfor göz önüne alınarak belirlenir. Fiyat belirleme sürecinde ürünün bütçe dostu olmasına önem verilir. Estetik görünümü ve ergonomik, konforlu yapısı, fiyat - performans uygunluğu açısından yapılan yorumlar dikkat çektiği unsurlar arasında yer alır. Aynı zamanda bu sayede ürün birçok kişinin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alır ve müşteri puanlamaları neredeyse en yüksek derecededir. Adidas Grand Court beyaz kadın sneaker ayakkabı F36485 satın alarak kolaylıkla hem bütçenize dost hem de ayağınızı yormayacak bir ayakkabıya sahip olabilirsiniz. Trendyol üzerinden yapacağınız alışverişlerde, satın alım öncesi satıcıya sorulan sorular ve yapılan yorumlar sayesinde ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Böylece siparişinizi aklınızdaki sorular yanıtlanmış bir şekilde kolayca verebilirsiniz.