adidas Breaknet Kadın Spor Ayakkabı - Fx8724

1.009 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
36
36,5
37,5
38
38,5
39,5
40
40,5
41,5
42,5
43,5
44
42

Ürün Bilgileri

adidas Breaknet Kadın Spor Ayakkabı - Fx8724

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pointspor Satıcı Ünvanı: POİNT SPOR MALZEMELERİ TEKSTİL İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730082303100001 Vergi Kimlik Numarası: 7300823031
    Bu ürün Pointspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bağcıklı tasarım Sentetik deri saya Kumaş astar Tenisten ilham alan ayakkabı EVA iç taban Kauçuk taban yapısı Ürün rengi: Cloud White / Core Black / Silver Metallic Ürün kodu: FX8724

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Renk Beyaz
  • Özellik Nefes Alabilen Kumaş
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Taban Materyali Kauçuk
  • Saya Materyali Suni Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • İç Taban Materyali Tekstil
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Desen Çizgili
  • Koleksiyon Sportswear
  • Ortam Günlük

Yıkama Talimatları

  • Type4
Geri Bildirim Ver

Adidas 100663925 FX8724-X BREAKNET Siyah Kadın Sneaker Ayakkabı

Adidas 100663925 Breaknet siyah kadın sneaker ayakkabı, tasarımı ve kalitesiyle kişilere konforlu hareket imkânı sunar. Orijinal Adidas görünüme sahip olan ayakkabıyı dilediğiniz her ortamda rahatlıkla giyebilirsiniz. Farklı numara seçenekleri bulunan ürün, nefes alan yapısı sayesinde ayaklarınızı terletmez. Dört mevsim kullanıma uygun olan ayakkabıyla keyifli akşam yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Bağcıklı spor ayakkabının kullanımı oldukça kolaydır. Ayağınıza göre ayarladığınız bağcıklarla gün içerisinde daha konforlu hareket edebilirsiniz. Kaliteli materyallerden tasarlanan ürün, su ve çamur gibi durumlardan olumsuz etkilenmez. Kirlenen ayakkabınızı kolay bir şekilde temizleyerek tekrar kullanmaya devam edebilirsiniz.

  • Ürün kumaşı nefes alan özelliktedir.
  • Ayakkabı tabanı kauçuk olarak tasarlanmıştır.
  • Spor ayakkabı materyalleri uzun yıllar kullanıma uygundur.

Adidas Breaknet Siyah Kadın Ayakkabısının Özellikleri Nelerdir?

Adidas Breaknet Siyah Kadın Ayakkabısının Özellikleri Nelerdir?

Adidas 100663925 Breaknet siyah kadın sneaker ayakkabı, modern tasarımıyla kullanıcıların ayağında şık bir görünüm oluşturur. Beyaz ve siyah renklerinin mükemmel birlikteliğiyle tasarlanan ayakkabının taban yüksekliği 22,9 cm’dir. Klasik Adidas amblemi bulunan ürün, kauçuk tabana sahiptir. Beyaz renkteki ayakkabı üzerinde siyah renkte Adidas amblemi yer alır. Bağcıklı olarak tasarlanan ürün, suni deridir. Esnek formdaki ayakkabı kullanan kişinin konforlu bir şekilde hareket etmesini sağlar. Özel olarak üretilen ürünle ayaklarınız nefes alır ve mantar gibi sağlık sorunları yaşamazsınız. Ürünün petek görünümde tasarlanan tabanı kaygan zeminde düşmeden rahatlıkla yürümenize olanak tanır. Düz taban olan ürünü günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Adidas Breaknet spor ayakkabı, her kadının dolabında olması gereken sade ve şık bir üründür.

Adidas Breaknet Siyah Kadın Sneaker Kullanışlı mıdır?

Adidas Breaknet Siyah Kadın Sneaker Kullanışlı mıdır?

Adidas Breaknet siyah kadın sneaker ayakkabı oldukça kullanışlıdır. Orijinal tasarıma sahip olan ürünü dilediğiniz her ortamda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Konforlu ayakkabı, spor ya da klasik giyim tarzına sahip olan kişiler tarafından tercih edilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Soft renklerdeki ürünü farklı desen ve kalıplardaki kıyafetlerinizle bir arada kullanabilirsiniz. Yumuşak iç tasarımı bulunan ayakkabıyla uzun saatler ayakta kalmanız sizin için sorun olmaz. Hava alan kumaş tasarımına sahip spor ayakkabıyı yaz aylarında olduğu gibi sonbahar ve kış aylarında da kullanabilirsiniz. Sıcak havalarda ürünün nefes alan yapısı sayesinde ayaklarınız terlemez. Suni deriye sahip olan ayakkabı, su geçirmeyen özelliğiyle hafif şiddetli yağmurlarda tercih edilebilir. Ürün, her kıyafet ve ortam için farklı ayakkabı seçmek zorunda kalmak istemeyen kişilere oldukça uygundur. Adidas 100663925 Breaknet siyah kadın sneaker ayakkabıya sahip olarak işlerinizi daha kolay hâle getirebilirsiniz.

Adidas Breaknet Siyah Kadın Ayakkabısı Kaliteli midir?

Adidas Breaknet Siyah Kadın Ayakkabısı Kaliteli midir?

Adidas 100663925 Breaknet sneaker ayakkabıda kullanılan her bir materyal oldukça kalitelidir. Kauçuk taban tasarımına sahip olan ürünü uzun yıllar aynı görünümde kullanabilirsiniz. Suni deri ayakkabı kir ve toz tutmayan bir yüzeye sahiptir. Ürünü doğru bir şekilde temizleyerek istenen görünümde kullanmaya devam edebilirsiniz. Spor ayakkabı çamaşır makinesinde yıkamaya uygun değildir. Kirlenen ayakkabıyı sabunlu ve nemli bir bez kullanarak kirlerden arındırmanız mümkündür. Ürün sürtünmelere karşı dayanıklıdır. Ayakkabı derisi güneş ve su gibi durumlardan etkilenmez. Beyaz ve siyah renklere sahip olan ürün, günlük hayatın koşuşturmacası içerisinde ayaklarınızın rahat olmasını sağlar. Kaliteli ve modern tasarımdaki spor ayakkabı, günlerinizin daha keyifli geçmesine olanak tanır. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Adidas 100663925 Breaknet siyah kadın sneaker ayakkabı yorumlarını okuyabilirsiniz. Söz konusu ayakkabıyı kalitenin adresi olan Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.