Addax Transparan Detaylı Tayt Tyt1776 - K13

39,95 TL
Beden:
2XS
XS
S
M
L
XL

Ürün Bilgileri

Addax Transparan Detaylı Tayt Tyt1776 - K13

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Addax Satıcı Ünvanı: ADDAX TEKSTİL KONFEKSİYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bilecik Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007053881600019 Vergi Kimlik Numarası: 0070538816
    Bu ürün Addax tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %90 Polyester %10 Elestane Numune Beden 36/S

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Desen Düz
  • Renk Siyah
  • Boy Uzun

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni90% Polyester, 10% Elestane
Geri Bildirim Ver

Addax Transparan Detaylı Tayt

Addax transparan detaylı tayt sportif ve estetik tasarımıyla şık giyim ürünlerinden biridir. Esnek kumaşa ve dinamik kalıba sahip olan transparan tayt hareketli yaşam tarzını tercih eden müşteriler için ideal bir seçim olabilir. Aynı zamanda taytın hava geçiren kumaş dokusu terlemeyi engelleyerek hareket kolaylığı da sağlar. Giyimde rahatlığı ve şıklığı buluşturan bu ürün, sizi her anlamda memnun eder. Addax transparan tayt beden seçenekleri ve rengi ile her zevke hitap eder. Farklı beden seçeneklerine sahip olan bu tayt modeli, hareket kolaylığı sağlayan esnek kumaş dokusuyla özellikle spor yaparken sıkça tercih edilir. Uzun kullanım ömrüne sahip olan bu ürünün özel kumaşı rüzgara ve renk solmalarına karşı da fazlasıyla dayanıklıdır. Addax tarafından tasarlanarak müşterilere sunulan kullanışlı taytın öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Hava alabilen kumaş
  • Rahat kalıp
  • Uzun kullanım ömrü

Kullanışlı Addax Transparan Detaylı Tayt Özellikleri

Kullanışlı Addax Transparan Detaylı Tayt Özellikleri

Dayanıklı, rahat ve uzun süreli kullanım avantajı sağlayan giyim ürünleri her zaman sıkça tercih edilir. Addax transparan detaylı tayt kullananlar ürünün rahat kalıbıyla ve her bedene uyan esnek kumaş dokusuyla son derece kullanışlı olduğunu ifade eder. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün ısıya, rüzgara ve neme karşı dayanıklı malzeme kullanılarak imal edilir. Yırtılma ve sürtünmeye karşı mukavemeti olan kumaştan imal edilen tasarımı müşteriler için bir avantajdır. Ürün bu avantajı sayesinde farklı hava koşullarında kolay kullanım imkanı sunarak üst düzey bir performans sergiler. Rahat çalışmayı desteklemek için özel olarak seçilen esnek kumaşı vücudu sararken hareketlerinizi de kısıtlamaz. Böylece hareketli yaşam tarzına sahip müşterilerin kullanımına uygun hale gelir. Siz de Addax tayt modelini tercih ederek konforlu bir kullanım elde edebilirsiniz.

Avantajlı Addax Transparan Detaylı Tayt Yorumları

Avantajlı Addax Transparan Detaylı Tayt Yorumları

Addax transparan detaylı tayt yorumları incelendiğinde ürünün hava aldıran kumaş dokusuyla özellikle sıcak yaz günlerinde ihtiyacı fazlasıyla karşıladığı görülür. Bu kullanışlı ürün sayesinde sıcak günlerde dahi hareketli yaşamınıza arzu ettiğiniz gibi devam edebilirsiniz. Esnek kumaş yapısı sayesinde vücuda tamamıyla oturan transparan tayt modeli, dinamik giyim tarzınızın tamamlayıcısı olabilir. İnsan sağlığına uygun malzemelerden tasarlanmış olan bu ürün, cildinizde herhangi bir soruna da yol açmaz. Transparan detayı ile son derece şık bir görünüme sahip olan ürünü günlük olarak da kullanabilirsiniz. Sportif şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken modelin rengi sayesinde de birçok kıyafetle rahatlıkla kombinlenebilir. Aynı zamanda sağlam kumaş yapısıyla uzun kullanım ömrüne sahip olup bütçenizde tasarrufu sağlar. Kaliteli ürün, tüylenme ve sarkmaya karşı fazlasıyla dayanıklıdır. Siz de bu kullanışlı modeli satın alarak farklı kombinlerde kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Addax Transparan Detaylı Tayt Fiyatları

Bütçe Dostu Addax Transparan Detaylı Tayt Fiyatları

Addax transparan detaylı tayt fiyatı ürünün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Bu ürün, esnek ve hava alan kumaş dokusuyla müşterinin hareket kolaylığı yaşamasına yardımcı olur. Dinamik tasarımı ve sağlam dokuma sıklığı uzun kullanım ömrünün yanı sıra ürüne ergonomik bir yapı da kazandırır. Bu model farklı beden seçenekleriyle herkese uygun bir alternatif sunar. Ürünün avantajlı fiyatı ise müşteriler tarafından fazlasıyla beğeni toplar. Addax marka transparan detaylı tayt tercih eden kişiler, makul fiyatlar karşılığında dayanıklı ve son derece kullanışlı bir ürüne sahip olur. Ürünün neme ve rüzgara karşı da koruyucu özelliğe sahip olması yıpranmasını önler. Bununla beraber modelin kullanım ömrünün uzun olması bütçenize olumlu yönde katkı sağlar. Şık ve kullanışlı tasarıma sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.