Adawall 10yılgarantili%100 silinebilir dokulu tekstil taban duvar kağıdı çeşit modellerimiz tutkal hediyeli

1.650 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 100 x 110
100 x 110
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL

Ürün Bilgileri

Adawall 10yılgarantili%100 silinebilir dokulu tekstil taban duvar kağıdı çeşit modellerimiz tutkal hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYADEKOR Satıcı Ünvanı: BERİVAN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5311012291
    Bu ürün KAYADEKOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Duvar Dekorasyonunda Yenilik: 10 Yıl Garantili, %100 Silinebilir Dokulu Tekstil Taban Duvar Kağıtları!"Evinizi yenilemek için aradığınız eşsiz bir deneyim mi istiyorsunuz? O zaman, sizi en yeni duvar kağıdı koleksiyonumuzla tanışmaya davet ediyoruz! Duvarlarınızı yeniden canlandırmak için en mükemmel seçeneklerden biri olan %100 silinebilir dokulu tekstil taban duvar kağıtlarımızla şıklığı ve dayanıklılığı bir araya getiriyoruz.Sıradan duvar kağıtlarının aksine, ürünlerimiz 10 yıl boyunca garantili ve %100 silinebilir özellikleriyle öne çıkıyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Şunu söylemek istiyoruz: Herhangi bir leke, toz veya kirletici maddenin duvarlarınızı kaplaması artık bir sorun olmayacak! Üstelik, uzun süre dayanıklılığını koruyacak olmasıyla da evinizin yeniliğini uzun yıllar boyunca hissedeceksiniz.Farklı zevklere ve tarzlara hitap eden geniş koleksiyonumuzda, sizin için en uygun olanı bulmanız çok kolay. Modern desenlerden klasik motiflere, canlı renklerden pastel tonlara kadar birçok seçenek mevcut. Ev dekorasyonunuzun ruhunu yansıtan bir duvar kağıdı bulmak artık çok daha kolay!Siz de evinizi yenilemenin heyecanını yaşamak ve duvarlarınıza eşsiz bir dokunuş katmak istiyorsanız, mağazamıza bekleriz. En yeni koleksiyonumuzu keşfetmek ve uzun ömürlü, şık duvar kağıtlarımızdan birini seçmek için bugün bizi ziyaret edin. Unutmayın, sizin tarzınızı yansıtan duvarlar sizi bekliyor!

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışkan Gerekli
  • Renk Bej
  • Desen 3 Boyutlu
  • Kullanım Alanı Salon / Oturma Odası
Geri Bildirim Ver