ACAR Majori 6 Kişilik 33 Parça Seramik Kahvaltı Takımı

802 TL

Ürün Bilgileri

ACAR Majori 6 Kişilik 33 Parça Seramik Kahvaltı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burak Züccaciye Satıcı Ünvanı: FAHRİ ÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2854617632400019 Vergi Kimlik Numarası: 6620140606
    Bu ürün Burak Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günün en güzel öğününe mutlu başlamanıza ve günün her saatine uyum sağlayacak
  • Majori 6 Kişilik 33 Parça Seramik Kahvaltı Takımı.. Sohbeti hoş, tatlı kahvaltı sofralarınızı canlandıracak, fırında yüksek ısıda pişirilmiş seramiğinden tasarlanan sağlıklı yapısı ve dokunulduğun da hissedilen pürüzsüz mat dokusu, kare şekli ve siyah mermer desenin kattığı farklı yorumu ile her kullanıma uygun kahvaltı tabakları herkesin beğenisini toplayacak. Kahvaltıların olmazsa olmazı çay lezzetini ikiye katlayacak kupaların kendiden olan kabartma köşe çizgilerinin uyumu, yuvarlak mini şeklin de bol çeşitli sunabileceğiniz bal, reçel gibi yiyecekleriniz ile zarafeti ziyafeti dönüştürecektir. Kare tabakların servisine eşlik edecek dikdörtgen servis tabakları düzenli, hoş sunumu ile sevdiklerinize hazırlamanıza eşlik etmesiyle her parçanın özenle toplandığı
  • Majori 33 Parça Seramik Kahvaltı Takımı ile misafirlerinizi, sevdiklerinizi değerli hissettireceksiniz. 6 kişilik mermer desen sunumunun asil siyah tonlarıyla buluşan modern tarzının uyumu, her zevke hitap eden renk ve desenleri her eve ve sofra uyumunu en muazzam şekilde yakalayacaktır. Dekorasyon kadar sağlık açısından da değer verenler, sağlıklı seramik yapısı ile gönül rahatlığıyla kullanabilir, bulaşık makinesinde hassas ayarda yıkayabilirsiniz. Ürün İçeriği
  • 6 Adet Kupa 2 Adet Zeytinlik - 19 x 5 2 Adet Tuzluk - 8 x 5 Cm 6 Adet Kare Tabak - 26 Cm 6 Adet Mini Kare Tabak - 20 Cm 1 Adet Servis Tabak - 31 x 21 Cm 2 Adet Servis Tabak - 33 x 17 Cm 2 Adet Dikdörtgen Sosluk - 14 Cm 6 Adet Yuvarlak Sosluk - 10 x 3 Cm

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Seramik
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Acar Majori 6 Kişilik 33 Parça Seramik Kahvaltı Takımı

Güne güzel bir başlangıç yapmak için son derece önemli olan kahvaltı, oldukça gerekli bir öğündür. Güne kahvaltı yaparak başlamak hem sağlık hem de sağlam bir bağışıklık için oldukça önemlidir. Zengin kahvaltı sofralarında yediklerinizi bir keyfe dönüştüren Acar Majori 6 kişilik 33 parça seramik kahvaltı takımı HTC-011595/1-TY6, özellikleri ile öne çıkar. Seramik özelliği ile son derece kalın ve sağlam bir yapıdadır. Bu sayede oldukça kaliteli bir kullanım sunar. Acar Majori 6 kişilik 33 parça seramik kahvaltı takımı, suya dayanıklı bir üründür. Temizlik malzemelerine karşı son derece dirençli bir yapısı bulunur. Herhangi bir çizilme ve darbeye karşı dayanıklıdır. Bu sayede bulaşık makinesinde yıkanabilmesi mümkündür. Siz de bu modeli kalite ve güven içinde tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Şık ve ergonomik tasarım
  • 33 parçalı seramik yapı

Şık Acar 33 Parça Kahvaltı Takımı Özellikleri

Şık Acar 33 Parça Kahvaltı Takımı Özellikleri

Acar 33 parça kahvaltı takımı, gününüzün güzel başlamasına yardım eder. Kahvaltı öğününün keyfini çıkarmak size kalır. Modelin, günün her saatine ve öğününe uyum sağlayan bir özelliği bulunur. Ürün, yüksek dereceli fırınlarda işlenir. Bu sayede kaliteli ve sağlam bir yapısı vardır. Sağlıklı yapısıyla müşterilerin beğenisine sunulur. Kare şekli ve siyah mermer deseniyle oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Her kesimden müşterinin zevkine hitap eder. Gözle görülen ve dokunulduğunda hissedilen pürüzsüz yapıya sahiptir. Acar Majori 6 kişilik 33 parça seramik kahvaltı takımı kullananların yorumları da genellikle bu yöndedir. Majori kahvaltı takımı hem sizin hem sevdiklerinizin değerli hissetmesini sağlar. 33 parça özelliğiyle kalabalık kahvaltı sofralarınızı süsler. Kare servis tabaklarına eşlik eden dikdörtgen tabakları ile göz doldurur. Siz de bu modelle hoş sunumlar yaparak sevdiklerinize keyifli kahvaltı sofraları hazırlayabilirsiniz.

Cazip Acar Majori 6 Kişilik 33 Parça Seramik Kahvaltı Takımı

Cazip Acar Majori 6 Kişilik 33 Parça Seramik Kahvaltı Takımı

Acar 6 kişilik kahvaltı takımı, içeriğinde yer alan çeşitli kupa, tuzluk, zeytinlik, sosluk ve farklı boyutlarda dizayn edilen kare tabakları ile müşterilere büyük avantaj sunar. Kullanım alanı son derece geniştir. Kare tabakları, misafirleriniz için pasta tabağı olarak da kullanabilirsiniz. Sunum tabakları ile de sofralarınıza şıklık katabilirsiniz. Mermer desen sunumunun siyah renk ile uyumunu ürün sayesinde yakalayabilirsiniz. Modern tarza oldukça uyumlu ve şık bir tasarıma sahiptir. Evinize ve sofralarınıza kaliteli bir şekilde renk katar. Kahvaltılarda çay keyfinizi tamamlayacağınız kupaların kendinden kabartmalı köşe çizgileri oldukça keyifli bir deneyim sunar. Küçük ve yuvarlak şekilde bulunan sosluklarına bal ya da reçel gibi yiyeceklerinizi koyabilirsiniz. Zengin kahvaltı sofraları için Acar markalı kahvaltı takımı oldukça tercih edilen bir modeldir. Siz de kendiniz veya sevdikleriniz için ürünü satın alabilirsiniz.

Acar Majori 6 Kişilik Seramik Kahvaltı Takımı Fiyatları

Acar Majori 6 Kişilik Seramik Kahvaltı Takımı Fiyatları

Kahvaltı, güne üretken başlamanın en önemli adımlarından biridir. Besleyici ve sağlıklı bir kahvaltı ile hem enerjiniz hem de motivasyonunuz etkilenir. Acar markalı Majori seramik kahvaltı takımı, sofra kurarken kullanabileceğiniz modern ya da günlük tasarımları bir arada bulundurur. Yapıldığı malzeme ve dizayn unsurlarına bakılarak Acar Majori 6 kişilik 33 parça seramik kahvaltı takımı fiyatları şekil alır. Model, kaliteli ve şık tasarımlarının yanı sıra dayanıklılığı ile de dikkat çeker. Bu özelliği sayesinde uzun yıllar kullanımı mümkündür. Yıpranmadan ilk günkü görünümünü korumayı başarır. Ergonomik tasarımı ile müşterilere sağlıklı kullanım imkanı sunar. Acar Majori 6 kişilik 33 parça seramik kahvaltı takımı yorumları ve tavsiyelerini inceleyerek siz de model hakkında detaylı şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla beğeni kazanan bu ürünü kısa sürede satın alabilirsiniz.