Acana Regionals Ranchlands Köpek Maması 2 Kg

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.115,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acana Regionals Ranchlands Köpek Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Frog Pet Satıcı Ünvanı: FROG PET İNTERNET SATIŞ VE MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388127352400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881273524
    Bu ürün Frog Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RANCHLANDS TÜM IRKLAR VE YAŞAM EVRELERİ İÇİN Alberta nın geniş ve bereketli çiftliklerinden ilhamını alan ACANA Ranchlands batı Kanada nın çiftliklerinde yetişen et ve serbest avlanan balık da dahil eşsiz yöresel içerikler sunmaktadır. Hepsi WholePrey oranlarında teslim edilen taze Angus sığırı, çayırda-beslenen kuzu, Yorkshire domuzu ve ova bizonu ile serbest avlanan bütün sudak balığı ile dolu olan ACANA Ranchlands den fayda ve lezzet fışkırmaktadır. Her yerde güvenilen, sınırlı karbonhidrat ve zengin protein içeriğine sahip ACANA tüm ırk ve yaşlarda en üst kondisyon seviyesini sağlamaktadır. İçeriklerimizi okuyun, siz de bize hak vereceksiniz. KANADA NIN EN İYİ VE EN TAZE İÇERİKLERİ ACANA Ranchlands bildiğimiz ve güvendiğimiz insanlar tarafından yetiştirilen ya da avlanan, "insan tüketimine uygun' olarak addedilen ve her gün ödüllü NorthStar mutfaklarımıza taze olarak teslim edilen benzersiz yöresel içerikleri bir arada sunmaktadır.Taze angus sığırı (%8), Çayırda beslenmiş çiğ kuzu eti (%7), Taze yorkshire domuzu (%7), Sığır eti (%7), Kuzu eti (%7), Domuz eti (%7), Bütün yeşil bezelye, Bütün kırmızı mercimek, Bütün garbanzo nohutu, sığır yağı (%5), Taze sığır ciğeri (%4), Taze domuz ciğeri (%4), Taze bizon (%4), Taze serbest avlanmış Sudak Balığı balığı (%4), Bütün yeşil mercimek, Bütün barbunya fasülyesi, Bütün sarı bezelye, Güneşte kurutulmuş yonca, Taze sığır böbreği (%2), Kömür balığı yağı (%2), Mercimek lifi, Kurutulmuş sığır kıkırdağı (%1), Çiğ kuzu işkembesi (%1), Kurtulmuş esmer su yosunu, Taze kabak, Taze bal kabağı, Taze yaban havucu, Taze yeşil kıvırcık lahana, Taze ıspanak, Taze hardal yeşilliği, Taze şalgam, Taze havuç, Taze kırmızı lezzetli elma, Taze barlett armudu, dondurularakkurutulmuş ciğer (sığır, kuzu, domuz) (%0.1), Taze kızılcık, Taze yaban mersini, Radika kökü, Zerdeçal kökü, Devedikeni, Dulavraotu kökü, Lavanta, Hatmi kökü, Kuşburnu.Takviye : E Vitamini, Çinko, Bakır.Doğal olarak E vitamini ile korunmaktadır. KÖPEĞİNİZ ÖZELDİR ACANA dan tüm ırk ve yaş evrelerindeki köpekler yararlanabilir. Aynı sizin gibi köpeğiniz de kendine hastır ve beslenme gereksinimleri çevreye, yaşa ve aktivitelerine göre değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki tablo ihtiyaca göre ayarlanacak şekilde, bir başlangıç noktası sağlamaktadır. Köpeğinizi günde iki kez köpek maması ile tüm ırk ve yaş evrelerindeki köpekler yararlanabilir. Aynı sizin gibi köpeğiniz de kendine hastır ve beslenme gereksinimleri çevreye, yaşa ve aktivitelerine göre değişiklik göstermektedir. besleyiniz ve her zaman yanında temiz su bulundurunuz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver

Acana Regionals Ranchlands Köpek Maması ile Mutlu Köpekler

Evcil dostunuzun öğünlerinde pratik olarak besleyici olarak yer almak üzere özel olarak imal edilen mama türünde bir ödül modelidir. Acana Regionals Ranchlands köpek maması 2 kg köpeğinizin öğünlerinde zengin kalorisinden doğan doyurucu etkisiyle kullanışlı olarak yer alabilir. Geniş kalori barındırmasının etkisiyle bir öğünden alınabilecek maksimum verime katkı sağlar. Köpeğinizin sizinle eğlenceli vakit geçirmek için doğru kaynaktan enerji takviyesinin gerekliliği açıktır. Acana Ranchlands köpek maması zengin içeriği sayesinde hareketler sırasında gerekli olan enerji pratik olarak sizlere sunar. Mamanın imalatı gerçekleştirilirken köpeğinizin öğününü yüzde yüz sağlıklı biçimde canlandırmayı her zaman için bir adım önde tutulmaktadır. Bu doğrultuda gerek üretim sırasında kullanılan kaynaklar gerekse üretim sırasında yapaylıktan mümkün olduğunca uzak durularak köpeğinizi vücut sağlığının herhangi bir açıdan olumsuz olarak etkilenmemesi mümkün kılar.

  • Hayvansal ve Bitkisel Kaynaklar Açısından Zengin
  • 2 kg Kapasiteye Sahip Pratik Ambalaj
  • Cins ve Yaş Fark Etmeksizin Geniş Kullanım Kitlesi

Acana Regionals Ranchlands Köpek Maması 2 kg Kullanımı

Acana Regionals Ranchlands Köpek Maması 2 kg Kullanımı

Acana Regionals Ranchlands köpek maması 2 kg içeriği bütünüyle sağlıklı yetiştirme ve üretim yöntemlerini kullanılan üreticiler tarafından yetiştirilen ham maddeler aracılığıyla oluşturulur. Üretim sırasında üreticiler her daim güven prensibiyle hareket ederek mamanın imalatına aracı olurlar. İnsan tüketimi için uygun olan yöresel lezzetler mamanın içine özenle dahil edilir. Mama içinde et kaynakları oldukça çeşitli ve geniş çaplı olarak paketin içinde öne çıkar. Et imalatında sürecinde kaynakların her daim yöresel lezzetlerle beslenmesi ön plana çıkarılır. 64992543204 içinde çayırda beslenen kuzular, angus sığırı, Yorkshire domuzu, bizon balığı ve sudak balığı eşit oranlarla mamanın içinde kendilerine yer bulur. Bu etler kullanılırken her daim taze olmaları ön planda tutulur. Bu açıdan üretim sırasında her daim bayatlıktan uzak taze lezzetlerin mamanın temelini oluşturduğundan emin olabilirsiniz.

Acana Regionals Ranchlands Köpek Maması 2 kg İçeriği

Acana Regionals Ranchlands Köpek Maması 2 kg İçeriği

Acana Regionals Ranchlands köpek maması 2 kg özellikleri arasında her zaman için besin değeri çeşitliliği öne çıkar. Bu çeşitlilik sağlanmasında içinde yer alan bitkisel kaynakların payı büyüktür. Çeşit çeşit bitkilerde yer alan birçok yararlı değerler uygun üretim koşullarında mamaya aktarılır. Acana Regionals Ranchlands köpek maması 2 kg kullananlar bütün olarak mercimek, barbunya fasulyesi ve sarı bezelye gibi baklagiller zengin vitamin, mineral ve protein değerlerini köpeklerinin vücuduna aktarırlar. Bunların yanı sıra birçok farklı lezzet deneyimi vaat eden bitkisel kaynaklar da zenginliğe dahil olur. Kurutulmuş su yosunu, bal kabağı, yaban havucu, yeşil kıvırcık lahana, ıspanak, hardal yeşilliği, şalgam, havuç, elma, armut, kızılcık, yaban mersini, zerdeçal, devedikeni ve lavanta gibi farklı lezzetler tazelik ön planda olarak mamada yer alır.

Acana Regionals Ranchlands Köpek Maması 2 kg Özellikleri

Acana Regionals Ranchlands Köpek Maması 2 kg Özellikleri

Kullananlar tarafından yapılan Acana Regionals Ranchlands köpek maması 2 kg yorumları hem doyuruculuk ve değerler açısından hem de pratik kullanım avantajı yönünden kullanışlılık sağladığı yönündedir. Özellikle et kaynaklarında gelmek üzere yüksek ölçüde protein miktarını içinde barındırır. Bunun yanı tok tutma açısından karbonhidrat ve yağ açısından ideal miktarları da rahatlıkla karşılar. Özellikle bitkiler sayesinde birçok mineral ve vitamini köpeğinizin vücuduna takviye edebilir. Bunun yanı sıra içinde takviye olarak E vitamini, çinko, bakır gibi vücudun gereksinim duyduğu vitaminleri ve elementleri sunar. Ayrıca E vitamini sayesinde doğal koşullarda yapısını olumsuz etkileyecek etkilerden korunur. Acana Regionals Ranchlands köpek maması 2 kg kullanımı cins, yaş grubu fark etmeksizin tüm evcil köpekler için uygundur. 2 kg ambalaja sahip olan 64992543204 mama, pratik olarak açılıp kaba dökülerek kullanılabilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.