abeltrade Sandalye Kılıfı Mürdüm Rengi.6lü Set Kaliteli, En Boy Likralı, Lastikli Kadife Kumaş.

720 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

abeltrade Sandalye Kılıfı Mürdüm Rengi.6lü Set Kaliteli, En Boy Likralı, Lastikli Kadife Kumaş.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Abeltrade Satıcı Ünvanı: ABELTRADE TEKSTİL VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0002202908200001 Vergi Kimlik Numarası: 0022029082
    Bu ürün Abeltrade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En boy likralı sandalye kılıfı. Oturma yeri derinlık 35 cm'den - 45 cm'ye kadar, genişlik 35 cm'den - 45 cm'ye kadar ve sırt kısmı uzunluğu 47 cm'den - 53 cm'ye kadar, genişlik 35 cm'den - 45 cm'ye kadar olan düz kare sandalyelere uygun Kumaşımız yumuşak soft, mat, parlak olmayan, kalın, likralı esnek birinci sınıf kaliteli ithal kumaştır ve türkiye’de kalitesi sebebiyle sadece firmamız tarafından kullanılmaktadır. (lütfen ince, parlak, yumuşak olmayan kadifeyi ürünümüzün kumaşıyla aynı gibi gösterenlere karşı dikkatli olunuz.) Kılıflarımız
  • Kaliteli kumaşı, şık görünüşü ve dikim kalitemizle birlikte sandalyenin kendi kumaşı gibi gözükür. Kolay silinebilir rahatça yıkanabilir ve yıkamadan dolayı deforme olmaz. Yıkama sonucu çekme yapmaz ve renkleri solmaz Ütü gerektirmez, yıkadıktan sonra ütülemeye gerek olmaksızın takılıp kullanılabilir Zamanla sertleşme yapmayarak ilk günkü halini korur. Çamaşır makinesinde 30 derecede renklilerle yıkanabilir ve elde yıkama da yapılabilir. Kaliteli dikimi ile kumaşındaki kaliteyi dikiminde de görebilirsiniz. Lastiği içeride bırakan hassas kaliteli dikimi ile hem güzel bir görünüm sağlar hem de kaliteyi kılıfın her ayrıntısında görürsünüz. Likralı esnek yapısı ve lastikli dikimi sayesinde sandalyenizi arkadan ve alttan sararak kaymayı, sarkmayı engeller ve yine esnek yapısı ile belli ölçüler arasında bulunan standart sandalyelerin hepsine uyum sağlar. Sırt kısmı boy uzunluğu 45-52 cm arası olan her sandalyeye uyar yani neredeyse 10 cm’ye kadar esneklik yapısına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kadife
  • Boyut/Ebat 70 x 130
  • Renk Mor
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver