3DFarm Robotics 3DFarm Organic Toys STEGOSAURUS DINOSAUR(stegosaurus dinozor)

Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

3DFarm Robotics 3DFarm Organic Toys STEGOSAURUS DINOSAUR(stegosaurus dinozor)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OrganicToys Satıcı Ünvanı: 3DFARM ROBOTICS OTOMASYON MAKİNA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001264125900001 Vergi Kimlik Numarası: 0012641259
    Bu ürün OrganicToys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuk sağlığı dikkate alınarak plastik ve bileşenlerinden kaçınılması gerekçesi ile yola çıkılarak üretilmiştir. Oyuncak ürünlerimiz organik üretim anlamında sertifikalıdır ve çocuk sağlığını ön plana alan bir düşünce ile satın alınmalıdır. İmalatçısından satışa sunulmaktadır. Farklı renk ve renk bileşeni şeklinde üretilmektedir. Gördüğünüz renk ve desenlerinin aynısı yada gördüğünüz renk ve desenlerin aynısına çok yakın renk ve desenli olarak gönderilir. Her bir oyuncağın kendi fonksiyonuna göre en az bir özellikte elle hareket ettirilebilmesi mümkündür. FDA Onaylı hammaddeden üretilmiştir. Organik Ürün Sertifikalıdır. CE Standartlarına uygundur. Lisanslı üründür. Ürün ebatları genelde ortalama bir insan eli büyüklüğün olup G/Y/U olarak 8/10/12 cm gibi değişkenlik göstermektedir. Özel siparişler alınabilmektedir. Soru cevap kısmından dilediğiniz şekilde "kişiye özel oyuncak üretimi" yapılabilmektedir,(özel üretimde ücret bilgisi farklılık arzetmektedir) %100 memnuniyet garantisi şeklinde hizmet vermekteyiz. Oyuncaklarımız sert cisim ve yüzeylerle belli bir ivmenin üzerinde mukavemet uygulanırsa kırılabilmektedir. Yumuşak,esnek dokulu yada kırılmaz değildir. Kusurlu kullanım sonrası kırılmalar sonrası değişim ve iade yapılmamaktadır Oyuncak ürünlerimiz organik üretim anlamında sertifikalıdır ve çocuk sağlığını ön plana alan bir düşünce ile satın alınmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 4+ Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver