Zyxel VMG3312-B10B V2 300Mbps Kablosuz 4-Port 2x5dBi 2xIPSec

576,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zyxel VMG3312-B10B V2 300Mbps Kablosuz 4-Port 2x5dBi 2xIPSec

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLMER TEKNOLOJİ BİLİŞİM SAN VE TİC A.Ş Satıcı Ünvanı: BİLMER TEKNOLOJİ BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175057237800001 Vergi Kimlik Numarası: 1750572378
    Bu ürün BİLMER TEKNOLOJİ BİLİŞİM SAN VE TİC A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VDSL modemler fiber bağlantı özelliğine sahiptir ve böylelikle 300 Mbps hıza kadar kablosuz bağlantı hızı sağlar.
  • Zyxel modem yüksek çekim gücüyle kopma olmadan hızlı biçimde internete bağlanmak için idealdir.
  • Zyxel modem VMG3312-B10B modelin wireless teknolojisi sayesinde bilgisayar, telefon, tablet ve televizyon fark etmeksizin anında internete bağlanırsınız.
  • Fiber destekli 300 Mbps VDSL modem video izlerken, oyun oynarken, çalışırken hayatın her alanında kesintisiz internet hizmetini sizlere getirir.
  • VDSL2 destekli modem, standart VDSL modemlerin gelişmiş versiyonu olarak 300 MBPS hız desteği sunar.
  • ZYXEL VMG3312 kablosuz teknolojiye ek olarak 4 cihaza kadar kablolu bağlantıya müsaittir.
  • Ev ve ofislere uygun modem olarak ZYXEL VDSL modeli kolay taşınabilir yapısına sahiptir ve fazla alan kaplamaz.

Ürün Özellikleri

  • Wireless Özelliği Var
  • Anten Sayısı Yok
  • USB Var
  • Router Özelliği Var
  • Firewall Özelliği Var
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Port Özelliği Ethernet
  • Port Sayısı 4
Geri Bildirim Ver

Zyxel VMG3312-B10B 300Mbps Ewan/VPN VDSL/ADSL2+USB Port 2Xdahili Anten Fiber Modem

İnternet, dünya tarihinin en iyi buluşlarının başında gelir. İnternet aracılığı ile birçok iş, bulunulan yerden halledilebilir. Online üzerinden yapılacak işleri veya aktiviteleri Zyxel VMG3312-B10B 300mbps Ewan/VPN VDSL/ADSL2+USB port 2xdahili anten fiber modem ile yapmak mümkün olur. Bu modem sayesinde internete daha hızlı ulaşım sağlanır. Ayrıca sağlanan altyapı ile donma yaşamadan internette keyifli zamanlar geçirilir. Modemler almış oldukları verilerin öncelikle ses sinyallerine dönüşümünü sağlar. Ardından ise dönüştürdükleri ses sinyallerini tekrardan veri aktaracak duruma getirir. Bu sayede elde edilen verilen taşınmasını sağlamış olur. ADSL2+USB port 2X dahili anten fiber modem, müşterilerine sunmuş olduğu sağlam altyapısı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Bu modele ait olan VPN kontrol özelliği sayesinde ebeveynler çocuklarının sakıncalı WEB sitelerine girmesinin de önüne geçmiş olur.

  • Hızlı ulaşım
  • Sağlam altyapı
  • VPN kontrolü

Zyxel VMG3312-B10B Dahili Anten Fiber Modem Özellikleri

Zyxel VMG3312-B10B Dahili Anten Fiber Modem Özellikleri

Dikkat çeken modemin çoklu kullanımlar üzerinde oldukça fazla faydası bulunur. 4 farklı bilgisayar üzerinden modeme farklı port girişleri ile bağlanılması sağlanır. Bu özelliği sayesinde iş ortamını evinize taşımanıza yardımcı olur. Ayrıca bu seçeneği tercih eden kişilerin Wi-Fi özelliğini aktif olarak kullanıp sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmaları sağlanır. Hiçbir kablo bağlantısına gerek kalmadan isterseniz televizyonunuzdan isterseniz akıllı telefonunuzdan isteseniz de bilgisayarlarınızdan çoklu bir şekilde ortak ağa bağlanmak mümkün olur. Zyxel VMG3312-B10B fiber modem internet ağına bağlanmada sıkıntı yaratan herhangi bir problemi ortaya çıkarmaz. Zyxel VMG3312-B10B ürününün minimal denecek kadar yer kaplaması sayesinde evin herhangi bir bölgesine rahatlıkla konulması sağlanır. Ayrıca bu seçenek, kendinden ayaklı yapıdadır. Bu sayede konulacak yerde sabit bir şekilde durabilir. Siz de ürünle konforlu kullanım elde edebilirsiniz.

Zyxel VMG3312-B10B Dahili Anten Fiber Modem Kullananlar

Zyxel VMG3312-B10B Dahili Anten Fiber Modem Kullananlar

İnternete son derece kaliteli ve hızlı bir şekilde bağlantıyı sağlayan bu seçenek, VPN VDSL özelliği ile güvenilirliğini artırır. Bu modem türü müşterilerine ADSL, VDSL ve Ethernet bağlantı türlerini kesintisiz bir şekilde sunar. 4 farklı port girişinden aynı anda bağlantı kurulması aşamasında dahi bu modem istenilen verimi müşterilerine sağlar. Şık tasarıma sahip olan Zyxel fiber modem, evin herhangi bir bölgesine konulması halinde sırıtma yapmaz. Bu modemin vadettiği özellikleri ile farkları kısa sürede görülebilir. Zyxel VMG3312-B10B 300mbps Ewan/VPN VDSL/ADSL2+USB port 2xdahili anten fiber modem kullananlar, modeme ait olan VPN özelliği sayesinde tehlikeli olan sitelere girişlerde kısıtlama getirmeyi manuel şekilde de kolayca ayarlayabilir. Bu sayede siz de hem güvenli hem kaliteli bir kullanıma imza atabilirsiniz.

Zyxel VMG3312-B10B Dahili Anten Fiber Modem Fiyatı

Zyxel VMG3312-B10B Dahili Anten Fiber Modem Fiyatı

İnternet ortamında satışa sunulan modemler arasında bulunan VDSL özellikli bu seçenek, beklenen tüm maddeleri müşterilerine sunar. Zyxel VMG3312-B10B 300mbps Ewan/VPN VDSL/ADSL2+USB port 2xdahili anten fiber modem fiyatı barındırmış olduğu özellik ve hizmetine göre belirlenir. Sahip olduğu her bir detay, fiyat üzerinde kendisini gösterir. Cazip fiyata satışa sunulması müşteriler tarafından da beğeniyle karşılanır. Bu sayede ürün, sıkça tercih edilir. Zyxel VMG3312-B10B 300mbps Ewan/VPN VDSL/ADSL2+USB port 2xdahili anten fiber modem yorumları hakkında araştırma yapan kişilerin bu ürüne dair oldukça fazla pozitif söylemlerle karşılaştıkları görülür. Fiyat ve performans açısından vadettiği tüm özellikleri harfiyen karşılayan bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Avantajlı seçenekler ile Zyxel VMG3312-B10B 300mbps Ewan/VPN VDSL/ADSL2+USB port 2xdahili anten fiber modem satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.