3
Çoklu Depolama Ünitesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Zyxel Nas326 12 Tb Destekli 2 Disk Nas Depolama Ünitesi

5.499 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Zyxel Nas326 12 Tb Destekli 2 Disk Nas Depolama Ünitesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techmarketim Satıcı Ünvanı: ZERTEK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998182941100001 Vergi Kimlik Numarası: 9981829411
    Bu ürün Techmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zyxel NAS326 2-Disk Slotlu 2.5"/3.5" SATA I/II Harddisk DLNA myZyxelcloud DDNS ISCSI Destekli Uzaktan Yönetilebilir Ağ Veri Depolama Cihazı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Disk Yuva Sayısı 2
Geri Bildirim Ver

Zyxel 33404 NAS326-EU0101f 2 Disk Slotlu 16TB 2.5-3.5 Nas Depolama Ünitesi

NAS depolama cihazları sayesinde yazılım ve disk sürücülerle ağ cihazlarına bağlanarak verilere erişim sağlanabilir. Bu üniteler, yetkili kullanıcılar için verilerin merkezî bir yerde depolanmasına ve buradan alınmasına imkân sağlar. Açılımı ağa bağlı depolama olan bu ünitelerle evde veya küçük ölçekli işletmelerde artan verileri depolamak ağa bağlı şekilde mümkün olur. Bunun için verileri depolamaya, yedeklemeye, paylaşmaya ve verilere erişmeye imkan tanıyan sistemler oluşturulur. Zyxel NAS326-EU0101F 2 disk slotlu 16TB 2.5-3.5 depolama ünitesi de bu sistemlerden biridir. Cihaz, verileri 1 Gigabit hızında okuyup yazar. Bu ise 128 MB/S’ye denk gelir. Ancak USB ile disk bağlanırsa en fazla 108 MB/S hızında verileri okuyup yazar.

  • Ürüne disk dâhil değildir.
  • Haricî olarak edinilen diskle çalışır.
  • Depolama ünitesi 24 TB’a kadar desteklenir.

Zyxel Disk Slotlu 2.5-3.5 NAS Depolama Ünitesinin Özellikleri Nelerdir?

Zyxel Disk Slotlu 2.5-3.5 NAS Depolama Ünitesinin Özellikleri Nelerdir?

Zyxel NAS326-EU0101F 2 disk slotlu 16TB 2.5-3.5 depolama ünitesi, küçük boyutta ve dikey formdadır. Siyah renkli bu cihaz veri okuyup yazma işlemi sırasında belli bir ısı açığa çıkarır. Ancak cihazın sağlıklı şekilde çalışabilmesi için cihazın soğuması gerekir. Bu işlem için de depolama ünitesine bir adet fan eklenir. Cihazdaki fan belli düzeyde ses çıkararak mekanizmaları soğutur. Bilgisayara veri taşıması için tercih edilen depolama sürücü arayüzü, SATA II’dir. Üreticiler, sahip olduğunuz cihaz için firmware update yayınlandığında bunu edinerek cihazını daha iyi hâle getirebilirsiniz. Böylece böcekleri ve güvenlik açıklarını düzeltebilir, cihazın becerilerini artırabilirsiniz. Üreticiler, ağ yönlendiricisine yazılım güncellemesi göndererek bu işlemi tamamlar. Böylece firmware sürümünü yükselttikten sonra 2 adet 12TB Harddisk bağlayabilirsiniz. Güvenli depolama için bu yolu tercih edebilirsiniz.

Zyxel Disk Slotlu 16TB 2.5-3.5 NAS Depolama Ünitesi Ne İşe Yarar?

Zyxel NAS326-EU0101F 16TB 2.5-3.5 depolama ünitesi, en genel tanımıyla güvenli şekilde veri depolanmasını sağlar. Maksimum 12TB’a kadar depolama kapasitesi sunar. JBOD RAID, RAID 0 VE RAID 1 desteği mevcuttur. RAID 0 sunucunun performansını geliştirir. Disk bölüştürme olarak da adlandırılan bu kullanımda veri birçok diske yazılır. Bunun için en az iki diske ihtiyaç duyulur. Ancak hataya izin vermez. Disklerden birine bir şey olursa verilerin sıralaması bozulabilir ve veri kaybı yaşanabilir. RAID 1 ise veri replikası oluşturmak için idealdir. Veriler sorunsuz şekilde bir diğer diske kopyalanabilir. Disklerden biri bozulursa diğeri çalışmaya devam edeceği için hata toleransı vardır. Ancak bu kullanım da performansta düşüşe sebep olur. JBOD RAID, her diski sırayla ve tek tek kullanır. Güvensiz bir kullanımdır.

Zyxel NAS326-EU0101f 2 Disk Slotlu Depolama Ünitesi Nasıl Kullanılır?

Zyxel NAS326-EU0101F 2 disk slotlu 16TB 2.5-3.5 depolama ünitesi, fiyat etiketinin uygunluğunun yanı sıra kolay bir çalışma prensibine de sahip. Ünite, kendisine bağlanan bir veya daha fazla sabit diskle çalışır. Marvell Armada 380 işlemci sistemiyle çalışır. Cihaz, 207 mm genişliğindedir. 123 mm yüksekliğindeki NAS cihazı 1,26 kg ağırlığındadır. Cihaz, Ethernet kablosuyla ağa bağlanır. Ağ üzerinden sağlanan IP numarasıyla depolama ünitesindeki dokümanlara bilgisayar ya da telefon gibi cihazlar erişebilir. Diğer bir yol olan USB bağlantı noktalarıyla da bağlantı kurularak datalara erişim sağlanabilir. Bahsettiğimiz Zyxel NAS326-EU0101F 2 disk slotlu 16TB 2.5-3.5 depolama ünitesi yorumlarını okuyarak detaylı bilgi almak isterseniz Trendyol web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda hızlı ve kolay alışveriş için Trendyol uygulamasını da tercih edebilirsiniz.