8
Gurme ve Organik Ürünler kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Zühre Ana Kozalak Şurubu Servi Kozalağı Ve Kara Mürver Içeren Şurup 650 Ml

329,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
329,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zühre Ana Kozalak Şurubu Servi Kozalağı Ve Kara Mürver Içeren Şurup 650 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evonox Satıcı Ünvanı: ERİŞİM İTHALAT VE İNTERNET HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0360032647300015 Vergi Kimlik Numarası: 3600326473
    Bu ürün Evonox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Zühre Ana Kozalak Şurubu Servi Kozalağı ve Kara Mürver İçeren Şurup 650 Ml

Zühre Ana kozalak şurubu 650 ml hacim içerisinde kara mürver içerir. Düzenli kullanımda bağışıklık sistemine faydalı olan şurup 11 yaşından büyük kişiler için uygundur. Şurup içerisinde servi kozalağı ekstresi ve sağlığa yararlı bitkinin ekstresi bulunmaktadır. Ürün içerisinde olan madde veya maddelere alerjisi olan bireylerin doktorlarına danışarak kullanmaları uygundur.

 
  • 650 ml hacim
  • Sağlığa yararlı
  • Metabolizmayı düzenleyici

Zühre Ana Kozalak Şurubu Özellikleri

Zühre Ana Kozalak Şurubu Özellikleri

Zühre Ana servi kozalağı ve kara mürver şurubu zengin içeriği sayesinde adeta bir şifa deposu niteliğindedir. Zengin formülü ve içeriği ile doğru kullanımda bağışıklık sistemine fayda sağlar. İçeriğinde bulunan tarçın ekstresinin antioksidan içeriği yüksektir. Bu sayede hücrelerde oluşan hasar yapıcı molekülleri temizleyerek hücre hasarını önlemeye yardımcı olur. Zerdeçal ekstresi sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcıdır. Servi kozalağı ekstresi astım, bronşit gibi hastalıklara iyi gelmektedir. Vücudun mikroplara karşı dinç kalmasına yardımcı olur. Karanfil ekstresi sayesinde kan dolaşımını düzenler bedeni ve zihni yorgunluğa iyi gelir. İçeriğinde yer alan maddelerin faydaları sayesinde kullanıcıların genel anlamda sağlığına iyi gelir. 11 yaşından büyük kişilerin bir sabah bir akşam olmak üzere günde iki kere kullanmaları uygundur. Aşırı miktarda tüketimi bir takım yan etkilere neden olur. Detaylı bilgi için Zühre Ana servi kozalağı,kara mürver içeren şurup 650 ml yorum bölümüne göz atarak tüketici tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.

 

Zühre Ana Kozalak Şurubu Kullanımı

Zühre Ana Kozalak Şurubu Kullanımı

Zühre Ana servi kozalağı kara mürver içeren şurup 650 ml hacmindedir ve 11 yaşından büyük bireyler için uygundur. Günde iki kez sabahları ve akşamları kullanılması önerilir. İçeriğinde yer alan zengin karışımı sayesinde astım, bronşit, şeker, tansiyon ve kolesterol gibi pek çok hastalığa karşı takviye olarak kullanılabilir. İçerisinde bulunan birçok ürünün karışımından elde edilen şurup metabolizmayı düzenleyici ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Hastalıklara karşı vücut direncini olumlu yönde etkiler. Öğretmenler ve öğrenciler gibi sık sık kalabalık ortamlarda bulunan kalabalıklarla çalışan bireylerin hasta olma olasılıklarını en aza düşürme konusunda etkili bir takviyedir. Vücudun mikroplara karşı dinç ve zinde kalmasına yardımcı olur. Zühre Ana servi kozalağı ve kara mürver içeren şurup insan sağlığı için faydalı ve gerekli pek çok vitamini ve minerali zengin karışımı sayesinde içerisinde bulundurur. İçeriğinde yer alan madde veya maddelere alerjisi olan kişilerin ürünü kullanmadan önce doktora danışmaları gerekir.

 

Zühre Ana Kozalak Şurubu Yorumları

Zühre Ana Kozalak Şurubu Yorumları

Zühre Ana servi kozalağı ve kara mürver içeren şurubu zengin içeriği sayesinde düzenli kullanımda pek çok hastalığa iyi geldiği belirtilmektedir. Aynı zamanda metabolizmayı düzenler ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Bu sayede kullanıcılar pek çok hastalığa karşı vücutlarını dinç ve zinde tutmayı başarır. İçerisinde yer alan karanfil ekstresi sayesinde kan dolaşımını düzenler; bedensel ve zihinsel yorgunlukların giderilmesine yardımcı olur. Zühre Ana servi kozalağı ve kara mürver içeren şurubu 11 yaşından büyük herkesin kullanımına uygundur. Sabah ve akşam olmak üzere iki kere kullanılması tavsiye edilir. İçeriğinde yer alan bir veya birden fazla maddeye alerjisi olanlar doktora danışarak kullanabilirler. Ürünün yorumları genel anlamda olumludur. Zühre Ana servi kozalağı, kara mürver içeren şurup 650 ml fiyat bilgisine ve ürüne dair tüm detaylara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürüne hemen buradan sahip olabilirsiniz.