Zubio Beyazlatıcı Diş Macunu, 75 Gr

240 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zubio Beyazlatıcı Diş Macunu, 75 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAR KOZMETİK Satıcı Ünvanı: DAR KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0270103350100001 Vergi Kimlik Numarası: 2701033501
    Bu ürün DAR KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğinde bulunan kalsiyum karbonat ve parlaklık sağlayan mikro tanecikler ile geliştirilmiş özel beyazlatıcı formülü sayesinde dişlerin etkili şekilde temizlenmesini ve düzenli kullanımda daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlar.
  • Hidroksiapatit katkısıyla güçlendirilmiş formülü sayesinde dişleri aşındırmadan beyazlatır, düzenli kullanımda diş minesini güçlendirir.
  • Düzenli çay, kahve tüketiminde dahi dişlerin beyazlığını koruduğu klinik olarak test edilmiştir.
  • İçeriğindeki florür sayesinde plak oluşumu ve diş çürüklerinin önlenmesine yardımcı olur.
  • 1400 ppm florür içerir.
  • Vegan sertifikalıdır.
  • Alkol, tatlandırıcı, sentetik koku, PEG, gluten, boyarmadde, koruyucu, formaldehit, SLS/SLES sülfat, paraben, silikon, GDO içermez.
  • İçeriği doğal bitki özleri ile zenginleştirilmiştir.
  • Geri dönüştürülebilir metal ambalaj kullanılmıştır.
  • Kullanım Şekli:
  • Dişlerinizi günde iki kez veya diş hekiminizin tavsiye ettiği sıklık ve şekilde fırçalayınız. Bebeklik döneminde ve 3 yaşına kadar çocuklarda diş macunu kullanımı önerilmez.
  • 6 yaş ve daha küçük çocuklarda: yutmayı en aza indirgemek amacıyla fırçanın üzerine bezelye büyüklüğünde sürülmelidir. Diğer yollardan florür alınması durumunda bir diş hekimine veya doktora danışınız. Yutmayınız. Fırçalama sonrasında tükürülmeli ve ağız bol suyla çalkalamalıdır. Güneş ışığından uzakta, 5 °C ile 25 °C derece arasında saklayınız. Sodyum florür içerir (1400 ppm Florür).
  • Öne Çıkan Bitkisel İçerikler:
  • Aloe Vera:Anti-inflamatuar ve anti-mikrobiyal özelliklere sahiptir bu sayede plak oluşumuna sebep olan bakterileri öldürerek diş çürüklerinin önlenmesine yardımcı olur.
  • Nane (spearmint, menthol):Ağızdaki kötü bakterileri temizler ve ağız kokusunu gidermeye yardımcı olur. Ayrıca antiseptik ve anti-bakteriyel özelliklere sahiptir.
  • Okaliptüs:Antiseptik ve antienflamatuar özelliklere sahiptir. Plak oluşumunu engeller. Ağız içi yaralarına iyi gelir. Nefesin tazelenmesini sağlar.
  • İçindekiler:Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Hydrated Silica, Hydroxyapatite, Xylitol, Aqua, Xanthan gum, Lauryl Glucoside, Calcium Carbonate, Menthol, Sodium Fluoride, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Mentha Viridis Leaf Oil*, Limonene**
  • *Organik tarım içeriği
  • ** Organik içerik bileşeni
  • % 100 doğal içeriklidir, % 43,2 organik içeriklidir

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Zubio Beyazlatıcı Diş Macunu, 75 Gr

Zubio beyazlatıcı diş macunu 75 gr, diş minesini güçlendirmek için kalsiyum karbonat ve parlaklık sağlayan mikro partikülleri hidroksiapatit ile birleştiren bir formülle üretilmiştir. Düzenli kahve ve çay tüketiminde bile dişlerin yapısını ve beyazlığını korur. Üstün performansı klinik çalışmalarla onaylanmıştır. Zubio beyazlatıcı diş macunu 75 gr özellikleri kullanıcılarına oldukça fazla avantaj sağlamaktadır.

 
  • Parabensiz
  • Plak karşıtı
  • Diş minesini güçlendirici

Zubio Beyazlatıcı Diş Macunu 75 gr Özellikleri ve Yorumları

Zubio Beyazlatıcı Diş Macunu 75 gr Özellikleri ve Yorumları

Zubio diş macunu, plak oluşumuna ve diş çürümesine karşı korumaya yardımcı olur. Doğal bitki özleri ile zenginleştirilmiştir. Antioksidan bakımından zengin bitkilerden elde edilen doğal öz içerir. Hidroksiapatit ve kalsiyum karbonat ile güçlendirilmiş formülü ile kullanıcılardan yüksek not alır. Düzenli çay ve kahve tüketiminde de dişlerin beyazlığını korur. Performansı klinik çalışmalarla test edilmiştir. Diş minesini sağlamlaştıran ve plak oluşumunu engelleyen hidroksiapatit ve kalsiyum karbonat mikro partikülleri barındıran özel bir formül içerir. Teknolojideki en son gelişmeler ve en iyi içeriklerle üretilen diş macunu bembeyaz dişleri garantiler. Gelişmiş ağız hijyeninin uzun vadeli faydalarını sağlamak için özel bir beyazlatma formülü ve doğal bileşenler içerir. Ürünün içeriğinde plak oluşumunu ve diş çürümelerini önlemeye yardımcı olmak için florür yer alır. Kullanıcı deneyimlerine ulaşmak için Zubio beyazlatıcı diş macunu 75 gr yorumları bölümünü inceleyebilirsiniz.

 

Zubio Beyazlatıcı Diş Macunu 75 gr Kullanımı

Zubio Beyazlatıcı Diş Macunu 75 gr Kullanımı

Zubio beyazlatıcı diş macunu, dişlerinizin genç görünümünü koruyan benzersiz formülüyle dişlerinizi iyileştirir. Diş sağlığını geri kazanmaya ve korumaya yardımcı olur. Kalsiyum karbonat ve mikro partiküller ile desteklenmiş özel beyazlatıcı formülü ile diş yüzeyinin etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar. Kullanıcılar düzenli kullanımda bembeyaz dişlere sahip olur. Zubio beyazlatıcı diş macunu, dişlerinizi beyazlatmak için tasarlanmış olduğu için diğer diş macunlarına benzer şekilde kullanılır. Maksimum verim için diş fırçalama rutininizde yapacağınız birkaç adımı kullanabilirsiniz. Diş fırçanızı su ile ıslatın ve yeterli miktarda diş macunu alın. Dişlerinizi 2 dakika boyunca fırçalayın ve iyice temizleyin. Ağız içinde çalkalayın ve diş etlerinize de temas etmesini sağlayın. Ardından ağzınızı bol su ile güzelce yıkayın. Günde iki kez, sabah ve akşam kullanın. Beyazlatma işleminden sonuç almak için en az 2 hafta boyunca düzenli olarak kullanın. Dişlerinizin rengi iyileşmeye başladığında kullanım sıklığını azaltabilirsiniz.

 

Zubio Beyazlatıcı Diş Macunu 75 gr Fiyatı

Zubio Beyazlatıcı Diş Macunu 75 gr Fiyatı

Zubio beyazlatıcı diş macunu 75 gr fiyatı ve kalitesiyle kullanıcılarından yüksek not alır. Zubio diş macunu, kalsiyum karbonat ve parlaklık ve hassas bir ferahlık sağlayan mikro partiküller ile geliştirilmiş özel beyazlatıcı formülü sayesinde dişlerin etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar. 2 haftalık düzenli kullanımda daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlar. Zubio beyazlatıcı diş macunu, dişlerinizi beyazlatmak için tasarlanmış bir diş macunudur. Dişlerinizin rengini açmak için belirli bir miktarda beyazlatıcı madde içerir. Aynı zamanda dişleri temizler ve güçlendirir. Çürükleri önler ve diş etlerini sağlıklı tutar. Beyazlatıcı etkisini düzenli kullanımla gösterir. FDA onaylıdır ve klinik olarak test edilmiştir. Paraben ve SLS içermez. Diş hekimleri tarafından önerilir. Ürün hakkında detaylı bilgi almak için Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.