Zubio Ağız Bakım Suyu Ferah Nane 250 ml

240 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zubio Ağız Bakım Suyu Ferah Nane 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAR KOZMETİK Satıcı Ünvanı: DAR KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0270103350100001 Vergi Kimlik Numarası: 2701033501
    Bu ürün DAR KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğindeki ksilitol ve izosorbit ile plak, florür ile diş çürüklerinin oluşumunu engellerken, dişlerin beyazlığını korumasına yardımcı olur. Üç farklı nane ve okaliptüs katkısı ile ağız kokusunu engeller, ferah bir nefes sağlar.
  • Vegan sertifikalıdır.
  • Alkol, tatlandırıcı, sentetik koku, PEG, gluten, boyarmadde, koruyucu, formaldehit, SLS/SLES sülfat, paraben, silikon, GDO içermez.
  • İçeriği doğal bitki özleri ile zenginleştirilmiştir.
  • Kullanım Şekli: Ürün kullanıma hazırdır, sulandırmayın. Günde iki kez ya da diş hekimizin tavsiye ettiği sıklıkta kullanınız. Şişenin kapağını dolduracak kadar kullanmanız yeterlidir(10 ml). Ağzınızı 30 saniye boyunca çalkalayıp, tükürünüz. Yutmayınız. Ağız çalkalama suyunu şişeden içmeyiniz. Tahriş olursa kullanmayı bırakınız. Güneş ışığından uzakta, 5° ile 25° arasında saklayınız. Sodyum florür içerir. (250 ppm Florür) Öne Çıkan Bitkisel İçerikler: Aloe Vera: Anti-inflamatuar ve anti-mikrobiyal özelliklere sahiptir bu sayede plak oluşumuna sebep olan bakterileri öldürerek diş çürüklerinin önlenmesine yardımcı olur. Nane (spearmint, peppermint menthol): Ağızdaki kötü bakterileri temizler ve ağız kokusunu gidermeye yardımcı olur. Ayrıca antiseptik ve anti-bakteriyel özelliklere sahiptir. . Plak oluşumunu engeller. Ağız içi yaralarına iyi gelir. Nefesin tazelenmesini sağlar. İçindekiler: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Xylitol, Isosorbide, Sodium Levulinate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Mentha Viridis Leaf Oil*, Potassium Sorbate, Xanthan gum, Sodium Fluoride, Mentha Piperita Oil*, Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Limonene** *Organik tarım içeriği ** Organik içerik bileşeni % 99 doğal içeriklidir, % 10,1 organik içeriklidir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Tam Koruma
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver