1
Fıstık Ezmesi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Züber Fıstık Ezmesi 3 Adet X 315 gr

366,87 TL
(122,29 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
425,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Züber Fıstık Ezmesi 3 Adet X 315 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Züber Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Züber tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet %100 Fıstık Ezmesi, 1 Adet Original Fıstık Ezmesi, 1 Adet Kakaolu Fıstık Ezmesi olmak üzere toplam 3 kavanoz Züber Fıstık Ezmesi içermektedir.
Geri Bildirim Ver

Züber Fıstık Ezmesi Original+Kakaolu+%100 315 g 3'lü Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Züber 315 gr %100 fıstık ezmesi taptaze yer fıstıklarının bir araya getirilmesiyle üretilir. Bu şekerleme kaşıklanarak yenebilecek kıvamdadır. Kahvaltı sofralarının aranan parçalarından olan fıstık ezmesinin daha sağlıklı bir alternatifi için özenle hazırlanan Züber 3 adet x 315 gr fıstık ezmesini tercih edebilirsiniz. Bu besini yalnızca kahvaltıda değil günün herhangi bir saatinde de atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. İçindeki besin öğeleri karşılaştırıldığında yer fıstığı, yağ ve proteine göre düşük oranda karbonhidrat içerir. Züber yer fıstığı ezmesi lif içeriği ile yüksek besin değerine sahiptir. Ek şeker içermediği için tüketildiğinde vücuttaki kan şekerinin dengesini bozmaz. Üründe bulunan magnezyum, kan şekerini dengelemek için oldukça faydalıdır. Ayrıca glüten, trans yağ ve katkı maddesi de içermez.

  • İçerik: Fıstık Ezmesi Züber Fıstık Ezmesi 3 Adet x 315 gr
  • Ağırlık: Züber Fıstık Ezmesi Deneme Paketi 3 Adet x 315 gr
  • Ambalaj: Metal Kapaklı Cam Kavanoz Züber Fıstık Ezmesi Deneme Paketi 3 Adet x 315 gr

Züber Fıstık Ezmesi Deneme Paketi 3 Adet x 315 gr İçeriği Nasıldır?

Züber Fıstık Ezmesi Deneme Paketi 3 Adet x 315 gr İçeriği Nasıldır?

Züber 3 adet x 315 gr fıstık ezmesi üç ayrı çeşidi bir arada sunar. Ürünün tüm çeşitlerinde yaklaşık 4 g protein, 1,5 g lif, 1,7 g doymuş yağ, 1,9 g doğal şeker bulunur. Sadece %100 fıstık ezmesindeki doğal şeker miktarı 0,3 g’dır. Züber 315 gr original fıstık ezmesinde %93 fıstık ezmesi ve %7 bal vardır. Enerji miktarı 117 kcal olan ezmenin besin değerleri: %72 yağ, %14 karbonhidrat %14 protein şeklindedir. 115 kalori olan Züber 315 gr kakaolu fıstık ezmesinde yer fıstığı oranı %80, bal ve kakao oranı ise %10’dur. Paket içerisindeki bir diğer tür ise %100 fıstık ezmesi içerir. 123 kalori olan ürünün besin değerleri: %76 yağ, %8 karbonhidrat, %15 protein olarak sıralanabilir.

Züber Fıstık Ezmesi Deneme Paketi 3 Adet x 315 gr Kimler Alır?

Züber Fıstık Ezmesi Deneme Paketi 3 Adet x 315 gr Kimler Alır?

Züber deneme paketinde 3 çeşit fıstık ezmesi bulunur. Ezme, içeriğindeki lif, doğal şeker ve diğer bileşenler dolayısıyla oldukça sağlıklıdır. Gün içinde küçük atıştırmalıklarla öğünlerini desteklemek isteyenler Züber 3 adet x 315 gr fıstık ezmesini tercih edebilir. Fıstık ezmesi özellikle protein ve enerjiye ihtiyacı olan sporcuların vazgeçemedikleri tatlar arasındadır. Çocuklar hem sabah hem de akşam üzeri kahvaltılarında bu lezzeti severek tüketirler. Aktif yaşam tarzı olan çalışanlar da gün içinde bu üründen yararlanabilirler. Bu ezme çeşitlerini kahvaltı ve diğer öğünler için vakit bulamadığınızda bir dilim ekmek üzerine sürerek tüketebilirsiniz. Züber, diğer ürünleri gibi fıstık ezmesi çeşitlerinde de yapay şeker kullanmadığı için sağlıklı beslenmek isteyenler tarafından tercih edilir. Züber 3 adet x 315 gr fıstık ezmesi, farklı tatları denemek için idealdir.

Züber Fıstık Ezmesi Deneme Paketi 3 Adet x 315 gr Raf Ömrü Ne Kadardır?

Züber Fıstık Ezmesi Deneme Paketi 3 Adet x 315 gr Raf Ömrü Ne Kadardır?

Züber fıstık ezmesi deneme paketi 3 adet x 315 gr kavanozların her biri farklı bir lezzettedir. Deneme paketini satın alarak tüm lezzetleri deneyimleyebilirsiniz. Ürünlerin kapakları açıldıktan sonra 8 aylık kullanım süreleri bulunur. Züber fıstık ezmesi, kapak açılmadan doğru saklama koşullarında 12 aya kadar tazeliğini korur. Fıstık ezmesi çeşitlerini doğrudan tüketebilir ya da çeşitli tatlı ve pastalarda da kullanabilirsiniz. Böylelikle raf ömrü tamamlanmadan daha hızlı bitirmiş olursunuz. Bu ürün çeşitleri direkt güneş ışığından uzak tutulmalıdır. Kavanozları oda sıcaklığında saklamanız mümkündür. İçinde katkı maddesi ve koruyucu olmadığı için buzdolabında muhafaza etmenizde donma gibi bir durumla karşılaşmazsınız. Ezme çeşitleri serin ve kuru ortamlarda saklandıkları sürece tazeliklerini korumaya devam ederler. Siz de Züber 3 adet x 315 gr fıstık ezmesi yorumlarını okuyarak bir deneme paketi satın almak isterseniz Trendyol’un avantajlı ödeme koşullarından faydalanabilirsiniz.