ZTE Zxhn H168a Dual Bant 2.4-5 Ghz Vdsl2 Modem/router

919 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

ZTE Zxhn H168a Dual Bant 2.4-5 Ghz Vdsl2 Modem/router

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLMER TEKNOLOJİ BİLİŞİM SAN VE TİC A.Ş Satıcı Ünvanı: BİLMER TEKNOLOJİ BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175057237800001 Vergi Kimlik Numarası: 1750572378
    Bu ürün BİLMER TEKNOLOJİ BİLİŞİM SAN VE TİC A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu cihazın Wi-Fi işlevi 5150 ile 5350 MHz frekans aralığında çalışır ve yalnızca iç mekan kullanımına sunulur. ZXHN H168A modemi, 1.16Gbps Dualband eşzamanlı 11ac Wi-Fi'yi destekleyen gelişmiş bir modemdir. VDSL2 / ADSL2 + veya GE uplink üzerinden yüksek hızlı internet ve TV hizmetleri sunar. Bu hizmetler, ev ağınızdaki modem tarafından PC'lere, STB'lere, oyun aygıtlarına vb. entegre arabirimler Ethernet, Wi-Fi aracılığıyla sağlanır: Teknik Özellikler Boyutları 210 mm(W) ×140 mm(D) ×32 mm(H) Sertifika CE Sertifikası ve Wi-Fi Sertifikası Güç Kaynağı Adaptör markası ve modeli: RD1201000-C55-30OG LPL-F012120100AH Giriş: AC 100 V to 240 V, 50 Hz/60 Hz Çıkış: DC 12 V, 1A Güç Tüketim: 6.3W (Aktif Modda) , 5.9W (Bekleme Modda) Çevre Gereksinimleri Çalışma için ortam sıcaklığı 0? to 40? (32? to 104?) Çalışma için bağıl nem 5% - 95% (yoğunlaşmamış) Wi-Fi Radyo Özellikleri Frekans Bandları Maksimum Çıkış Gücü Wi-Fi 2.4 GHz band: 2400 – 2483.5 MHz EIRP: 19 ± 1 dBm Wi-Fi 5 GHz band: 5150 – 5250 MHz EIRP: 19 ± 1 dBm Wi-Fi 5 GHz band: 5250 – 5320 MHz EIRP: 19 ± 1 dBm Wi-Fi 5 GHz band: 5470 – 5725 MHz EIRP: 23 ± 2 dBm

Ürün Özellikleri

  • Wireless Özelliği Var
  • Anten Sayısı Yok
  • USB Var
  • Router Özelliği Var
  • Firewall Özelliği Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • 3G/4G Desteği 4G
  • Ethernet Çıkışı Var
  • Fiber Bağlantı Var
  • Kablosuz Bağlantı Hızı 300
Geri Bildirim Ver

ZTE ZXHN H168A Dual Bant 2.4-5 GHz VDSL2 Modem / Router

Günümüzde internet herkesin ihtiyacı olan bir meta halinde karşınıza çıkar. İnternet sayesinde iş yapmak, eğlenmek ve farklı alanlarda vakit geçirmek mümkün olur. ZTE ZXHN H168A VDSL modem bulunduğunuz ortama fiber interneti sağlayan bir araç olarak karşınıza çıkar. Modem ve router fonksiyonlarına sahip olan bu aleti kullanmak sizin için avantajlı olur. Router özelliği sayesinde evinizde ve iş yerinizde birden fazla teknolojik cihazınızdan bağlantı sağlamanız mümkün olur. Wireless ve Firewall özelliği bulunan ürün kaliteli bağlantı kurmanız konusunda size yardımcı olur. Modem kalitesi ve tipi bazı noktalarda önem taşır. Buna örnek olarak internet hızı ve kesinti yaşanmaması verilebilir. Bu ürün beyaz rengi ve kompakt tasarımı ile oldukça kullanışlıdır. Siz de hem modem hem router şeklinde kullanabileceğiniz bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • Fiber bağlantı
  • Router özelliği
  • 3G/4G desteği

Fonksiyonel Özellikleriyle ZTE ZXHN H168A Dual VDSL2 Modem

Fonksiyonel Özellikleriyle ZTE ZXHN H168A Dual VDSL2 Modem

ZTE ZXHN H168A dual bant 2.4-5 GHz VDSL2 modem/router fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken bir üründür. Modemde bulunan router fonksiyonu birden fazla cihazla internete erişmenize yardımcı olur. Fiber bağlantıyı destekleyen bu ürün sayesinde internetteki işlerinizi daha akıcı bir şekilde halletmeniz kolay hale gelir. Ürünün kablosuz bağlantı hızı 300 Mbps olarak karşınıza çıkar. Birçok özelliği ile internete ulaşımı daha rahat ve kaliteli hale getiren bu ürünü siz de inceleyebilirsiniz. Böylelikle hem ofisinizde hem de iş yerinizde daha internete erişim şansını yakalayabilirsiniz. ZTE modem 4 port çıkışa sahiptir. Kurulumu oldukça kolay olan bu ürünü rahat bir şekilde kullanmanız mümkündür. Modemin bir diğer avantajı iyi bir çekim gücüne sahip olmasıdır. Siz de teknik özellikleriyle dikkat çeken bu modeme hemen ulaşabilirsiniz.

Kaliteli Materyaliyle ZTE ZXHN H168A Dual Bant Modem

Kaliteli Materyaliyle ZTE ZXHN H168A Dual Bant Modem

Teknolojik aletlerin dayanıklı olması ve kolay bir kuruluma sahip olması önemlidir. VDSL2 5GHz modem kolay kurulumu ile dikkat çeken bir üründür. Kolay kurulum sunması modemin rahatça çalıştırabilmesi anlamına gelir. Kullanım alanı ve çekim kalitesi oranı açısından oldukça iyi bir performans gösteren modem müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Modemin USB girişi bulunur. Ürünün farklı fonksiyonel özellikleri olduğundan farklı kullanım fırsatları mevcuttur. Uzaktan yönetim ve DDNS desteği ürünün genel özellikleri arasında yer alır. Çok fazla yer kaplamayan bu modem 1 tane WAN portu içerir. VDSL2 bağlantı teknolojisine sahip olan bu router sayesinde birden fazla cihazla internete girmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Siz de teknik ve genel özellikleri bakımından müşterilerin memnun kaldığı ZTE ZXHN H168A dual bant 2.4-5 GHz VDSL2 modem/router satın alarak çekim gücünün keyfini yaşayabilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla ZTE ZXHN Dual Bant 2.4-5 GHz Modem

İndirimli Fiyatlarla ZTE ZXHN Dual Bant 2.4-5 GHz Modem

ZTE modem kablosuz hızlı bağlantı sağlaması ve fiber ağa sizi ulaştırması ile dikkat çeker. Günümüzde internet hem günlük hayatta hem de iş alanında sıklıkla kullanılır. Bu açıdan kaliteli bir bağlantı sağlamak çok önemlidir. ZTE ZXHN H168A dual bant 2.4-5 GHz VDSL2 modem/router yorumları sizi modemin bağlantı kalitesi, çekim gücü ve kurulumu hakkında farklı müşteri görüşlerine ulaştırır. Bu sayede merak ettiğiniz detaylar hakkında daha fazla ayrıntıyı elde edebilirsiniz. Router fonksiyonunun olması ürünün olumlu tarafları arasında yer alır. Router satın alarak birden fazla cihazdan bağlantı sağlayabilirsiniz. ZTE ZXHN H168A dual bant 2.4-5 GHz VDSL2 modem/router online inceleyerek alacağınız ürünün teknik özelliklerine bakabilirsiniz. Siz de Trendyol sayesinde ZTE ZXHN H168A dual bant 2.4-5 GHz VDSL2 modem/router fiyatlarına avantajlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.