Zowie S2 Black Edition Mouse Gaming 3200 DPI

7.346 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Zowie S2 Black Edition Mouse Gaming 3200 DPI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BenQ Zowie S2 gaming mouse modelinde 3200 dpi azami hassasiyet bulunur. 1000 Hz raporlama hızı sayesinde saniyede 1000 tıklamayı algılayarak oyun içindeki komutları anında yerine getirir.
  • Zowie kablolu mouse çeşidi 200 cm kablosu sayesinde kısıtlama oluşturmadan kullanım yapmayı sağlar. Siyah renkli tasarımına kırmızı renkli logo eşlik eder.
  • 5 farklı tuş ile maksimum verim sağlayan Zowie optik mouse çeşidi, 3360 optik sensör özelliğine sahiptir. Oyun ve e-spora uygun olan mouse ile oyun zevkinizi ve konforunuzu artırabilirsiniz.
  • Zowie S2 mouse modelinde ayarlanabilir DPI özelliği vardır ve 4 farklı kademede ayarlama yapılabilir. USB-A konnektör tipine sahiptir.
  • 3200 dpi mouse modeli sağ ve sol ele uyumludur. Bu sayede herkes için uygun bir seçenek olur. Modelin desteklediği platform Windows’tur.
  • Uzunluğu 120 mm olan Zowie S2 mouse çeşidi
  • 64 mm genişlikte ve 38 mm yüksekliktedir. Kablolu olarak kullanılan mouse türü şarj sorununu ortadan kaldırarak kesintisiz oyun deneyimi yaşatır.
  • 82 gr ağırlığa sahip olan Zowie S2 gaming mouse, el yormayan yapısı sayesinde saatlerce kullanıma uygun olur. Standart mouse tipine sahiptir.
  • Ergonomik tasarımı sayesinde tam kavrama yapılmasını sağlayan mouse modeli, oyun esnasında hareketlerin net olarak algılanmasını ve bilgisayara aktarılmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Zowie S2 3200 dpi Siyah Gaming Mouse

Bilgisayarda oyun oynarken el yormayan mouse modelleri tercih edilir. Zowie S2 3200 DPI siyah gaming mouse Zowie S2 modelinin tasarımı rahat bir kullanım için özel olarak geliştirilir. Kullanışlı ve kıvrımlı hatlarıyla tam kavrama sunan bir üründür. Tuşları ve diğer bölümleri kaliteli malzemeden imal edilir. Bu sayede uzun süreli bir kullanım sağlar. Avuç içinde ve arka kısmında yer alan boşluk rahat hareket imkanı verir. Mouse, 3360 sensör özelliğiyle dikkat çeker. Hareket ve hız isteyen oyunlarda beklenen performansı sağlayan ürünün özellikleri profesyonel oyuncuların beğenisini kazanır. Yükseltilmiş kablo konektörü bulunan bu modelde kablonun sürtünmesinden dolayı hareket kabiliyetinin kısıtlanması önlenir. Farklı tutuş tiplerine uyum sağlayan işlevsel bir modeldir. Ürünü hem masaüstü hem de dizüstü cihazlar tercih edebilirsiniz.

  • 3360 sensör
  • Ergonomik tasarım
  • Yükseltilmiş kablo konektörü

Kullanışlı Zowie S2 3200 DPI Siyah Gaming Mouse

Kullanışlı Zowie S2 3200 DPI Siyah Gaming Mouse

Mouse modelleri, uzun süreli kullanımda rahatlık sağlayan ve hareket kabiliyetini destekleyen özellikler içerir. Bu modeller farklı tutuş tiplerine ve kullanış biçimlerine göre tasarlanır. Zowie S2 3200 DPI siyah gaming mouse kısaltılmış boyutu ve belirli kısımlarındaki boşlukları sayesinde ele tam uyum sağlayacak bir tasarıma sahiptir. E-spor ve diğer bilgisayar oyunları için sık tercih edilen bu modelin yan kısmında oyun esnasında işlerinizi kolaylaştıracak tuşlar yer alır. Kablonun zemine temas etmesi nedeniyle mouse hareketinin kısıtlanması, komutlarda gecikme yaşanmasına neden olur. Zowie S2 mouse yükseltilmiş kablo bağlantısıyla zemin ve kablo arasında sürtünmeyi azaltır. Hızlı hareket ve komut algılama özelliğiyle oyunlarda performansınızın artmasına yardımcı olur. Zemin üzerinde rahat hareket sağlayan bir alt bölümü vardır. El yapısıyla tam uyum sağlayan bu ürünü kullanarak bilgisayarda oyun oynamayı keyifli hale getirebilirsiniz.

Oyunlarda Hız Sağlayan Zowie S2 Mouse

Oyunlarda Hız Sağlayan Zowie S2 Mouse

Bilgisayar oyunlarında verilen komutun mouse tarafından hızlı bir şekilde algılanması önemlidir. Bu yüzden kullanılan mouse modelinde istenilen nitelikleri karşılayacak özellikler aranır. Zowie S2 3200 DPI siyah gaming mouse Zowie S2 yorum ve değerlendirmeleri, ürünün oyun esnasındaki performansından duyulan memnuniyeti gösterir. 3360 sensör özelliğiyle uygun zeminde kullanıldığında istenilen hızı verir. Aynı zamanda hassas dokunuşları da algılayan bir üründür. Oyun esnasında yoğun kullanım gerektiren durumlarda vereceğiniz tüm komutları algılar. Gelişmiş LOD mesafesi özelliğiyle oyunlarda nişan alma ve benzeri komutları pratik bir şekilde gerçekleştirmeyi sağlar. Ergonomik ve şık bir tasarımı olan ürünün yüzeyi mat bir yapıdadır. 5 adet butona sahip olan bu model, sağ elle oyun oynayanlar için uygundur. Bilek hareketlerini rahat yapmayı sağlayan bu ürünü bilgisayarınızda uzun süre yorulmadan kullanabilirsiniz.

Cazip Zowie S2 Fiyatları

Cazip Zowie S2 Fiyatları

Oyun oynarken performansta fark yaratan etkenlerden biri de mouse modelidir. Oyun için geliştirilen mouse çeşitlerinde bazı özellikler bulunur. Bu özellikler arasında hızlı komut algılama, hassas sensör ve diğer nitelikler vardır. Zowie S2 3200 DPI siyah gaming mouse Zowie S2 fiyat ve performansıyla beklentileri karşılar. Zeminde rahat kaymayı sağlayan alt bölümüyle beğeni kazanır. Kauçuk ve hafif kablosunun haricinde hem uzunluğu hem de biçimiyle hareket kabiliyetini kısıtlamaz. Optik mouse tekerleğine ek olarak diğer işlemleri yapmanız için 4 ayrı butonu bulunur. Mouse altında yer alan komutlar ayarlanabilir DPI özelliği ile ilgilidir. Hatalı komut ve diğer hassasiyet ayarlarını düzenlemek için bu özellikten yararlanılır. Kaliteli malzemesiyle beğeni toplayan bu ürün uzun süre yıpranma ve eskime olmadan kullanılır. Müşteriler tarafından beğenilen Zowie S2 fiyat ve özelliklerini Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.